DET SOM GJØR MEG LYKKELIG

LISTA FYR

Det som gjør meg til verdens gladeste jente, er å bruke en hel dag sammen med hele familien min  Toppen av lykkebarometeret mitt, det! I går kjørte vi alle sammen bort til fantastisk fine Lista, for å ha en hel dag på fyret. Lista Fyr, absolutt et sted som er verdt å besøke. Det er så vakkert der! Både onkel, tanter, fettere, mommo, foreldre og lillebror var med på turen – mer kunne jeg faktisk ikke ønske meg. Vi var på tur i hele ni timer alle sammen, og etter en runde opp i fyrtårnet og hilsing på dyrene nede på jordet, grillet vi og hygget oss. Slike ting minner meg så om barndommen, to frysebokser fylt til randen av digg grillmat, hjemmelaget salat, baguetter, brus, litt snop og slike ting.

Verdens skjønneste lama! Som nettopp hadde fått seg en liten klipp, hehe. Alt jeg klarte å tenke på var at jeg håper de som har klippet den har gjort det forsiktig og ordentlig. Den var så nydelig og trygg! Vi fikk komme helt nærme den, og den bare lå på jordet å tittet på oss med et bustete hode og verdens «skjeiveste» tenner. Noe så skjønt! Ble litt redd den skulle spytte på meg, men utrolig nok tror jeg faktisk den likte selskapet vårt. Det så i hvert fall slik ut 🙂

En fin dag sammen med verdens beste familie! Det er så kjekt å finne på ting sammen, og så er jeg så glad for at alle i familien er så sporty og glad i å finne på kjekke ting. Det er jo ting som dette som gir gode minner sammen som en familie, ikke sant? En stor klapp til Mommo, som er godt over 70 år og likevell spratt opp alle trappene til toppen av fyrtårnet uten å bli litt tungpustet en gang. Håper jeg blir like sprek som henne, sånn i stedet for å bli «gammal og grå».. 😉 En dag som dette var akkurat det jeg trengte etter litt hodekaos den siste tiden, og nå er jeg klar for å pakke kofferten og dra på nok et eventyr sammen med min beste venn. Barcelona – here we come!

12 kommentarer

 1. Susanne

  Hvor er den svarte jakken fra?:)

  1. kristinaandersen

   Hei Susanne! Den er fra Helly Hansen 😀 Lillebror sin, men jeg har arvet den ;p Haha!

 2. Liker at du er så jordnær og har slike gode verdier <3 God tur til Barcelona 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Hege! Gleder meg masse <3

 3. Så fin lama! Vi har fire lamaer hjemme på gården vår selv, og har bare opplevd spytting én gang de siste fire årene. De må heldigvis føle seg skikkelig truet før de gjør det. Uheldigvis var det søsteren min som fikk ei klyse midt i ansiktet, haha.

  Kos deg mye i Barcelona, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Haha, stakkars søsteren din!! Men ja, så lenge dyrene ikke føler seg utrygge så er de som regel bare snille <3 Tusen takk for det, Lina 😀

 4. Lista fyr er ett av de fineste stedene jeg vet om. Hvis du har lyst til å gå en fantastisk tur i området, bør du gå bøensbakken :))

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Susann! Det skal jeg huske på 😀

 5. Så flotte bilder! Elsket spesielt det første hvor det ser ut som at du og lamaen sitter og nyter naturen helt likt hihi 🙂

  1. kristinaandersen

   I knooow! Tenkte det samme når jeg så bildet, hihi <3

 6. Er det ikke alpakka det der, da? Trodde det var det de drev med på Lista :-p Tror ikke alpakkaer spytter 🙂

 7. Giftet meg på Lista fyr for tre år siden – fanstastisk plass! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *