TØNSBERG BOUND

OCEAN CHILD ..

God mandagsmorgen, godtfolk

Ferielivet altså! For en luksus det er å dra seg så lenge man vil om morgenen, selv om det nøvendigvis ikke er lengre enn til klokken ni 😉 Jeg har hatt en så fin og helt rolig helg. Sistnevnte var etterlengtet! Jeg har vært på båttur sammen med hele familien, hatt joggeturer i skogen, badet i sjøen med venner, grillet fra holmer, hatt favorittkidden på sleepover og avsluttet helgen med sushikveld sammen med Celina. Skikkelig godt i hjertet med ordentlig kvalitetstid sammen med de nærmeste kjenner jeg, det gjorde meg glad etter alt for mye sommercrazyness den siste tiden… Haha! Og i dag fortsetter kosen videre. Jeg skal straks hoppe i bilen og kjøre avgårde til Tønsberg! Der skal jeg ha fine dager sammen med Idaen min og familien hennes, og jeg gleder meg så utrolig mye til å se de alle sammen!

Hvor lang tid tar det å gjøre fra Krs til Tøns, da? Jeg tenker to og en halv time! Satser på at det stemmer, hehe. Dette er det lengste jeg har kjørt helt alene, siden jeg sliter med synet er ikke lange bilturer det beste jeg vet. Blir så sliten i øynene! Men dette burde gå helt fint, med et stopp eller to underveis. Vi skrives fra Tønsberg dere, som jeg gleder meg til å besøke den fine sommerbyen igjen

7 kommentarer

 1. Du bruker nok 3-4 timer til Tønsberg

  1. kristinaandersen

   Helt riktig! Endelig fremme, yay 😀

 2. SÅ flink du er som kjører så langt alene! Kos deg masse og håper dere får fint vær! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk snille Anja! Overskyet i dag å gitt 😮 Håper det snur! Ønsker deg en fiin tirsdag <3

 3. Skal du på slottsfjell?<3

  1. kristinaandersen

   Nei, dessverre <3

 4. Michelle bringeland

  Hei herlige skjønne du !
  Håper du koser deg masse i ferien og slapper godt av 😄
  Så må du gjerne sende litt finvær opp mot oss i Bergen og 🤗
  Hvor har du forresten kjøpt hatten på bildet over her? Den var snasen ! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *