LIVETS HELG ER I GANG

Endelig er torsdagen her og livets glade dager kan begynne! Her har jeg nettopp vasket ned hele leiligheten, gjort klart gjesterommet, vasket sengeklær og vært på trening. Produktiv morgen sa du? Oh yes! Her er det ingen tid å miste, for planen er fullstappet helt til jeg hopper i bingen sent i kveld. Jeg får gjester hele denne helgen, og i morgen er vi alle klare for festival. Som jeg gleder meg! Selv bryr jeg meg ikke så alt for mye om konsertene, det er de jeg er sammen med jeg fokuserer på og jeg tror ikke vi har fått med oss så mye som en eneste artist de andre årene heller… Haha! Såklart hører vi musikken, men det er stemning nok i seg selv bare det etter min mening 🙂
Straks skal jeg avgårde for møte med Geir – vi skal betale regninger, gjøre utlegg og kjøre lønning på både meg selv og lillebror. Etterpå skal vi ut å spise middag, og snakke litt om halvåret som har vært. Viktig med litt business før galskapen braker løs i helgen 😉 Deretter bærer det rett avgårde til flyplassen for å hente storfint besøk, før det blir nachos og hygge her hjemme resten av kvelden. Så mye å glede seg til at jeg klarer ikke sitte i ro, hihi! Ønsker dere en nydelig start på torsdagen ♥

fwss kjole – bianco sandaler – céline veske

21 kommentarer på “LIVETS HELG ER I GANG

 1. rrh skriver:

  For noen deilige planer! Lurer forresten på en ting mtp broren din; er dere noensinne sammen en kveld, feks filmkveld eller bare hyggekveld dere to alene? Eller er det alltid i regi av familieselskap eller bloggrelatert/jobb? Vet jo det er et aldersgap mellom dere, men kom bare til å tenke på det og lurte da på om dere tar en dag eller kveld sammen i ny og ne og bare er sammen:) GOOOD HELG!!

  • kristinaandersen skriver:

   Vi spiser middag sammen hver søndag, men da er hele familien samlet 🙂 Ellers er vi som dere vet sammen en dag i uka for jobb, hehe. Han er superbusy med læringtid, og når han først har fritid – er nok ikke storesøster førstevalget ;p Men det skal sies at vi også er sammen i blant, for to uker siden spiste vi middag ute bare vi to og så tok jeg han med på shopping etterpå. Det er bare ikke alt jeg deler på bloggen 🙂 Goood helg <3

 2. Anja skriver:

  Så herlig helg. Har jo langfri helg og ingen spennene planer , så burde jo tenkt på denne konserten. Etterpåklokskap…. Men kos seg sånn skikkelig. Det fortjener du! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Trudebr skriver:

  Kos deg masse i helga, håper du finner på like masse galskap som du gjorde i fjor (da fikk jeg ikke tak i deg, HAHA). God klem <3

 4. Erika skriver:

  Hei Kristina!! elsker elsker bloggen din!! Min favorittblogg ved siden av caroline berg eriksen sin… Jeg reiser til Kristiansand en helgetur nå i sommer. Jeg og noen venner. Har du noen tips til hva vi burde gjøre? Alt fra resturanter, uteplasser, aktiviteter osv… Vi skal selvfølgelig få med oss Kaptein Sabeltann og dyreparken 😉

 5. Kjersti skriver:

  For noen lekre sandalen!! Likte også veldig godt de du la ut på snapchat. Hvor har du kjøpt dem? Ønsker deg en fin kveld 🙂

 6. Annikken skriver:

  Du er så nydelig! Elsker mystoryn din på snapchat også og lurer på om hvilken foundation du bruker!?!? Du gløder og den er plettfri hele dagen lang selv i sommerdager jo!!! Du er smashing <3

 7. Tonje skriver:

  Jeg liker deg så innmari godt!:) Er bare ikke så flink til å legge igjen en kommentar når jeg er innom her.. men elsker utstrålingen din og ditt positive vesen:) håper du tar fri helt til mandag, det er så fortjent! Ha en fantastisk helg, fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *