FRA BUNNEN AV PAPIRKURVEN

HA-HA

Jeg dør av bilde nummer tre! Bosslady på vei til å trampe inn i et møte….. Haha! I dag gikk jeg gjennom papirkurven min i iPhoto, og fant en liten knippe bilder som åpenbart aldri skulle sett dagens lys. Dette er vel egentlig slik jeg ser ut når jeg ikke står oppstilt, altså 99% av dagen min. Viktig å by litt på seg sjæl, er det ikke det man sier? 😉 Har dere hatt en fin dag, godtfolk? Her har jeg nettopp rundet av arbeidsdagen, jeg har jobbet med Knollen i hele formiddag og fått unnagjort en haug. Nå blir det sushi, film og sofakos resten av kvelden, før det braker løs med besøk og forberedelser til tidenes festhelg i morgen. Så mye å glede seg til at jeg kommer aldri til å få sove inatt, iiiik!!

18 kommentarer

 1. Haha, digger deg! Viktig å by litt på seg selv ja 😉

 2. Fantastisk og ikke minst supert at du viser dem:-)Syns det er så gøy å få en sniktitt av hverdagen din og i min hektiske hverdag som småbarns mor og karriere og ta vare på er dette et lite godt avbrekk og drømme seg bort i hverdagen din:-) Tusen takk for at jeg får følge deg:-) God sommer.

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord, Lise! Nå ble jeg glad <3

 3. martine

  iphoto? Hva er det? Du som har mac, kan du ikke fortelle litt om programmer som er verd å ha? F.eks redigering av bilder, hvor man skal lagre bildene osv? Nettopp kjøpt meg og skjønner egentlig ikke så mye av den 🙈

 4. Haha, okei…nr 3! 😂😍

  1. kristinaandersen

   HAHA! I know :O

 5. haha #bosslady indeed! Du er fin uansett du <3 gøy å kunne by litt på sæ sjæl! 😉

 6. Viktig med litt selvironi! : )

  Har spurt i et eldre innlegg, men lurer på hvilken størrelse du har i den sorte lyngby vasen du hadde på tvbenken? En du hadde tulipaner i. Evt hvilken størrelse anbefaler du? 😀

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg er usikker. Men tror det er størrelse large? Jeg har to stk, en i large og en i medium. Hvis du har sett bildene der vasen stod alene, så er det medium 🙂

   1. Takk for svar 😀 💕 De er så fine! Blir så inspirert av leiligheten din!

 7. ida marie

  Hei!
  Vil bare si at jeg går gjennom en veldig tøff tid akkuratt nå, og at jeg daglig går innom bloggen din bare for å komme i godt humør. du sprer så mye glede, at det smitter over. virkelig.

  1. kristinaandersen

   Sender deg masse gode tanker, Ida Marie! Ordentlig koselig at bloggen min kan gjøre deg i litt bedre humør. Sender stor klem til vei <3

 8. Hahaha! Digger det! så en kommentar fra ei som klagde på at du smilte på alle bildene dine, nå blir ho nok fornøyd 😀

  1. kristinaandersen

   Haha! Prøver å glede alle :p

 9. Hahah!! DØØR <3 Du er så herlig!! <3 Digger at du er så åpen, ærlig og morsom. Du gjør noe med hverdagen min altså! <3

  1. kristinaandersen

   Ååå skjønne Charlotte!! Alltid så snill og god du 😀 <3

 10. Benedicte

  Ååå jeg eeelsker sånne innlegg! Er så morsomt å se «fails» bilder, uansett hvem det er av «, haha 🙂 ja til flere!

 11. Kristine

  Haha fint å by på seg selv 😀 kan jeg spørre hvor er de fargerike sommerskoene du la ut pp snap for et par dager siden? Hvor får man kjøpt de 😄🙌🏼😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *