ET SERIETIPS TIL SØNDAGEN

Søndag betyr avslapping og hjemmedag for de fleste. Og i dag vil jeg komme med et dødsbra serietips til dere! Denne var det Maria, en skjønn leser, som fortalte meg om. And I loved it! Jeg så den faktisk ferdig for noen uker siden, men har helt glemt å fortelle dere. Så her kommer det, et perfekt tips til dere som vil ha en ordentlig sofasøndag med noe spennende snurrende på skjermen

«I need to stop», i whispered to myself as I clicked ´next episode´…

UKENS SERIETIPS

Good Behavior er en sjukt spennende krimserie, som faktisk er umulig å legge fra seg. Lavpunktet mitt kom når jeg avlyste middagsplaner for å snurre denne avhengighetsskapende nykommeren. Jeg elsker den! Good Behavior handler om Letty Raines, en smellvakker jente som alltid handler på feil spor i livet. Hun har blitt alt for flink til to ting: stjele og drive bedrag. I serien har hun nettopp sluppet ut av fengsel og er klar for å få orden på livet sitt – hun har nemlig en ti år gammel sønn hun ikke har omsorgsretten for, men som hun sterkt ønsker å få tilbake. Men dette med å «bli en ny og bedre person» er lettere sagt enn gjort, og når Letty tilfeldigvis prøver å svindle en leiemoder ved navnet Javier, går planene hennes straka veien til bloksberg. Javier er alt for kjekk og hakket for sjarmerende, men det er jo dette problemet med at han lever av å drepe folk. Hva som skjer videre skal jeg ikke røpe, men det blir en god dose latter og spennende hendelser når vi får følge disse to rakkefantene på nye eventyr 😉 Dere finner serien på TV2 Sumo, og jeg lurer veeeldig på når sesong tre kommer?!

16 kommentarer

 1. Karoline

  Hei Kristina! Elsker bloggen din 🙂 Du er så flink til å legge ut bilder fra restaurantbesøk i Kristiansand, hvilken vil du si er din favoritt? Jeg skal innom byen der neste helg og vil gjerne prøve en av de restaurantene du har delt på bloggen din. Hilsen Karoline

  1. kristinaandersen

   Heeer er masse tips, Karoline 😀 God tur hit <3
   http://www.kristinaandersen.no/2016/05/13/den-store-kristiansand-guiden/

 2. Hei Kristina,

  Syns du tar så mange flotte bilder, kan jeg spørre hvilket kamera du bruker, og om du er fornøyd? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Emilie, så koselig å høre 😀 Jeg bruker Canon 6D, superhappy med det <3

 3. Marlene

  Trudde først den var på Netflix iogmed det var bilde av den 😊
  Men skal sjekke den ut.
  Du burde sjekke ut the Good karma hospital på sumo. Ligger kun en sesong ute, da det er bare en sesong hittil. Men den anbefales. Ble ferdig med den på tre dager! 😂

  1. kristinaandersen

   Oii! Takkk for tips Marlene, den skal sjekkes ut 😀

 4. Elisabeth

  Hvor er de fine skålene i fra? 😻😻😻

  1. kristinaandersen

   Søgne Home <3

 5. Kult! Den skal jeg se på ikveld! Men vil anbefale deg Orphan Black (hvis du ikke har sett den da:D) Den er såå spennende, at du ikke vil slutte å se på. Det er slik at det skjer noe hver eneste gang! Må sees!

  1. kristinaandersen

   Den har jeg prøve, men likte den faktisk ikke! Ble redd :O Haha! Kanskje jeg må gi den en ny sjanse? 😀

 6. Christine

  Og så måå du se scream på Netflix 🙂 Sykt spennende!

 7. Kristin

  Åå, hvor får man sett sesong 2? 😅

  1. kristinaandersen

   TV2 Sumo skal ha den 🙂

   1. Cathrine

    Sesong 2 er ikke sluppet enda.

 8. Hvor finner jeg sesong 2?? 🙂

 9. hvor er tv benken din fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *