FRA BUNNEN AV PAPIRKURVEN
HA-HA

Jeg dør av bilde nummer tre! Bosslady på vei til å trampe inn i et møte….. Haha! I dag gikk jeg gjennom papirkurven min i iPhoto, og fant en liten knippe bilder som åpenbart aldri skulle sett dagens lys. Dette er vel egentlig slik jeg ser ut når jeg ikke står oppstilt, altså 99% av dagen min. Viktig å by litt på seg sjæl, er det ikke det man sier? 😉 Har dere hatt en fin dag, godtfolk? Her har jeg nettopp rundet av arbeidsdagen, jeg har jobbet med Knollen i hele formiddag og fått unnagjort en haug. Nå blir det sushi, film og sofakos resten av kvelden, før det braker løs med besøk og forberedelser til tidenes festhelg i morgen. Så mye å glede seg til at jeg kommer aldri til å få sove inatt, iiiik!!

14 kommentarer på “FRA BUNNEN AV PAPIRKURVEN

 1. Lise skriver:

  Fantastisk og ikke minst supert at du viser dem:-)Syns det er så gøy å få en sniktitt av hverdagen din og i min hektiske hverdag som småbarns mor og karriere og ta vare på er dette et lite godt avbrekk og drømme seg bort i hverdagen din:-) Tusen takk for at jeg får følge deg:-) God sommer.

 2. Tina skriver:

  Viktig med litt selvironi! : )
  Har spurt i et eldre innlegg, men lurer på hvilken størrelse du har i den sorte lyngby vasen du hadde på tvbenken? En du hadde tulipaner i. Evt hvilken størrelse anbefaler du? 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, jeg er usikker. Men tror det er størrelse large? Jeg har to stk, en i large og en i medium. Hvis du har sett bildene der vasen stod alene, så er det medium 🙂

 3. ida marie skriver:

  Hei!
  Vil bare si at jeg går gjennom en veldig tøff tid akkuratt nå, og at jeg daglig går innom bloggen din bare for å komme i godt humør. du sprer så mye glede, at det smitter over. virkelig.

  • kristinaandersen skriver:

   Sender deg masse gode tanker, Ida Marie! Ordentlig koselig at bloggen min kan gjøre deg i litt bedre humør. Sender stor klem til vei <3

 4. Aurora skriver:

  Hahaha! Digger det! så en kommentar fra ei som klagde på at du smilte på alle bildene dine, nå blir ho nok fornøyd 😀

 5. Benedicte skriver:

  Ååå jeg eeelsker sånne innlegg! Er så morsomt å se «fails» bilder, uansett hvem det er av «, haha 🙂 ja til flere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *