EN OASE MIDT I BYEN

Jeg har vist dere leiligheten min, men jeg har aldri før vist dere hvor jeg bor. Leilighetskomplekset mitt, det er så innmari sjarmerende og fint her 🙂 Jeg husker jeg fikk helt sjokk når jeg kom på visning, etter å ha bodd i blokk de siste årene – ante jeg helt seriøst ikke at slike steder som dette fantes midt i byen. Her har vi to gigantiske bakgårder, den ene siden er det en stor gressplen med sittegrupper og koselig hagebod, mens på den andre siden er det så koselig med brostein, masse blomster, trær og sitteplasser. Det er helt nydelig! Tenk at en slik deilig oase ligger midt i byen?Det føles litt sprøtt at jeg faktisk bort et halvt minutt unna sentrum når jeg ser disse bildene, hehe. Bakgårdene her var en av grunnene til at jeg falt pladask på visning og bare måtte vinne budrunden på leiligheten min. Ingenting i Kristiansand slår Rådhusgaten og Posebyen i mine øyne, her er det så innmari idyllisk, rolig og fint! Samtidig som det ikke kan bli stort mer sentralt. ♥


HOME SWEET HOME

Jeg trives altså så godt her! Kan aldri se for meg å flytte, og forhåpentligvis trenger jeg ikke det heller før jeg selv vil. Leiligheten er mer enn stor nok, faktisk tar jeg ofte meg selv i å tenke at jeg kunne hatt en mindre, fordi det egentlig er alt for mye plass til en person. Men hei, det er jo et luksusproblem jeg heller skal være glad for 🙂 Naboene mine har faktisk bodd her i både 20 og 25 år, helt siden dette ble bygget – så det er ingen tvil om at det ikke bare er meg som trives her. Håper dere syns det var gøy å se? Hihi! Nå skal jeg på fotballkamp resten av kvelden, gleder meg!

8 kommentarer på “EN OASE MIDT I BYEN

  1. Martine skriver:

    Hei Kristina 🙂
    Har et ønske om en Kristiansandguide på bloggen til i sommer. Hvilke steder/områder bør besøkes, hvilke restauranter, utesteder og butikker er verdt å besøke mm.
    Ha en fin sommer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *