TILBAKE I STORFORM

YES! Formen er enda sånn halvveis, men humøret er heldigvis tilbake på topp. Og det kan man komme langt med 🙂 Jeg henter Ida sent i natt, endelig er bestisen tilbake i byen og som vi skal kose oss! Senere kommer to kompiser, og sammen skal vi hygge oss helt frem til torsdag. Det gledes! Vi får prøve å styre rakkefantingen så mye som mulig, slik at ikke gutta hopper på første fly hjem igjen.. Haha!

Her sitter jeg å får unnagjort litt jobb, Ida sover enda og straks skal jeg løpe avgårde. Jeg må få orden på kråkereiret jeg går rundt med om dagen, og bunnen må farges nok en gang. Sånn er det når man egentlig er blondine men nekter å ha antydning til lyse hår på hodet.. Etterpå bærer det rett på trening for oss begge! Og med det mener jeg selvfølgelig tvangstrening. Viljen er der absolutt ikke om dagen, alt jeg vil er å spise donuts og ostepop dagen lang. Men jeg vet jeg blir totalt deppa om jeg ikke får trent – så da er det bare til å tvinge seg selv for psyken sin skyld. Føler meg typ to-hundre kilo når jeg ikke trener, men som et bittelite frø på seksti-kilo etter en god økt. Flere som tenker i samme bane? Haha, det er jo helt håpløst! Men sånn er altså jeg, da.

Gleder meg til å dele fine dager fra sommerbyen med dere, godtfolk!
Stor klem

11 kommentarer på “TILBAKE I STORFORM

 1. Maria Isabell skriver:

  Hahaha! Jeg er HELT lik med treningen om dagen. Var på trening på fredag, og da hadde jeg ikke trent ordentlig på to uker. I morgen må jeg tvinge meg på trening igjen.
  Og du? Skulle kommentere her om dagen men fikk det ikke til. Den ananas noccoen er BEST <3 Og vet du hva jeg akkurat så på instagram? At den finnes i saftis! Altså, hva gir du meg!?
  Kos deg med Ida og gutta, Kristina! Du er god!

  • kristinaandersen skriver:

   Finnes den i saftis? Æææ så fantastisk!! Den må jeg finne 😀 Ha en nyydelig tirsdag, Maria Isabell <3

 2. Kamilla skriver:

  Elsker lampa di! Har bestilt nesten likedan fra Ellos. Bare lurer på hvor du kjøper lyspærene dine, og er de dimbare? Evt. LED? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *