SPILLKVELD

Ååå! Gårsdagen var så KOS  Jeg hadde helt glemt hvor kjekt det faktisk er med spillkveld. Driver ikke med sånt jeg, liker bedre å se netflix og slappe av, si! Faktisk hadde jeg kastet spillene mine, fordi jeg mente de skapte rot i leiligheten. Hva da gal? Dette fant vi ut av femten minutter før butikkene stengte, så jeg og Ida måtte løpe ned til sentrum i all hast og kjøpe nye spill. Haha! Det ble en ny variant av Alias, jentene mot gutta og det velkjente «jeg har aldri». Sistnevnte liker jeg bedre å spille hvis jeg selv kan lage mine egne rakkefant spørsmål, men førstnevnte falt absolutt godt i smak 😉 Roping og hoiing rundt bordet i høyt tempo – akkurat slik det skal være. Jeg og Ida vant, selvfølgelig! Noe annet ville vært flaut.

I dag har vi hatt gutta med på morgentur, som ble noe tyngre enn jeg hadde tenkt. Jeg er så tett i nesa at jeg føler jeg puster meg ihjel av å bare gå ti meter… Men jeg overlevde turen, heldigvis! Nå skal vi gjøre oss klare for grilling her hjemme, før det blir bryggefest med en fin gjeng senere 🙂

12 kommentarer

 1. Anbefaler verdens drøyeste spill, Politisk ukorrekt..

 2. Du har det så fint, virkelig inspirerende 🙂
  Hvor er de hvite skålene fra? De må jeg ha!

  1. kristinaandersen

   Takk snille Malin! Skålene er fra Søgne Home <3

 3. Kamilla

  Hvis du driver med spillshopping MÅ du skaffe deg «Ryktet går», det er det mest fantastiske spillet ever! Morsommere jo flere som er med. Man skal gjette hva andre tegner, og så går det videre, så ender som regel opp med mye rart og veldig gøy å gå gjennom hva som er blitt tegnet og gjettet til sist. I tillegg holder alle på med tegning og gjetting samtidig, så ingen venting for utålmodige sjeler :))

  1. kristinaandersen

   Oii! Takk for tips Kamilla, neste gang skal jeg dra med meg hjem «Ryktet går» også. Hørtes vedlig gøy ut 😀

 4. Hvor har du kjøpt de hvite skålene? 😀
  Eller vet du hvilket merke det er? 🙂

  1. kristinaandersen

   De er fra Søgne Home 🙂
   https://sognehome.no/

 5. Hei! Hvor har du kjøpt de fine blå lyslyktene? 🙂

  1. kristinaandersen

   De er fra Kid 🙂

 6. Anbefaler «Vil du vedde». Vanvittig moro 😁

 7. Så flott du er, Kristina! Kan jeg spørre hvor toppen din er kjøpt? Superfin!

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Den er fra HM <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *