HÅRVITAMINER GJØR SUSEN

Nå har jeg gått på Hair Luxious i rundt tre måneder, og endelig har effekten begynt å komme. Så fort jeg slutter på hårvitaminer begynner nemlig stresset jeg ikke orker – håret røyter, sluken i dusjen fyller seg opp og badegulvet må støvsuges to ganger daglig. Orker ikke! Men nå, etter disse ukene, er det endelig slutt på dette 🙂 Jeg mister mye mindre hår, og håret vokser i rekordfart. Endelig! Sist jeg var hos frisøren påpekte hun faktisk hvor mye ettervekst jeg hadde fått på bare tre uker, noe jeg ble veldig glad for å høre. Det betyr jo bare en ting – hair luxious funker og gir meg resultatene jeg vil ha. Tabelettene er fullstappet med akkurat de ingrediensene håret ditt trenger for vokse, blant annet 8 typer B-vitamin, kobber, sink, jern og magnesium. Masse viktige goodies for håret ditt!

En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, noe som tilsvarer én måneds bruk. Du skal ta to tabeletter hver dag, selv tar jeg de om morgenen sammen med de andre vitaminene mine og frokost. Nå får du 20% på Hair Luxious og de andre produktene til Goor For Me hvis du bruker rabattkoden KRISTINA20. Bestill HER hvis du også har lyst å prøve.

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg altså byttet samarbeidspartner på hårvitaminer. Mange av dere har spurt om hvorfor, så jeg føler for å gi en liten forklaring 🙂 Jeg valgte selv å si opp avtalen med min tidligere samarbeidspartner, og sluttet da også å ta disse produktene. Grunnen til at jeg ikke ønsket å forlenge denne avtalen, kan jeg dessverre ikke si stort mer om. Men tro meg når jeg sier at det var ingen økonomisk vinning for meg å stoppe denne avtalen, heller tvert imot. Derimot valgte jeg å bli ambassadør for fantastiske Good For Me, et firma som selger produkter jeg selv har brukt i årevis. Produkter som er så gode at jeg faktisk har kjøpt de selv i den tiden jeg ikke var sponset. Så, da vet dere det. Og mer kan jeg dessverre ikke si – annet enn at jeg er veldig happy med valget jeg til slutt etter mye tenking bestemte meg for å ta.

HUSK at nå får du 20% på Hair Luxious og de andre produktene til Goor For Me hvis du bruker rabattkoden «KRISTINA20». Bestill HER hvis du også har lyst å prøve. ♥

12 kommentarer

 1. Camilla

  Hvorfor er ikke dette merket som reklame?

 2. Dette er litt bekymrende synes jeg. Jeg har selv begynt nettopp begynt på hair care nettopp etter din anbefaling. Når du nå sier du ikke vil forklare hvorfor, blir jeg redd du har funnet ut noe farlig ved produktet. Trekker du derfor tilbake den tidligere anbefalingen, så fortjener leserne å vite årsaken.

  1. kristinaandersen

   Hei Oda! Jeg skulle gjerne forklart i bredere trekk, men det er dessverre ikke noe jeg har lov til å snakke noe mer om.

 3. Christine

  Hei. Vokser kroppshårene raskere også? Eller er det mirakel piller som forstår at kun håret på hode skal vokse?

  1. kristinaandersen

   Heldigvis vokser ikke kropshårene. Det er kun håret på hodet, ja 🙂

 4. Så fornøyd med disse tablettene.Skal bestilles igjen.Takk for rabatter,kommer godt med.

 5. Går selv på Haircare og ble litt bekymret nå når du sier at du har byttet samarbeidspartner, men ikke kan fortelle hvorfor. Er det noe i veien med tablettene som gjør at man ikke bør bruke de? Burde alle bytte til Hair Luxious?

  1. kristinaandersen

   Jeg har ikke lov til å si noe om det, selv om jeg gjerne skulle gjort det 🙂 Nå har jeg selv, som sagt, valgt å bruke Hair Luxious og går 100% god for produktet. Det er såpass bra at jeg uten tvil hadde kjøpt deg selv dersom jeg ikke var sponset. Men du må velge helt selv hva du ønsker å bruke 🙂 Klem!

 6. Litt synd at du ikke kan si noe, men forstår at det sikkert har med den orginale avtalen mellom deg og haire care..

  Men jeg skulle ønske at de nye pillene kunne ha fylt opp glasset og heller tatt dobbelt betalt, føles så tullete å få et enormt glass som kun er 1/3 fult 😛

  1. kristinaandersen

   Det har vel ingenting så si hvor stort glasset er, så lenge antall tabeletter er korrekt? :p

 7. Hvilke andre vitaminer tar du i tillegg til disse? 🙂 Jeg er redd det blir for mye av noen vitaminer hvis jeg tar vanlig multivitamin i tillegg?

 8. Takk for denne fine artikkelen. Bruker vitaminer til håret ditt selv og tror de gjør en forskjell. Flere medier skriver at de kan ha nytte av, for eksempel castorolie.dk/vitaminer-til-haaret, men jeg bruker også noen ganger å hoppe over noen dager uten hårvitaminer, hvis kostholdet mitt har vært spesielt rikt på frukt og grønnsaker. Bruker du fortsatt hårvitaminer og bruker du andre naturlige hårprodukter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *