LIVETS HELG ER I GANG

Endelig er torsdagen her og livets glade dager kan begynne! Her har jeg nettopp vasket ned hele leiligheten, gjort klart gjesterommet, vasket sengeklær og vært på trening. Produktiv morgen sa du? Oh yes! Her er det ingen tid å miste, for planen er fullstappet helt til jeg hopper i bingen sent i kveld. Jeg får gjester hele denne helgen, og i morgen er vi alle klare for festival. Som jeg gleder meg! Selv bryr jeg meg ikke så alt for mye om konsertene, det er de jeg er sammen med jeg fokuserer på og jeg tror ikke vi har fått med oss så mye som en eneste artist de andre årene heller… Haha! Såklart hører vi musikken, men det er stemning nok i seg selv bare det etter min mening 🙂

Straks skal jeg avgårde for møte med Geir – vi skal betale regninger, gjøre utlegg og kjøre lønning på både meg selv og lillebror. Etterpå skal vi ut å spise middag, og snakke litt om halvåret som har vært. Viktig med litt business før galskapen braker løs i helgen 😉 Deretter bærer det rett avgårde til flyplassen for å hente storfint besøk, før det blir nachos og hygge her hjemme resten av kvelden. Så mye å glede seg til at jeg klarer ikke sitte i ro, hihi! Ønsker dere en nydelig start på torsdagen ♥

fwss kjole – bianco sandaler – céline veske

27 kommentarer

 1. Ha en strålende helg, fine du! <3

 2. Kos deg i massevis! Du er en stor inspirasjonskilde på alle fronter Kristina 🙂 Nyt helgen, klem <3

  1. kristinaandersen

   tusen takk snille deg <3

 3. For noen deilige planer! Lurer forresten på en ting mtp broren din; er dere noensinne sammen en kveld, feks filmkveld eller bare hyggekveld dere to alene? Eller er det alltid i regi av familieselskap eller bloggrelatert/jobb? Vet jo det er et aldersgap mellom dere, men kom bare til å tenke på det og lurte da på om dere tar en dag eller kveld sammen i ny og ne og bare er sammen:) GOOOD HELG!!

  1. kristinaandersen

   Vi spiser middag sammen hver søndag, men da er hele familien samlet 🙂 Ellers er vi som dere vet sammen en dag i uka for jobb, hehe. Han er superbusy med læringtid, og når han først har fritid – er nok ikke storesøster førstevalget ;p Men det skal sies at vi også er sammen i blant, for to uker siden spiste vi middag ute bare vi to og så tok jeg han med på shopping etterpå. Det er bare ikke alt jeg deler på bloggen 🙂 Goood helg <3

 4. Therese

  Kos deg masse 🙂

 5. Så herlig helg. Har jo langfri helg og ingen spennene planer , så burde jo tenkt på denne konserten. Etterpåklokskap…. Men kos seg sånn skikkelig. Det fortjener du! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor Kos deg hva enn du finner på <3

 6. Hvor er solbriller fra ?😍

  1. kristinaandersen

   Quay 🙂

 7. Trudebr

  Kos deg masse i helga, håper du finner på like masse galskap som du gjorde i fjor (da fikk jeg ikke tak i deg, HAHA). God klem <3

 8. Karoline

  Du er så fin 😍

 9. Fina.

 10. Hei Kristina!! elsker elsker bloggen din!! Min favorittblogg ved siden av caroline berg eriksen sin… Jeg reiser til Kristiansand en helgetur nå i sommer. Jeg og noen venner. Har du noen tips til hva vi burde gjøre? Alt fra resturanter, uteplasser, aktiviteter osv… Vi skal selvfølgelig få med oss Kaptein Sabeltann og dyreparken 😉

  1. kristinaandersen

   Hei Erika! Her kommer en guide, og du? Takk for fine ord 😀 <3 http://www.kristinaandersen.no/2016/05/13/den-store-kristiansand-guiden/

 11. Nina refstie

  Fineste kjolen, helt nydelig. Kos deg!

 12. Karianne

  Hvor er de fargerike sandalene fra snappen din igår fra? 😍

 13. Så fint antrekk😍 Hvor høy er du egentlig?

  1. kristinaandersen

   167 🙂

 14. Kjersti

  For noen lekre sandalen!! Likte også veldig godt de du la ut på snapchat. Hvor har du kjøpt dem? Ønsker deg en fin kveld 🙂

  1. kristinaandersen

   De er fra Hot Lava, fant de på Centrum Sko her i Krs 🙂

 15. Charlotte

  Vil bare tipse om serien You Me Her på Netflix, sånn ut av det blå. Hehe. Ha en fin helg 🙂

 16. Du er så nydelig! Elsker mystoryn din på snapchat også og lurer på om hvilken foundation du bruker!?!? Du gløder og den er plettfri hele dagen lang selv i sommerdager jo!!! Du er smashing <3

 17. Jeg liker deg så innmari godt!:) Er bare ikke så flink til å legge igjen en kommentar når jeg er innom her.. men elsker utstrålingen din og ditt positive vesen:) håper du tar fri helt til mandag, det er så fortjent! Ha en fantastisk helg, fine deg <3

 18. Kristin

  Hei, ser du legger ut mye snaps av en spesiell gutt(!😍), er det lov å spørre om det foregår noe i privatlivet?

 19. Natasha

  Hvem er han på storyen din? Ny type? Er det noe mellom dere?

 20. Du er alltid så fin og brun😍😍
  Er det selvbruning?Evnt hvilket merke?👌👌
  Smashing👌👌💃🏽🍒

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *