VERDENS SKJØNNESTE

God morgen fra meg og verdens skjønneste Milo er en liten luring som smelter hjertet mitt hver eneste dag, ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i den lille tassen!

Selv om det er det koseligste som finnes dette med å ha sin egen hund hund, så skal jeg ærlig innrømme at jeg aldri hadde klart det uten hjelp fra mine foreldre. Nå på sommeren er jeg mye på farten, og mange av dere lurer veldig på hvor Milo er. Da er han på besøk hos mine foreldre, eller rettere sagt spahotell – som mamma kaller det 😉 Der har han det virkelig som plommen i egget! Jeg er en veldig overbesykktende hundeeier, og det er totalt uaktuelt for meg å ha Milo hjemme hvis jeg skal ha vors, være mange timer borte eller i det hele tatt ha leiligheten fult av folk. Det vil jeg ikke utsette han for, så derfor er jeg evig takknemlig for å ha to foreldre som alltid stiller opp. Uten de så ville dette med egen hund vært veldig vanskelig for meg. Jeg reiser en del ellers i året også, og da trenger jeg alltid pass. Absolutt noe å tenke over før man får seg hund, det er viktig at de har en annen trygg plass også som de kan være hvis eier skal på ferie eller bare er opptatt. Kun det beste er godt nok for Milo, noe annet er uaktuelt, for denne lille mannen er jo hele min verden 🙂

ZzzZZzzz

Ellers har jeg lite spennende å meddele fra helgen min, jeg har rett og slett blitt syk. Halsen er en stor klump og jeg har hatt feber. Finnes ikke noe kjedeligere enn å svette seg ihjel inne på sofaen mens alle andre er ute å leker seg i 28 varmegrader… Så innmari dårlig timing! Men det måtte jo skje, med mitt immunforsvar som ikke akkurat er optimalt 😉 Så jeg har bare slappet av, sovet masse, spist c-vitaminer, bælmet grønne juicer og gjort alt for å bli frisk. Formen er enda ikke på plass, men i dag får jeg besøk – så jeg får håpe at ting kan bedre seg og at jeg i hvert fall er bedre til morgendagen. Hvordan har helgen deres vært, godtfolk? Håper dere har hatt noen bedre dager enn meg!

26 kommentarer

 1. Martine

  Har fått akkurat det samme som deg. Halsen er helt hoven, og høy feber hvor kroppen verker.. tror ikke jeg har vært så syk på lenge.
  Masse god bedring, føler med deg <3

  1. kristinaandersen

   Såå kjedelig Martine! Flere venner av meg også som er syke, kanskje det er noe som går :/ God bedring søta <3

 2. Ingvild

  God bedring, fineste Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Takk snille Ingvild <3

 3. Du er heldig som har foreldre som alltid stiller opp for Deg og Milo.Fine lille Milo.Koselige bilder av Milo.

  1. kristinaandersen

   Helt sant <3

 4. Cesilie

  Hvilken farge er det du har på soverommet?

  1. kristinaandersen

   Den heter Deco Blue 🙂

 5. Hei!
  Kanskje rart spørsmål, men hvor kjøper du 5 Hour Energy og Emergen-C? Har du kjøpt det i USA? Var der nettopp og hadde ikke nok plass i kofferten til å pakke det med meg denne gangen, og jeg et nesten avhengig av å ha fet i hus 😅 Du får ha masse god bedring!

  1. kristinaandersen

   Jaa, det er kjøpt i USA 🙂 Men ikke Celsius, den kjøpte jeg masse av i Sverige.. Håper du har en fin søndag Ingrid <3

 6. Hva heter fargen du har på veggen? 🙂 Utrolig lun og lekker!

  1. kristinaandersen

   Deco Blue 🙂 Klem!

 7. God bedring!!❤️ hvor er bildene dine fra? De var rå kule!! Jeg er på utkikk etter bilder i alle str men helst store som har en statement.

  1. kristinaandersen

   De er fra en dansk designer, men husker ikke navnet i farten :/

 8. Har du M på kennel når dere er på familieferie, eller har du tanter/onkler som passer han da? 🙂 Jeg har vært på ferie fra hunden min en gang i 2 uker i løpet av 8 år, og da var hun fornærmet i flere dager etter jeg kom hjem, haha!

  1. kristinaandersen

   Aldri kennel, jeg hadde ikke hatt samvittighet til det. Når vi er på familieferie, som er en gang i året, har Hilde passet han 🙂

 9. andrine

  Helgen min har helder ikke vært så bra 🙁 Jeg mistet hunden min i går og aner virkelig ikke hvordan jeg skal klare meg videre! Ingen som vekte meg i dag tidlig og ingen å ha med på skogstur.. Jeg føler jeg har mistet noen av de jeg elsker mest her i livet! Jeg tror bare de som har hund selv forstår hvor mye de små tassene betyr for oss mennesker!!
  God uke til deg Kristina og håper du blir frisk snarest! <3

  1. kristinaandersen

   Neii, Andrine. Får helt tårer i øynene av å lese kommentaren din 🙁 Sender deg verdens største klem og masse gode tanker.. Kondolerer så veldig 🙁 Stor klem <3

 10. Åå, skjønne fantastiske Milo! Gleder meg til den dagen jeg skal får hund – det er noe jeg virkelig ser frem til. Kommer til å bli så latterlig glad i den hunden <3 Forstår godt at man ønsker at de skal leve evig! Håper søndagen har behandlet deg bra, vakre!

  1. kristinaandersen

   Det må du bare glede deg til, Charlotte. Det er det koseligste som finnes <33 Sov godt når den tid kommer, fine deg ;*

 11. ThereseJ

  God bedring Kristina 😊 Her har det gått i jobb held helgen. Heldigvis seinvakt i morgen så kan sove ut litt. Det trengs. Hehe.
  Milo er så skjønn liten herremann 😍 Hehe. Min hund skal til dyrlege tirsdag på årlig helsesjekk og vaksine. Fikk Mail om at nå var det på tide med seniorsjekk på han, Hehe. Tiden går så fort med disse dyrene. Plutselig blir de eldre også 😛 Kunne bare vært liten for alltid 😊

 12. Hei Kristina! lurer så fælt på hvor du har kjøpt de lampene som henger på hver sin ende av sofaen din? 🙂

 13. Hva mener du med at du ikke har samvittighet til å ha han på kennel? Er de slemme mot dyr der? Hilsen en som ikke vet noe om hunder.

 14. Hei! Jeg og familien min skal reise på ferie til Kristiansand i år og vi har leid oss ei leilighet på skudeviga feriesenter. Har du noen erfaring med det? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nei, der har jeg aldri bodd 🙂

 15. Får jeg spørre hvor dynen og putene dine er kjøpt?😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *