HAPPY FRIDAY

jimmy choo solbriller – ysl veske – vero moda skjørt – vila topp

God fredag og god helg, fine dere! Her våknet jeg for en time siden, vi var på Kaptein Sabeltann i går og jeg hadde helt glemt hvor lenge disse forestillingene varer. Med kø ut fra parken og en gøy biltur hjem, var jeg ikke i seng før 02.30! Så derfor var det ordentlig digg å få sovet skikkelig ut kjente jeg 🙂 I tillegg regner det ute, og finnes det noe mer avslappende enn å halvsove til regn som plasker på ruta? Jeg eeeelsker det! Bilder fra gårsdagen skal dere selvfølgelig få, men aller først skal jeg få startet dagen dagen ordentlig. Løpetur i skogen sammen med Milo, hjem å vaske leiligheten, kjøpe friske blomster, deilig grillmat i kjøleskapet og gjøre klart til helgekos. Og så skal jeg ut å spise pizza sammen med tante, mommo, lillebror og mine to fettere. Koooselig start på helgen, det!

6 kommentarer

 1. Benedicte

  Du er så fin Kristina! 🙂
  Har lenge lurt på hvilken/hvilke leppeprodukter du har brukt i det siste? Fargen er rå lekker!
  Ha en fin dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg! Jeg bruker en leppestift fra YSL og gloss fra Clarins. Kan vise i et innlegg jeg 😀 Klem!

 2. Ulrikke

  Hørte stemmen din for første gang på snap forleden, og gurimalla for en nyyyydelig stemme!!!! Ja til mer snakk❤️

  1. kristinaandersen

   Haha, så herlig du er! Takk Ulrikke 😀

 3. Belinda Jakobsen

  Sørlandets vakreste? I THINK SO!!!!!!

  1. kristinaandersen

   Åååå Belinda!! HVOR Æ DU? Æ SAVNE KOKO <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *