EN HELG FOR HISTORIEBØKENE

G O O D T I M E S

HERREGUD for en helg det har vært! Jeg har ikke en gang ord  Null søvn, dagsparty, høy champagnefaktor, verdens herligste mennesker, festival og bare god stemning. Fy som vi har kost oss! Det har som alle sikkert har fått med seg vært Palmesus her i Kristiansand denne helgen, noe som betyr fest og moro fra morgen til neste morgen… Haha! Jeg glemte faktisk å ta bilder på selve festivalen, men jeg regner med dere fikk et greit innblikk på snapchat og at jeg derfor er tilgitt 😉 Her kommer et bildedryss fra gårsdagens brunch, sommerens beste dag!

♥ ♥ ♥

Nå har jeg nettopp sendt avgårde guttene hjem igjen til Bergen, og leiligheten ble brått veldig tom. Her har det vært fine folk fra morgen til kveld, så det føles ganske merkelig at det plutselig er så stille. Savner alle sammen allerede, så herlig å være omringet av disse fine folkene døgnet rundt. Så nå skal jeg i gang med å shine her hjemme, det ser mildt sagt ut som det har vært en tornado her. Woop woop! I kveld blir det besøk og filmkveld – deilig å roe ned denne søndagskvelden kjenner jeg

20 kommentarer

 1. Ser ut som at disse dagene har vært heelt super 😀
  Så morro å følge dere på snap 😉
  kan jeg spørre deg hvor den svarte toppen din er fra? :))

  1. kristinaandersen

   Lindex <3

 2. Har du fått deg kjæreste frk. Andersen? 🙊🙊☺️

 3. Pia Marie

  Hvem er hunksa da?? Hihi..
  Har ikke fått med meg noenting, men ble sprø av nysgjerrighet og oppdaterte bloggen hele helgen😂😂 Hahah.. Så ut som dere koste dere masse ❤️❤️

 4. Hei Kristina. Du har så fin hud. Har du lyst til å dele hva slags produkter du bruker i dag? Tar du eventuelt noen salongbehandlinger?

  1. kristinaandersen

   Takk Stina! Jeg tar syrebehandlinger en til to ganger i måneden, og bruker Elixir innen hudpleieprodukter. Klem

 5. Trudebr

  For nokken herlige bilder!! Så koselig det såg ut <3 angra skikkelig på at eg ikkje hadde bestilt til i år, så NESTE ÅR ER ÅRET! Haha 😂 Kjekt du har hatt ei fin helg, det fortjener du, blidfisen <3 god klem!

  1. kristinaandersen

   Neste år må du komme fina! Klem 😀

 6. Hei! Noe helt utenom innlegget: fikk en e-post fra info@kristinaandersen.no der man måtte trykke på en link for å få utbetalt penger fra deg. Skjønner at dette er svindel, ville bare si ifra til deg at noen bruker navnet ditt til dette 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Julie! Dette er så krise, noen har hacket mailen min via domenet mitt :/ Kan du videresende meg mailen du fikk på kristinaandersenas@gmail.com asap?? 🙂

 7. Så at du la ut mange bilder på snap av fyren på første bilde. Er det nor mellom dere? Dere hadde vært et skjønt par<3

  1. kristinaandersen

   Jeg og Atle er bare god venner <3

 8. Godt å høre at du hadde en herlig festival! Jeg var på Palmesus med en god venninne, og vi traff faktisk på Knollen med et par kompiser, og det var faktisk de som ville ta bilde med oss, haha! Tror ikke han ble så happy da jeg sa jeg visste hvem han var og kalte han for Knollen, så du får unnskylde på mine vegne! 😂

  Utrolig flotte bilder du har tatt, forresten!

  1. kristinaandersen

   Haha, ler meg ihjel! Ikke alltid like gøy å bli kalt Knollen, si ;p Håper du hadde en kjempefin helg i Kristiansand <3

 9. Så virkelig ut som tidenes helg! Litt misunnelig her jeg sitter i regnbyen, men jeg får bare nyte ferien i Spania om 2 uker, enda mer da!! Hihi <3 Ha en nydelig mandag, vakre du!

 10. Shit, han på det første bildet var råkjekk! Dere hadde kledd hverandre 😉 BAE?

 11. Disse resorb orginal brusetablettene du tar for å overleve dagen derpå, tar du disse underveis på kvelden eller tar du før du legger deg?😅 Jeg sliter også veldig med at jeg blir totalt ødelagt så jeg tenkte å gi disse et forsøk😅 Bare jeg får gjort det på riktig måte🙈 Kanskje jeg tørr å unne meg et glass litt oftere😄

  1. kristinaandersen

   Tar fire stk gjennom hele kvelden og en før jeg legger meg. Try it! 😀

 12. Fulgte med på Snap, og helga såg heilt fantastisk ut! Har vore marknad i bygda mi i helga, men til neste år vurderer eg sterkt Palmesus! 🙂 Og dei brusetablettane må eg teste ut! 🙂

 13. Hvor er solbrillene dine fra søta?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *