SEKS RANDOMS OM MEG

Noe av det aller beste jeg vet å spise, er polarbrød… Ja, riktig! Disse brødene med ost og skinke, eller speilegg og ketchup – er noe av det diggeste som finnes! Jeg er helt besatt av polarbrød, og sliter med å ha det i hus uten å gå helt amok. En av de første gangene jeg var i møte med UI, fikk jeg beskjed om å fortelle om min drømmesamarbeidspartner. Her var det visstnok normalt at bloggerne svarte H&M, Porche eller noen andre store merkevarer. Men Andersen? Hun ropte ut polarbrød. Haha!

Jeg er ekstremt dårlig til å ta telefonen når den ringer. Jeg vet ikke hvorfor, men det å bruke timesvis på å sitte i telefonen er ikke min greie. Så om noen ringer meg, kan de garantert forvente en sms tilbake med «var det noe spesielt?». Selvfølgelig kan jeg snakke lenge med bestevenninnene mine eller familien om det er noe helt spesielt eller noe som virkelig trengs å få snakket om, men hvis ikke er det jo så mye enklere å gi beskjeden over en tekstmelding?!

Jeg er helt besatt av den nye grillen min. Men det har dere sikkert forstått? Hah! At det er mulig å bli så gal etter en ting, det er faktisk ikke likt meg i det hele tatt. Jeg passer skikkelig godt på den, og pakker den inn i regntrekket sitt hver eneste kveld. De første dagene jeg hadde den var derimot ikke regntrekket her, og når det plutselig begynte å regne fikk jeg helt panikk. Jeg vil jo ikke at den skal bli våt! Så da kastet jeg med på sykkelen og dro avgårde for å kjøpe en gigantisk presenning jeg kunne kaste over den. Så stablet jeg masse ved over presenningen igjen, sånn for å være sikker på at den ikke skulle blåse avgårde. Viktig å ta vare på lille bae ute på ballkongen, si 😉

Jeg har utrolig lyst å reise til et sted for å jobbe frivillig med dyr. Når jeg var i Sri Lanka dro jeg for å besøke et hundershelter for hjemløse og mishandlede hunder, og det er noe av det mest triste, men samtidig fine jeg har gjort. Hjertet mitt lever seriøst for dyr, og det er ikke en ting jeg ikke ville gjort for disse uskyldige skapningene. Jeg følger en haug av slike frivillige organisasjoner på facebook, og tårene triller hver eneste gang de deler bilder av livredde hunder som blir reddet og til slutt får tiltro til mennesker igjen. Huff! I mine øyne er dyr det fineste og snilleste som noen gang er skapt her i verden.

Jeg blir stresset og sliten hvis noen i livet mitt plutselig får drama i livet sitt. Sånt tar jeg så innover meg at hodet går jeg i spinn! Derfor kan jeg ikke ha for mye folk i livet mitt som alltid har stress rundt seg, det funker bare ikke for min del. Selvfølgelig kan triste ting skje og da stiller jeg opp! Men hvis slike ting skjer flere ganger i måneden? Nei, bare nei. Det går ikke! Snille, glade, udramatiske, godhjertede, varme og omsorgsfulle mennesker er noe jeg setter høyt. Snu ryggen til drama, ikke tramp frivillig inn i det.

Jeg har blitt så utrolig hjemkjær den siste tiden. Slike ting går alltid i perioder for min del, noen ganger er alt jeg vil å reise. Hele tiden! Men nå frister det ikke litt en gang. Ferie skal det selvfølgelig bli, men ikke på noen uker. Kristiansand er seriøst den beste sommerbyen som finnes, og det skjer morsomme ting her hjemme hver eneste dag. Og det kan jeg jo ikke reise bort fra, da hadde jeg garantert fått helt angst og følt jeg gikk glipp av aaaalt det kjekke som skjer her hjemme. Men på høst og vinter derimot? Da er jeg mer enn gjerne klar for en reise eller to! Men ikke for mye, går jeg for lenge uten å være hjemme med mine kjære blir jeg fort sliten og lei meg. Uansett hvor jeg er, så savner jeg alltid hjemme. Både leiligheten min, venner, familie, trening og normale jobbrutiner.

18 kommentarer

 1. Haha, polarbrød! 🙂 Fantastisk samarbeidspartner!
  Takler ikkje drama sjølv, og setter pris på dramafrie mennesker rundt meg i ein dramafri kvardag, hehe 🙂

 2. hei 🙂

  Du la ut bilde av noen sandaler med masse farger og pongponger på på instagram og snapchat for noen dager siden. de var syykt fine! jeg lurte litt på hvor de var fra jeg (a)

 3. Jeanette

  Hvis du ikke har prøvd polarbrød med smør, sukker og kanel MÅÅ du teste det ut! Varm de litt i mikroen også, er.så.digg 😀

  1. kristinaandersen

   Det har jeg prøvd!! Alt for digg 😀

 4. Hei Kristina!
  Jeg elsket den svarte toppen du hadde på deg i helga, med v-hals og off-shoulders, så jeg lurer på om det er denne fra lindex?
  https://www.lindex.com/no/m/no/7577417/?id=7577417&back
  Er så kjipt å bestille feil, hehe!
  Håper du har en fin kveld 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er den <3

 5. Camilla

  Håper du kan hjelpe meg litt her. Jeg har aldri vært i dyreparken og kunne tenkt meg en tur dit i sommer. Men jeg har hørt at man må ha minst fire dager der for å rekke å se alt. Stemmer det? ü

  1. kristinaandersen

   Haha nei! Det holder mer enn nok med en dag 😀

 6. Hei! Bare av ren nysgjerrighet: Du sier at det ikke er noe du ikke ville ha gjort for dyrene, og da lurer jeg på hvorfor du spiser kjøtt? Har du vurdert å gå over til et vegetarisk kosthold? Jeg vet at du inspirerer mange med bloggen din, og ser for meg at du hadde vært et supert forbilde for mange dersom du skulle velge å bli veggis 🙂 Og i disse dager er det jo enklere enn noen gang, med så mye nytt i butikkene!

  1. Therese V

   Nei nå må dere veggiser rulle inn altså. Dere begynner å minne om jehovas vitner der dere prøver å konvertere folk til å bli vegetarianere. Kristina kan ikke skrive et eneste innlegg om hvor glad hun er i dyr uten at dere skal minne henne på at hun spiser kjøtt, og dermed ikke kan være glad i dyr. Hun har svart flere ganger at hun ikke ønsker å gå helt vegetarianer og det synes jeg dere skal respektere.

   Hadde hun blitt vegetarianer hadde veganere kastet seg over henne, for det er heller ikke godt nok. Kutt ut

 7. Ingvild

  Du virker så søt og rar! 😀

 8. Haha 🙂 Det var morsomme funfacts! 😀

 9. Hei Kristina 🙂
  Hvor lenge har du ferie ? 🙂
  Savner bloggen slik den var uten om ferie. Savner å klikke meg inn daglig.
  Ikke ta det som kritikk. For det er ikke meningen.. Du fortjener ferie 🙂
  Håper du ikke tolker spm negativt..

  1. kristinaandersen

   Tar ferie til august / midten av august tenker jeg 🙂 Ikke bestemt meg helt enda.

 10. Hei!
  Dersom du noen gang skal vurdere å gå høyskole, ville du nok egnet deg kjempegodt som dyrepleier! Med din iver og glede for dyrets ve og vel. Bare en liten tanke 🙂

 11. Hvor er den hvite toppen fra?? På første bildet, dødsfin!!!

 12. Ååh, du har jo så mange muligheter som blogger at du kan reise å jobbe med dyr frivillig! Skulle gjerne ha gjort det selv, men med mindre man er blogger/noe lignende er det vanskelig å reise fra inntekten sin.. sikkert ikke det enkleste å kaste seg inn i mtp. hvor vondt det kan gjøre, men det virker så mye lettere å bare hive seg ut i det når man har yrket blogger 🙈 Skulle gjerne vært med deg!!

 13. Det er (dessverre) ikkje naudsynt å reise langt for å hjelpe dyr. Ta kontakt med den lokale Dyrebeskyttelsen eller andre dyreorganisasjonar, dei har garantert behov for fleire frivillige som kan ta vakter. Det er dessutan meir miljøvenleg å hjelpe i nærområdet enn å sette seg på flyet:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *