HELO BARCELONA


BREAKFAST HUNT

Hei fra deilige Barcelona! Her kom vi sent i går kveld, og spratt opp av senga i dag morges for å lete etter frokost. Det er akkurat like digg her som jeg kan minnes fra mitt tidligere besøk 🙂 Alt gikk ganske smertefritt frem til vi kom til rooftopen her på hotellet, hvor jeg skulle sette meg i en stol – men selvfølgelig ikke klarte å gjøre det på en normal måte. Kort fortalt endte det med at jeg vippet bakover, stolen falt over meg og jeg ble liggende å kave rundt på bakken i bikini til skue for alle. Sørlendingen har inntatt Barcelona, si! Viktig å være litt ufrivillig sirkusartist i blant 😉 Resten av dagen har vi bare kost oss med bassenget, fått litt brunfarge på kroppen og hygget oss i den deilige varmen. Ferie altså, så deilig! Og nå skal vi straks ut å lete etter tapas til middag. Har dere noen tips til oss?

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

16 kommentarer på “HELO BARCELONA

 1. M skriver:

  Arume! Sykt digg mat. Kan prøve drop-in, men best å bestille i forveien. Veldig bra paella og digg svinefilet. Desserten med hibiskusis er nydelig. Var nettopp i Barcelona, det ser ut som det er nokså nærme der dere bor 😉

 2. Linn Mette skriver:

  Så herlig med tur ❤️ vi reiser til Barcelona om 10 dager og gleder meg. Hva het denne plassen ? Ser herlig ut ❤️

 3. C skriver:

  Tapeo! Nydelig god tapas.Kan være ventetid men verdt det 🙂
  Anbefaler også og sitte ved strandbaren til W Hotel, Salt. Cava sangriaen er suuuupergod

 4. Ingrid skriver:

  Gabriels tapas, skjult i en nydelig sidegate. Beste restaurant i Barcelona spør du meg – en ukjent perle.

 5. Kine skriver:

  Ser fler allerede har kommentert det – men Sensi tapas og Tapeo er absolutt å anbefale. Det MÅ prøves 😀

 6. Stine skriver:

  Jeg tror det jeg liker best med bloggen din er at den er så hærlig positiv, samtidig som du er så hærlig ærlig haha!
  Kos dere på tur <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *