EN SLITEN KRIGER

Jeg føler meg helt rar i formen om dagen. Sliten og slapp, uten energi. Tror jeg hoppet av glede når jeg våknet opp til regn i går, og masse skyer ute i dag. For en lykke! Da blir det liksom litt lettere å slappe av, er du ikke enig? Trenger litt regn og skyer for å få ro i sjela tror jeg. Min manglende energi og slappe kropp har jeg selvfølgelig en formening om hva kommer av, jeg er sikker på at det er fordi jeg har levd en helt annen livsstil de siste ukene enn hva jeg vanligvis pleier. Det å drikke to ganger i uka og droppe trening er noe som aldri skjer her hos meg, vanligvis er alkohol noe jeg holder meg langt unna og kanskje drar ut en gang hver åttende uke. Maks. Haha! Selv om det er innmari gøy å nyte sommeren til det fulle, er det en del av meg som gleder seg veldig til høsten. Det er denne tiden jeg selv føler meg best! Elsker å dra på meg allværsjakka mi, tusle til trening, få til en bra økt, kjøpe smoothieingredienser på vei hjem og jobbe på spreng frem til ettermiddagen. Det er lykke det også, bare på en litt mer hverdagslig måte. Og hverdagen, den er i mine øyne best.

Jeg begynner å bli trøtt av å gå rundt fyllesyk tre dager i uka, og har derfor bestemt meg for å roe ned frem til Barcelona. Kroppen trenger en pause. Skulle så ønske jeg var en av de partygirlsa som hopper opp av senga dagen etter en fest og løper med makk i ræva til trening, men slik fungerer ikke jeg. Da vrir jeg meg i senga til 18.00 og forbanner livet så innmari. Brusetabelettene mine har jeg nemlig måtte ta en pause fra, jeg fant ut at kroppen tviholder på vannet tabelettene gir og når armleddene ble like store som overarmene mine – da var det bare å rulle inn. Jeg nekter å løpe rundt rundt som en vannballong hele sommeren, selv om det var latterlig digg å være gira på livet syv dager i uka – uansett hvor mye jeg hadde vært rakkefant på nattestid. Det var gøy så lenge det varte, si!

ysl sko - céline veske - vero moda jeans - zara topp - levis jakke

Du vet du nyter sommeren når en oval ansiktsform har gått over til rund….. Yolo! Får heller snuse på brokkoli til høsten. Straks skal jeg tvinge meg selv ut på formiddagstur med Milo, denne type aktivitet er trening for meg om dagen. Blir jo så sliten av å gå fem kilometer at jeg liker å tenke jeg har løpt en mil 😉 I kveld skal jeg bare slappe av med Celina, og i morgen kommer endelig Nina hjem fra en toukers ferie. Kvalitetstid med bestevenninnene, akkurat det jeg trenger og ønsker nå

17 kommentarer

 1. Fine deg.

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Jeg blir også så sliten av å drikke. Og jeg lurer av og til om det er verdt det. Der holder jo ofte med 2 glass vin eller noe. Jeg har funnet ut at trening er det som gir meg energi og det er så jeg føler meg best. Når jeg har fått trent og brukt kroppen. Men nå skal jeg nyte en uke i varmere strøk, men joggesko er med. Jeg skal prøve på en fin blanding og gjøre det jeg Vil! Men du er like flott og det er viktig å nyte livet. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Enig Anja! Trening over drikking anytime, sånn egentlig. Ingen tvil om hva jeg liker best 🙂 GOD TUR på ferie, Anja!! Du fortjener masse sol og glede, stor klem <3

 3. Silje V.R

  Hei, innleggene dine har ikke kommet opp på Bloglovin de siste dagene, er det noe galt der?:)

  1. kristinaandersen

   Fortsatt ikke, Silje? Så merkelig!

   1. Silje V.R

    Nei, siste posten der er fra 6 dager siden.. Prøvde å unfollow, for så å legge deg til igjen, men kommer fortsatt ikke:)

 4. Marianne

  Har du prøvd kapsler med kull? Har ikke testet det ut selv, men det skal visst være til hjelp for å unngå den verste fyllesyken dersom du tar det før du drikker, ettersom det er svært absorberende. Høres litt rart ut, men helt trygt 🙂 Søk opp på iherb eller noe, med teksten «activated charcoal». 🙂

  1. kristinaandersen

   Oi, nei – haha! Men det hørtes skummelt ut :O

 5. Føler på akkurat det samme som deg altså!!😂 Bare at det ikke bare er ansiktet mitt som har blitt rundere, men hele meg .. 😛 Jaja, viktig å nyte sommeren og alt som hører med den☀️😄 Så får heller en sprekere hverdag komme tilbake etterhvert som sommeren er forbi✌🏼😅 Så utrolig kjedelig med de tablettene da😩 Men har du prøvd å ta en Zyrteck (aaner ikke hvordan det staves😂) før du legger deg etter du har drukket alkohol?🙈 Det funker vertfall på meg👌🏼👌🏼 Du ser vertfall helt fantastisk ut som vanlig, og synes det er såå gøy å titte innom bloggen din og følge med på alle de morsomme tingene du finner på!!😘☀️ Kjenner jeg har kjempelyst å dra til Kristiansand en gang før sommeren er over, men ser dessverre ut som det må vente – 3 uker ferie går jo så aaltfor fort..😳 Ønsker deg vertfall en kjempefin sommer videre – gleder meg masse til å lese om Barcelonaturen til deg og Ida!!😍👌🏼

  1. kristinaandersen

   Ikke bare ansiktet mitt her heller, for å si det sånn :p Tenkte bare ikke jeg skulle gå dypere inn på det, haha! Zyrtec har jeg prøve og egentlig alle andre «kjerringråd». Ingenting funker, BORTSETT fra disse brusetabelettene. De er gull, men ettersom jeg blir vannete hvis jeg tar de flere dager på rad, må jeg kutte ned på bruken 🙂 Koselig at du syns det er kjekt å følge med her, søta – selv nå på sommeren. Det gjør meg glad <3

 6. Fine du!!
  Har du kjørt bil i Florida forresten? Hvordan er det i tilfelle? 🙂

 7. Skulle akkurat til å si i fra om at jeg ikke har lest bloggen din på nesten en uke siden postene dine ikke kommer opp i Bloglovin, men ser du har fått beskjed. Da har jeg hvert fall noe digg lesestoff å ta igjen de neste minuttene <3 håper søndagen behandler deg bra! Klem

 8. Skulle akkurat til å spørre om du vet at innleggene dine ikke lenger kommer opp i bloglovin, men ser noen andre allerede har kommentert. Det samme gjelder forøvrig Ida Wulff, mens alle andre jeg følger kommer opp! Veldig merkelig (og kjipt). Ha en fin kveld 🙂

 9. Huff, kjenner til det å ha lagt på seg gitt! Ingen av sommerklærne fra i fjor passer og det er jammen deprimerende. Eneste positive er at jeg gleder meg til høsten med trening og rutiner igjen!

 10. Mitt tips er å holde seg unna sprudlevann og drikke masse vann hele kvelden, spesielt siste tiden før du drar hjem fra fest 🙂 blir aldri dårlig når jeg får i meg nok vann, men kjenner meg selvfølgelig småsliten.

 11. Hvilke brusetabletter er det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *