I MITT KJØLESKAP

ALL THE THINGS I LOVE

Sånn ser kjøleskapet mitt ut i skrivende stund, og det gjør meg så happy at jeg gliser hver gang jeg møter dette synet. Haha! Som dere vet var jeg i Sverige denne uken, og fikk kjøpt med meg alle favorittene mine. Spesielt Celsius sin energidrikk som jeg virkelig elsker, den er spekket med vitaminer, koffein og grønn te – ønsker meg virkelig denne her hjemme! Så gøy å fylle opp med ting jeg ikke får tak i her, eller bare favoritter som det går mye av her hjemme. Et fult og fristende kjøleskap er noe jeg setter stor pris på i hverdagen, ordentlig luksus å ha alt jeg vil ha lett tilgjengelig 🙂

Middager er det derimot (i kjent stil..) ikke handlet inn til. Her går det i ett om dagen, så jeg kjøper ikke inn middag med mindre jeg vet at jeg skal spise hjemme. Og da blir det heller en svipptur til nabobutikken for å kjøpe litt enkel grillmat. Simple as that! Ingen vits i å ha liggende masse greier hvis det ikke blir spist, da går det i søppla og det er bare tull. Enten spiser jeg ute på restaurant nå på sommeren, hjemme hos venner og familie, eller så griller jeg ute på balkongen. Middag er digg, jeg er bare å alt for dårlig på å planlegge det i disse dager.

Har du noen samme mat eller drikkefavoritter som meg, kanskje?

15 kommentarer

 1. Fantastisk! Gleder meg til jeg bor for meg selv, da skal kjøleskapet fylles opp med masse digg!😃

 2. Glemte Celcius da jeg var i Sverige forrige gang…livets små nedturer!!!Jeg vil gjerne ha kjøleskapet ditt minus makrellen i tomat!! Klem fra meg til deg. Ps: anbefaler fylt paprika eller sopp på grillen

  1. kristinaandersen

   Fylt paprika er sååå digg! Takk for påminnelse, dette må jeg lage i helgen 😀

 3. Får du kjøpt den Nocco Carribien i Norge? Du er kjøleskap goals 😉 <3 Nyt disse deilige sørlandsdagene, det gjør jeg 😉 (softis på fiskebrygga med 4 åringen er ukas høydepunkt)
  Sender masse god energi og smil din vei!

  1. kristinaandersen

   Jeg kjøpte den i Sveriiiige vett, hihi 😀 Softis på brygga hørtes nydelig ut <3

 4. Hei snille, gode Kristina❤ Vi er to venninner som er i Kristiansand i helgen og lurer på hvor vi bør dra ut lørdag kveld? Kanskje et rolig sted der man kan prate, ta seg et glass vin og samtidig danse litt?😊 Håper du kan svare!! Klems

  1. kristinaandersen

   Dra på M Beach, supercoolt nytt sted som har åpnet. Der kan dere drikke vin, spise mat og samtidig ha liv rundt dere 🙂 Kos dere masse!! Klem

 5. Neimen, har du tatt bilde av kjøleskapet mitt, Kristina? Det ser skummelt likt ut, haha. Lite mat, for det har man som sagt ikke tid til å lage uansett, men maaaasse meieriprodukter, celsius og cola zero (for min del) – just how I like it! Morsomt at du deler slike ting med oss også 🙂
  Ha en fortsatt fin fredagskveld 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha så vittig Tiril! Da er vi like 😀 Håper du nyter lørdagen <3

 6. Elsker Celsius med lime selv!! Kjempe redd for at celsius skal slutte å produserer fordi mange kjøper Nocco nå, haha. Det hadde vært helt krise. Bor selv bare 20 min fra grensa så det er digg.

 7. Pepsi max ❤

 8. ProPud med sjokolade er seriøst så godt! En favoritt hos meg!

 9. Hvilket kamera bruker du? Bildene dine blir så fine!! 😁

 10. Haha her var det mye ekkelt spør du meg :p så mye kunstig! hos meg går det i meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Drikke bruker jeg sjelden penger på, i så fall er det smoothie ingredienser. Smoothie er jo supert som både tørstedrikk og et lite måltid hvis man hiver oppi litt annet enn bare frukt og bær:)

 11. Frøken G

  Herregud, kjøleskap-goals!🙌🏻🙌🏻 lite spørsmål bare: hvor lang tid bruker du på å drikke alt? Kjenner på meg selv at jeg burde hatt 100 Celsius i mitt kjøleskap! Er bare nysgjerrig 🙂 Ser sykt digg ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *