BILTUR OG TVANGSTRENING

Da var jeg tilbake i Kristiansand igjen! Og turen hjem tok nesten fem timer. Har dere prøvd å kjøre så langt alene når man er hangover som fy? Anbefales ikke. Det var tydeligvis veiarbeid på E18, og jeg trodde seriøst jeg skulle klikke når det tikket mot to timer i kolonnekjøring…. Men jeg kom meg hjem, og endte med å sove i 12 timer. Tar på å være både rakkefant og bilsjåfør på fritiden, si!

Nå sitter jeg her og vurderer sterkt å tvinge meg selv til å dra på trening. Hva skjer med alle som er så flinke i ferien? Er det bare meg som er helt ute på eventyr eller? Føler alle bloggere er slik jeg egentlig liker å være, men i sommer har jeg tydeligvis bare mistet det helt. Min kjære treningspartner har nemlig tatt seg friheten til å dra på ferie mot min vilje, og jeg har ikke satt beina mine inn på gymmet etter at hun dro. Det gjør jo egentlig ingenting, men problemet er at jeg føler meg totalt crap når jeg ikke trener. Blir både slapp og rundt i trynet av sånt! Men så er det jo ikke treningssenteret eller antall mil man legger bak seg på mølla man blir sittende å smile av når man kommer på gamlehjemmet, så jeg trøster meg litt med den tanken da. Får mye å le av når jeg er gammel og vrang i det minste. HEHE! Men nå må noe skje, og i dag skal jeg få presset inn ei litta treningsøkt som sikkert kommer til å ta livet av meg.

Har dere fine sommerdager, godtfolk? Hva gjør dere i disse dager? Det er så kjekt å høre fra dere, så del gjerne deres ferieplaner med meg! Her blir det noen deilige dager i sør, og kosen fortsetter ut neste uke. Da får jeg nemlig besøk av Ida og to gode kompiser, gleder meg masse til å fylle opp leiligheten med fine folk nok en gang! Før den tid skal jeg prøve å fokusere litt på trening og grønne smoothies – slike kjipe ting jeg egentlig digger sånn ellers i året 😉

26 kommentarer

 1. For en nyydelig kjole! Hvor er den fra?<3

  1. kristinaandersen

   Takk Silje <3 Den er kjøpt i Miami, men husker dessverre ikke hvor den er fra :/

 2. Nydelig sommerkjole på fine deg.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 3. Ann Kristin

  Haha! Nei du er ikke den eneste … jeg skal ut på en økt nå, men trening for meg er såå viktig , humøret og alt annet blir såå mye bedre !

  1. kristinaandersen

   Enig! Var DIGG å få trent i dag kjente jeg 😀

 4. Helt enig! Det er ikke treningen du smiler av som gammel. Lev livet, omgi deg av positive mennesker! Selv har jeg ingen ferieplaner, da jeg er i mammaperm med en liten på 4 mnder! Feriepengene gikk til å legge takstein!🙈

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg!! Så koselig med en liten bebis i sommer, da har du nok å henge fingrene i tenker jeg <3

 5. Hvor er kjolen din fra? 😀 Sykt fin!

  1. kristinaandersen

   Den er kjøpt i Miami, men husker dessverre ikke hvor den er fra <3

 6. For en nydelig kjole. Hvor går den an å få kjøpt?

  1. kristinaandersen

   Jeg husker dessverre ikke, er ingen lapp i den heller 🙁

 7. For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Den er kjøpt i Miami, men husker dessverre ikke hvor den er fra :/

 8. Hanne Helena

  Dødsfin sommerkjole!! Hvor har du kjøpt den?

  1. kristinaandersen

   Takk Hanne! Den er kjøpt i Miami, men husker dessverre ikke hvor den er fra :/

 9. Kaia Matilde

  Så langt har jeg hatt en super sommer! Badet,grillet og solt meg, jeg har vært på hyttetur med mine tre beste venninner og jeg har nettopp kommet hjem fra Bergen etter at jeg og bestevenninna har kost oss der noen dager!
  Videre i sommer skal jeg på hytta med familien en uke og så drar vi nok også på telttur et sted og ellers skal jeg slappe av hjemme og nyte sommeren! Jeg elsker virkelig denne årstiden og ønsker også deg en magisk sommer videre! Nydelig kjole foresten! Du er så innmari fin!

  1. kristinaandersen

   Høres ut som en helt perfekt sommer så langt, Kaia! Telttur høres superspennende ut, det har jeg lyst til selv ila sommeren 😀 Magisk sommer til deg også, snille! Stor klem <3

 10. Andrine

  Du er ikke alene om å ikke henge på treningssentre hver dag i sommer, for å si det sånn! Ferie er ferie 😀

  1. kristinaandersen

   Godt å høre 😀

 11. Stine Leiknes

  Er hjemme i nord et par dager før jeg setter kursen videre mot Dubai, Alicante og Cala d Or mot slutten 👋🏼 Gledes til rolige dager i varmere strøk!!

  Ønsker deg en super helg!!

  1. kristinaandersen

   Høres heeelt fantastisk ut, Stine! God tur <3

 12. Funker ikke brusetabelettene lengre?:/

  1. kristinaandersen

   Jo, det gjør de. Men jeg tok de ikke denne gangen 🙂

 13. Sommerplanene er jobb, også blir det en ukes sydentur i starten av august med mamma, pappa, bror og samboer! SOM jeg gleder meg til ferie 😀

 14. Jeanett

  Deilig med litt ferie da! Det skal man aldri klage på 😀 jeg tar med meg mini til Kristiansand på tirsdag, for en tur i dyreparken og litt forskjellig! Også blir det bare rolig resten av uken, tenker jeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *