VERDENS SKJØNNESTE

I LOVE YOU

Det er sjeeeeldent jeg deler bilder i dårlig kvalitet her på bloggen, det gjør meg klin gal i blogghodet mitt. Her skal ting være så fint som mulig, haha! Mobilbilder er det absolutt verste jeg vet. Men disse koselige bildene måtte jeg bare dele. Hvor skjønn er ikke Milo som elsker å sove sånn om natten? Han smelter hjerte mitt hver eneste dag! Verdens beste lille kompis ♥ Egentlig sover han på eget rom (han har til og med egen menneskeseng med egen dyne og pute, lol!), men siden mine foreldre skal passe han i noen dager for meg – fikk han lov å sove med meg inatt. Jeg er så glad i denne lille tassen, han betyr så uendelig mye for meg. Måtte han leve for evig og alltid!

16 kommentarer

 1. Han er så søt så bra du tar godt vare på Milo, han har det sikkert fint hos besteforeldrene også:-)

  1. kristinaandersen

   Det har han, de elsker å ha han på besøk 😀

 2. Karoline

  😍 😍 Det er det skjønneste!

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Så søt! Åhh dette fikk meg til å savne min lille tass som plutselig ble syk og måtte avlives i fjor 🙁

  1. kristinaandersen

   Åå så trist å lese!! Orker ikke tenke tanken en gang, man blir så glad i dyrene <3

 4. Kristine

  Hvor er de fargerike skoene dine fra my story fra?:)

 5. Merethe

  Milo <3 eneste hunden som liker meg 😅

  1. kristinaandersen

   Hahah Merethe <33 Han digger deg og gleder seg til å sees igjen 😀 <3

 6. Camilla F

  Åååååh…Jeg smeeeelter! Så fine dere er! Heldige Milo som har deg som eier <3
  Kos dere masse videre!

  1. kristinaandersen

   Takk snille <33

 7. Lisa Marielle

  Dere to og disse bildene er det skjønneste jeg har sett <3 Måtte beste Milo være sammen med deg for evig og alltid <3 Dere er mitt favoritt team uten tvil ass! ELSK på dere to <3 Takk for at du deler, Kristina! I Heart You <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk snille deg!! Blir så glad i hjertet av sånne fine kommentarer <3

 8. Jeg føler akkurat det samme for min lille hund! Har hatt han i 10 år og jeg bare elsker han så ufattelig høyt <3 nesten så jeg blir flau over meg selv. Men han er absolutt min aller beste venn! Vanvittig hvor mye følelser du kan få for et dyr!

 9. Så nyyyydelig! Fikk helt seriøst tårer i øynene av å se de bildene (og jeg har ikke hund selv). Så skjønn <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *