DATING, DRAMA OG FORBILDER

Din flaueste opplevelse på date?

Meg og dating ass… Her har jeg så mange historier jeg kan dele, men jeg skal prøve å spare mine foreldre for skammen 😉 Jeg har en tendens til å bli en rakkefant når jeg føler ting begynner å bli seriøst, da har jeg en greie med å se hvor langt jeg kan «strekke strikken», før motparten takker for seg og blir lei av tullet mitt. Yes, jeg er håpløs! Det dummeste jeg har gjort på en date var med en superflott person jeg datet for noen år tilbake, og vi skulle sammen dra på konsert. Dessverre kom rakkejenta i meg frem, jeg ble kanakas og bestemte meg for å ta taxi hjem til han for å sove. Dette burde gått helt fint, problemet oppstod først når jeg hadde kommet meg inn i huset, kledd av meg og gjort meg klar for å sove. Det som møter meg er ikke sengen hans, men en BARNEVOGN. Jeg hadde gått inn i feil hus! I naboens hus! Jeg ble så redd at jeg løp ut i undertøyet og stresset rundt i nabolaget – før jeg omsider fant frem til huset hans. For å gjøre en lang historie kort – jeg fant ikke husnøkkelen hans, så jeg gravde opp alle potteplantene på utsiden av huset i håp om at nøkkelen var der – uten hell. Synet som møtte denne stakkars fyren når han selv kom hjem fra byen, var meg sovende inngravd i jord på trappa hans og masse potteplanter strødd utover inngangspartiet. Det hele toppet seg dagen etterpå, når naboen ringte på døren for å levere lommeboka, legitimasjonen min og klærne mine, som fint hadde blitt plassert i barnevogna til ungen. Jeg kan melde om veldig dårlig stemning den søndagsmorgenen, jeg husker det som om det var i går… «Hva skal jeg gjøre meg deg, Kristina?» Haha! Takk for meg.

Hvem ringer du når du har problemer?

Det er ikke ofte jeg har problemer i livet mitt, ting går relativt knirkefritt og jeg har med årene blitt en person som er livredd for drama. Konfliktsky er vel kanskje det rette ordet? Men livet skjer og i blant kan selvfølgelig kjipe hendelser komme min vei også. Da er det alltid en av bestevenninnene jeg ringer til først, det kommer helt ann på hva saken gjelder hvem av de jeg ringer. Venninner er gull verdt, og ofte kan det være godt å få råd fra noen andre.

Ditt store forbilde?

Min mofar er uten tvil mitt store forbilde. Verdens mest positive mann, som jeg i årene han levde aldri hørte klage. Ikke en eneste gang! Jeg elsker mofar over alt på jord, og mitt største ønske i livet er at jeg får møte han igjen. En vakker dag.. Ellers har min onkel alltid vært et stort forbilde for meg. Han er så latterlig sprek og flink til alt han gjør, et skikkelig stå-på-menneske som seriøst får til alt her i verden.  Mommo er også et forbilde, hun er alltid glad og jeg er sikker på at hun er den sprekeste dama som løper rundt på jorda vår. Jeg beundrer henne så utrolig mye! Og sist men ikke minst, mamma og Øyvind er også to av mine forbilder, jeg håper jeg blir like flink, god, støttende, snill og oppmerksom som de den dagen jeg forhåpentligvis får mine egne barn.

Hvem kommer først i livet ditt?

Familie. De kommer alltid først for meg, og det er ikke en eneste ting jeg prioriterer før de. Hvis valget står mellom jentekveld eller familiekveld, er ikke valget vanskelig for meg 🙂 Familie, jobb og venner. I følgende rekkefølge. Jeg er langt i fra en dårlig venn, men familie og jobb kommer alltid i første rekke hos meg. Slik har jeg alltid vært, og slik kommer jeg også alltid til å være.

Hva slags bil kjører du?

En hvit BMW 1-serie. Superfin sportsbil 🙂 Det skal sies at jeg bruker den alt for sjeldent, jeg er nemlig så utrolig glad i å sykle. Jeg har faktisk ikke brukt opp en hel bensintank en gang de siste fem månedene, noe som sier sitt om hvor utrolig lite jeg faktisk kjører.. Haha! Men jeg eier parkeringsplass her jeg bor, så bilen får bli her uansett. Den er kjekk å ha de gangene jeg faktisk trenger den.

Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?

Åh, det er så mye! Her skal jeg faktisk la være å svare det åpenlyse – nemlig folkene i livet mitt. Selvfølgelig er de det som gjør livet verdt å leve! Men sett bort i fra nettopp det, er økonomisk frihet noe jeg er utrolig takknemlig for. Og med det mener jeg ikke muligheten til å kjøpe seg en designerveske i måneden eller spende tusenvis av kroner på byen. Nei, jeg mener følelsen av å kunne kjøpe det jeg har lyst på i matbutikken, uten å snu på hver eneste krone. Eller muligheten til å kunne reise på ferier og oppleve verden sammen med de jeg er så glad i. Det er jeg så takknemlig for, og absolutt ikke noe jeg tar for gitt. Jeg er så glad for at jeg har et liv hvor jeg har nok til at alt går rundt, og det er en ting jeg aldri vil ta for gitt. ♥

12 kommentarer

 1. Morsomt og fint innlegg, men jeg ville gjerne hatt en annen datinghistorie (nysgjerrig!), siden vi har hørt den der før 😇

  1. kristinaandersen

   Haha! Skal se hva jeg kan komme opp med ;p

 2. Haha, lo høyt når jeg kom til det om pottene og all jorda 😂👌🏻
  Over til noe helt annet – hvilket merke bruker du når det gjelder hudpleie? 😊

  1. kristinaandersen

   Haha! Elixir bruker jeg 😀

 3. Hahahah, å herre… har selv gått inn i feil hus i drita tilstand, kjenner følelsen!

  Over til noe annet; de brusetabelettene (har gått til innkjøp av de i håp om en bedre dagen-derpå heh), når tar du de? På kvelden når du drar ut? Dagen etterpå?

  1. kristinaandersen

   DE er såå gode!! Tar fire stk ila kvelden jeg drikker, og en dagen etterpå 😀

 4. Et fint og morsomt innlegg.

 5. Hahahaha! Lo høyt!

  Bloggen din gjør meg i godt humør! 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 6. Åshild

  Hvor finner jeg de svarte skoene du har på det øverste bildet? 😍

  1. kristinaandersen

   Heii søta 😀 Du finner de på bla Høyer, der er fra Malene Birger 🙂

 7. So gøy å lese 🙂 Døde heilt av den første historien, hahaha – for eit syn! Det var kanskje heldigvis i tida før SnapChat? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *