HELT DESPERAT

Du vet du er desperat når du begynner å google «tips til ting å blogge om». Der kom det gode tips som å fortelle dere om frimerkesamlingen jeg ikke har, den filmen som beskriver livet mitt, dele sminketutorial, favoritt neglelakk eller dele mitt første kyss. Skjer ikke. Så da måtte jeg grave langt inn i hjernebanken, og finne ut at ingenting funker for meg om dagen. Alt jeg vil er å sove, trene og bli like tynn som jeg var i 2014. Men da må jeg få meg kjæreste og bli ulykkelig igjen, og det gidder jeg jo heller ikke. Og nå kommer garantert mamma til å ringe meg etter sistnevnte setning for å fortelle meg at jeg kan jo f.eks dra på trening for å bruke kroppen litt, men ikke gjør det mamma – da blir jeg sur. Så, hva gjør man når ingenting funker i dette hodet? Da deler man sommerens skamfulle snapchat-bilder! Det er i det minste noe å rope hurra for 😉

SNAPCHAT @LADYYYKA

Så, hva har skjedd siden sist? Jeg har prøvd å oppføre meg ordentlig. Vært på frokost hos mine foreldre sammen med mine to skjønne fettere, kost meg med serie og egentlig bare slappet av. Formen har ikke vært helt kjempe, men i dag har jeg ingenting annet valg enn å tvinge meg selv til å komme meg ut. Ført på planen står et møte med Geir som jeg har utsatt i tre uker, jeg vet at kjeftesmella venter på meg for overforbruket mitt denne sommeren. Gleder meg allerede! Men så skal jeg noe koselig etterpå, nemlig på trilletur med mitt lille fadderbarn Noah og på café med Celina. Det gjør meg glad

47 kommentarer

 1. Agnethe

  No worries, Kristina! Bloggen din er alltid en livsinspirasjonskilde (laaangt ord!) uansett hva du skriver om. Vi leser deg i alle aldre, men vi kommenterer for lite… Jeg blir alltid i godt humør av å lese bloggen uansett hva du skriver om og selv om du ikke har humøret på topp! Merkelige skriveferdigheter du har, jente. Go on. Ellers kan jeg fortelle deg at du ikke behøver å tenke på hva du veide for et antall år siden når kroppen var ung og dum. Du ser fantastisk bra ut med en velproposjonert kropp. Fortsatt god sommer til deg!

  1. kristinaandersen

   TAKK Agnethe! Snilleste deg, så heldig jeg er som har deg til leser 😀

 2. Du har jo lovet å poste oppskriften på favoritt sangriaen din 🙂 🙂 Venter fortsatt på den!

 3. Ler!

  Her kommer noen tips, bare å sette over konsulenthonoraret 😘

  Sommerens meste drinker – lag noen dødskule med masse farger og is, ala Raspberry Mojito, watermelon sangria etc

  Et innlegg med de beste sommersangene du hører på under tvangstreningen din 😉

  Litt engasjement skader aldri – og jeg slår et slag for at du fronter er dyrevennlig kjøttkonsum ved å velge produsenter som Stange og Grøstad Gris. Grøstad har egne avtaler med Nortura som sikrer stressfri transport av grisene til slakteriet blant annet (ved å feks kun transportere noen få av gangen). Sett deg inn i det og bevisstgjør folk! Dette har alle godt av å lese om.

  Oppdater oss på prosjekt eldre senter. Eller enda bedre, arranger en sommerfest for de eldre og blogg om det etterpå!

  Videoblogg slår aldri feil!

  la leserene stille spørsmål som Ida skal svare på

  La leserne utfordre deg i kommentarfeltet og plukk ut 10 utfordringer du skal fullføre ila sommeren. Eller bedre, la Knollen eller Geir plukke ut utfordringene du skal gjennomføre!! Her er det mye bloggermateriale og gøyale opplevelser for deg samtidig 😉

 4. Jeg synes du ser helt fantastisk ut, jeg! Det er klart det ikke hjelper hva andre sier hvis man selv føler seg som dritt, og det er heller ingen hemmelighet at trening hjelper på selvfølelsen. Allikevel må vi vel bare minne oss selv på at vi ikke kan være superwoman hele tiden. For jeg tror mange av oss stiller skyhøye forventninger til oss selv. Vi er bare flinke hvis vi har spist rugsprø og drukket smoothie etterfulgt av en treningsøkt hvor beina er gelé etterpå. Men er det dette vi kommer til å se tilbake på når vi sitter i gyngestolen vår 80 år gamle? Jeg er absolutt for en sunn livsstil, men jeg tror du skjønner hva jeg mener! 🙂 Håper du nyter de ukene vi har igjen av sommeren, og ikke vær så streng mot deg selv! Klem fra meg <3

  1. kristinaandersen

   Takk snilleste! Ikke rugsprø og smoothie som gir noe å smile av den gangen man havner på gamlehjemmet, heldigvis <3 Klem tilbake!

 5. Flotte, vakre Kristina. Jeg digger bloggen din og har ingenting imot å lese om trening etc. Jeg har også full forståelse for at man kan føle seg litt større i perioder. Spesielt hvis livsstilen ikke er helt som den pleier. Mitt problem er at jeg prøver å bli frisk fra spiseforstyrrelse. Jeg har lagt på meg mye det siste året og veier noe sånn som deg. Altså rasjonelt sett så ser jeg helt vanlig ut og jeg er absolutt ikke tykk. Da blir jeg så sykt stressa og får en fryktelig vond følelse i magen når du så tydelig ikke synes du er tynn nok. Jeg forventer absolutt ikke at du skal ta hensyn til alt og alle. Det er din blogg og trening og sunn mat er jo viktig for alle. Jeg bare vet hvor sårbare mange er på det med vekt og du ser jo absolutt smashing ut!! Dette er bare et lite råd og absolutt ikke kritikk. Som sagt så digger jeg deg og bloggen din!! 💛

  1. kristinaandersen

   Sender deg stor klem Hilde, og masse lykke til på veien! Håper du blir frisk og får orden på tankegangen <3

 6. Katrine

  Hvor er den grå skinnjakken du bruker på siste snap fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 7. Camilla

  Kjære deg. Alle kan ha perioder i livet hvor man rett og slett ikke har overskudd. Ikke vær så streng med deg selv og lytt til kroppen. Kanskje du rett og slett er utslitt? Prioriter deg selv litt nå og helsa først 🙂 Jeg syns du ser fantastisk ut!

  1. kristinaandersen

   <33

 8. Haha, det ser i alle fall ut som om du har hatt det veldig gøy! Det må jo telle for noe? 🙂
  Kunne du tenke deg å lage et innlegg med kjoler som kan passe til en gjest i bryllup, kanskje? Jeg skal i bryllup om under én måned, men finner virkelig INGENTING som kan passe.

 9. Therese

  Ville bare legge igjen en kommentar om at du ser fantastisk bra ut om dagen! Jeg følger deg på snap og jeg må bare si WOW! #girlcrush! De kiloene du sier du har lagt på deg ser jeg ingenting til; og selv om det skulle stemme hva så?! Det er pokker meg sommer! Jeg har lagt alt som heter trening og sunt kosthold på hylla for denne sommeren skal nytes! Er jo bare 3 uker igjen og den skal ikke kastes bort på trening det får høsten ta seg av:p

  1. kristinaandersen

   Såå skjønn du er Therese! Takk for fine ord <3 Og ja, det er pokker meg sommmer som skal nyyytes 😀 La oss bare bli enige om at det blir en hard høst, haha!

 10. Du har en suprise inne hos mig 🙂

 11. Hvorfor er det så viktig å være tynn? Er det ikke viktigere å være sterk, frisk og sunn? Bør ikke det være motivasjonen?

  1. kristinaandersen

   Hørt om humor? :p

   1. Hvordan viser du at det er humoristisk ment? Du skriver det rett frem – at du ønsker å være tynn. Ingen smiley, ingen måte å forstå om det skulle være ironisk ment. Og uansett, med den påvirkelseskrafta dere «influencers» har – hvorfor tulle med det i det hele tatt?

  2. Kristine

   Maia: jeg synes Kristina er en av de få bloggerne som virkelig forfekter et sunt forhold til kropp og mat. Ingen grunn til å hytte med pekefingeren over en liten bisetning der hun nevner at hun ikke føler seg på topp utseendemessig. Vi har da alle sånne perioder. PS: Du ser smashing ut, Kristina, nyt sommeren!

 12. Härliga bilder 😀 Hoppas din helg har varit bra 😀

 13. Lene-Marie

  hvor er den reebok singleten fra? fant den ikke noe sted.

  1. kristinaandersen

   Kjøpte den i USA 🙂

 14. skriv om interiøøør! tips osv, ser ut som tv benken din er kjøkkenskap fra ikea, eller tar jeg feil? hvis ikke tips oss om hvordan du gjorde det! du har sååå fin stil <3 klem

  1. kristinaandersen

   Den er fra IKEA ja. Mer interiør kommer etter sommerferien 🙂 Klem!

 15. Hei! Hvor er de sekskantede boksene på veggen ved spisebordet ditt fra? De er såå fine!!

  1. kristinaandersen

   Skeidar <3

 16. Camilla

  Er oakley brillene solgt? <3

  1. kristinaandersen

   Ja 🙂

 17. Hei! Kunne du ikke lagt en «Hva jeg har/burde ha i kofferten når jeg skal på cruise?» innlegg. Du er vel en mester på det! : D Hadde vært supert for de som ikke har vært på cruise før!

 18. Jeg får ikke opp innleggene dine på bloglovin. Sist post er fra en uke siden. Vet du hvorfor? Tenkte du bare tok deg en velfortjent pause jeg 🙈

  1. kristinaandersen

   Haha! Det er så irriterende :/ Vet ikke hva feilen er, men har bedt om hjelp <3

 19. Det ser ut som sommeren din har vært utrolig gøy! Håper du finner bloggmotivasjonen tilbake 🙂

  Synes å huske at du hadde sett Mistresses? Jeg har blitt så hekta, denne serien assa! Men finner ikke sesong 4 noe sted… Kanskje du vet hvor den kan sees?

  1. kristinaandersen

   Finner den ikke selv heller :/ Kanskje noen her som vet? EEELSKER Mistresses 😀

 20. Kjersti

  Elsker bloggen og humoren din! made my day!! 😀

 21. Får ikke opp blogg innleggene dine i Bloglovin appen 🙁 svææært savnet

 22. Hahaha dette er der festligste jeg har lest på en stund <3 slapp av og nyt livet 🙂 man lever bare en gang dessverre! Klemp

 23. Hadde du hatt anlegg for en tynn kropp så greit nok, men det virker som du trives på den vekta du er… Det er det som bør bety noe 🙂

 24. christina

  Hehe, du er herlig 😀

 25. Hei, jeg får ikke lenger opp de nyeste innleggene dine i bloglovin 🙁 Er dette noe du kan kikke på?

  1. kristinaandersen

   Har bedt om hjelp fra support <3

 26. Hei Kristina! 🙂

  Ville bare si at postene dine ikke kommer opp på bloglovin lenger.. det siste som kom opp var for 8 dager siden.. tenkte bare å gi en heads up:D Digger deg og bloggen din, du virker som ei fantastisk jente <3

  1. kristinaandersen

   Jeg veet :/ Har sendt mail til support og bedt om hjelp <3

 27. I mine øyne er du perfekt !
  Du er sunn, frisk, sprudlende og har en fantastisk kropp og personlighet!

  Rett og slett hele pakka !
  Sånt ser man ikke selv dessverre.

 28. Hei skjønne Kristina!

  Først og fremst må jeg bare få sagt hvor vakker du er. Jeg digger bloggen din, og alle videobloggene du har laget.

  Det hadde også vært gøy om du hadde delt dine favoritt spotify lister, eller eventuelt sanger fra YouTube.

  En ny Kristiansand guide, hadde sikkert vært greit? Nå har ikke jeg kontroll på når du sist lagde en. Men kanskje ta med noen av favoritt utestedene dine?

  Et innlegg om hvilke land du har vært i hadde vært interessant.
  Spesielt for personer som ikke reiser så mye. Det gir så gode vibber med de fine bildene du tar fra feriestedene 🙂

  Kan jeg spørre om hva som skjedde med videobloggen til deg og Geir? Haha, dere er jo bare så fantastisk skjønne sammen! Virker som du har funnet deg Norges beste og morsomste regnskapsfører.

 29. Du ser flott ut, Kristina. Har selv lagt trening på hylla for denne sommeren, med unntak av etpar økter med kroppsvekt hjemme. Har merkelig god samvittighet, men tror jeg skal prøve å tvinge meg selv til treningssenteret i morgen likevel. Lurt å være i gang igjen før jobb neste uke.
  Ha en fin tirsdag, Kristina 🙂

 30. Hva med ditt forhold til sminke testet på dyr? Det lurer jeg på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *