KONGEN PÅ HAVET

IT’S A SUMMER TRADITION ..

HIV´O HOI!

Man blir aldri for gammel for Kaptein Sabeltann, selveste kongen på havet. Eller hva? Jeg og Stian har fått en fin sommertradisjon med at vi alltid kommer oss på dette sykt kule showet, og vi har faktisk vært der alle de tre siste årene. Det er så utrolig gøy! Denne gangen fikk vi også med oss Tom Erik. Verdens beste gutter begge to, jeg er så heldig som har så gode venner! Sabeltann leverte dette året også, jeg blir helt imponert over hvor vanvittig godt laget hele showet er, både skuespillere, lyd og effekter leverer så innmari at man bare blir sittende å måpe. Heldigvis for meg skal jeg enda en gang ta turen hit, men da blir det med noen andre fine venner fra Oslo. Og sånt kan jeg jo ikke gjøre uten å ha sett det sammen med han med de sjukt kule skoa under her først 😉 Kremt… What are thoooose? Haha!

Sommeren 2017, du har vært så innmari bra at jeg kan nesten ikke tro det selv! Og heldigvis er vi ikke en gang halvveis, så det er mer gøy i vente. Denne helgen skal jeg bare ta det helt rolig med venner og familie, før jeg mandag drar på roadtrip til Tønsberg og skal være sammen med Wulff og den fine familien hennes i noen dager. Som jeg gleder meg til det! Og nå? I dag blir det rett og slett båttur frem til sola går ned. Vi sees på snap – ladyyyka!

8 kommentarer

 1. Elisabeth

  Koselig❤️ Var det det samme showet som i fjord?:-)

  1. kristinaandersen

   Ja, det mener jeg det var 🙂

 2. Camilla

  Så gøy! Jeg også! 😀 Må man bestille forestillingen til Kaptein Sabeltann i god tid på forhånd eller kan man kjøpe biletter i dyreparken samme dag? 🙂

  1. kristinaandersen

   Vi kjøpte biletter dagen før og det var liiite igjen. Men det gikk akkurat 😀

 3. ELSKER ‘selveste’ Kaptein Sabeltann <3 Var i Kristiansand i fjor, og reiste heim med knust hjerte over ikkje å ha få sett showet! MÅ få det med meg igjen snart!

  1. kristinaandersen

   Ååå det må du få med deg neste gang du er her, Lisa! Såå gøy 😀

 4. Hvilke sko snakker du om?

 5. Caroline

  Hvor satt dere? Vi har bestilt billetter felt A rad 6? Helt fremme det? 🙂 store å små gleder seg. Du er døds flott!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *