MINNER FOR LIVET

Hvordan skal jeg klare å beskrive de to siste dagene? Jeg har hatt sommerens beste dager med denne fine gjengen, og er faktisk sliten fordi jeg har ledd så mye. Du vet det er galt når du og bestevennen din ender opp med å måtte sove på forskjellige rom, fordi dere ler for mye. Ida er altså stasjonert på gjesterommet. Vi hadde nemlig en alt for gøy kveld ut på tirsdag, og enkelte hendelser har brent seg så fast i minneboka at vi klarer bare ikke slutte å le. Slike ting jeg kan fortelle dere om ett år eller kanskje to.. Haha! Nei, for noen magiske dager vi har hatt her på det glade sørland. Jeg er så fornøyd med å ha så fine folk i livet mitt, og ikke minst superglad for å klare dette med å gripe dagene til det fulle denne sommeren. Det er minner som dette som får meg gjennom en lang og kald vinter.

 ↑ MORNING HIKE ..

Dette er siste dagen for gjengen her i Kristiansand, og i går rundet vi av turen med en visitt innom Kongen På Havet. Man kan ikke ha besøk fra andre steder uten å vise de Sabeltann sitt show, haha! Nå skal vi spise frokost og så skal jeg straks sende de andre avgårde til Oslo, før jeg selv tar turen til Arendal for dagen. Roadtrip med Knollen og Mommo for å besøke familie, så koselig Heldigvis er det ikke lenge til jeg ser Ida igjen, allerede til neste uke setter vi snuten mot årets store sommerferie. Iiih, sommerfugler i magen! Gleder meg til å pakke dere med i kofferten enda en gang 🙂

8 kommentarer på “MINNER FOR LIVET

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Astrid! Jeg velger å svare på egen blogg, da jeg har sommerferie og ikke har ønsket å snakke med VG 🙂 Det stemmer at jeg har reklamert for MaxFactor. Men det skal sies at dette ble gjort etter en 100% bekreftelse fra MaxFactor på at de IKKE dyretestet. Jeg gikk flere runder med dette merket, og de nevnte i tillegg at de var fult klar over hvor viktig dette med dyretesting var for meg. I ettertid har jeg følt meg lurt og er lei meg over at jeg valgte å høre på kunden, jeg burde åpenbart gjort mye bedre research selv. Kan ikke annet enn å legge meg helt flat, og si jeg er trist over at dette kunne skje.

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Maia! Jeg velger å svare på egen blogg, da jeg har sommerferie og ikke har ønsket å snakke med VG 🙂 Det stemmer at jeg har reklamert for MaxFactor. Men det skal sies at dette ble gjort etter en 100% bekreftelse fra MaxFactor på at de IKKE dyretestet. Jeg gikk flere runder med dette merket, og de nevnte i tillegg at de var fult klar over hvor viktig dette med dyretesting var for meg. I ettertid har jeg følt meg lurt og er lei meg over at jeg valgte å høre på kunden, jeg burde åpenbart gjort mye bedre research selv. Kan ikke annet enn å legge meg helt flat, og si jeg er trist over at dette kunne skje.

 1. Marte skriver:

  Hei Kristina! 🙂 Jeg lurte rett og slett på om du kunne kommentert VG-saken fra i dag ang dyretesting. Det stod i artikkelen at du ikke hadde svart på henvendelsene, men jeg antar du har noen tanker rundt det likevel. Jeg vet jo at du engasjerer deg sterkt for dette her, men å unngå å svare vil muligens svekke troverdigheten? Vet at du har ferie, men det er såvidt jeg vet vanlig å ta seg tid til å «avverge dårlig omdømme» hvis du skjønner 🙂 Håper du tar deg tid til å kommentere det, for jeg har selv lurt lenge på det.

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Marte! Jeg velger å svare på egen blogg, da jeg har sommerferie og ikke har ønsket å snakke med VG 🙂 Det stemmer at jeg har reklamert for MaxFactor. Men det skal sies at dette ble gjort etter en 100% bekreftelse fra MaxFactor på at de IKKE dyretestet. Jeg gikk flere runder med dette merket, og de nevnte i tillegg at de var fult klar over hvor viktig dette med dyretesting var for meg. I ettertid har jeg følt meg lurt og er lei meg over at jeg valgte å høre på kunden, jeg burde åpenbart gjort mye bedre research selv. Kan ikke annet enn å legge meg helt flat, og si jeg er trist over at dette kunne skje.

  • kristinaandersen skriver:

   Det stemmer at jeg har reklamert for MaxFactor for ett par år tilbake. Men det skal sies at dette ble gjort etter en 100% bekreftelse fra MaxFactor på at de IKKE dyretestet. Jeg gikk flere runder med dette merket, og de nevnte i tillegg at de var fult klar over hvor viktig dette med dyretesting var for meg og at jeg ikke skulle være redd for å ta feil valg – da de ikke dyretestet. I ettertid har jeg følt meg lurt og er lei meg over at jeg valgte å høre på kunden, jeg burde åpenbart gjort mye bedre research selv. Kan ikke annet enn å legge meg helt flat, og si jeg er trist over at dette kunne skje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *