FRA SENGEKANTEN

Goood lørdagsmorgen, dere ♥ I går tok jeg meg rett og slett en velfortjent fridag, det har skjedd litt greier den siste tiden som har satt meg noe ut av spill og etter den hendelsen med svanen – ble begeret fult her i Andersen-land. Hjelpes så utmattet jeg ble! Siste ord er i hvert fall ikke sagt i sistnevnte sak, når slike ting skjer gir jeg meg ikke før jeg er sikker på at personene aldri gjør sånt igjen. Men, nok om det for nå! Min Sankthans brukte jeg sammen med familien i Arendal, hvor vi hadde en skikkelig koselig skalldyraften. Krabber, reker, vin, øl og verdens beste hjemmebakte fletteloff. Heeelt nydelig! Jeg sovnet på sofaen til tante klokken allerede 22.00, og våknet opp to timer senere – da skulle vi alle kjøre hjem til Kristiansand igjen…. Haha! Det var med andre ord godt med en fridag og kvalitetstid sammen med de beste jeg vet, lade batteriene og bare logge ut litt 🙂

– GOOD MORNING –

Nå skal jeg hoppe på sykkelen, dra innom den lokale bakeren og kjøpe meg en gooood lørdagsfrokost! Kose seg litt ekstra på morgenkvisten vet dere ♥ Så skal jeg ut på langtur med Milo i bymarka. Hva står på dagsplanen din? Jeg håper dere alle har det kjempefint og nyter helgen. Stor klem!

15 kommentarer

 1. Marlene

  Kan du legge ut bilder av stuen din med de nye putene i sofaen som du viste på snap for noen dager siden? Det så bare helt fantastisk bra ut!

  1. kristinaandersen

   I will! Kommer i dag 😀

 2. Hørtes ut som trengte en sånn dag. Og for en koselig dag det hørtes ut som. Her er det nattevakts helg. Så har akkurat våknet og så får jeg se hva dagen bringer! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Håper du har hatt en fin helg på jobb, Anja! Flinke deg <3

 3. Hvor er det fine sengesettet ditt fra? Så digg ut! 😀

  1. kristinaandersen

   Kid Interiør 🙂

 4. Hei Kristina:) jeg er i Kristiansand i helgen, kjempe fin by! Men hvor finner jeg de fine rosa «blomstertrærne» som du snapper av og til? Den gata virker så koselig! Klem Marthe <3

  1. kristinaandersen

   Det er Rådhusgata <3 Dessverre er de rosa blomsterne borte nå, diss trærne blomstrer bare i cirka tre-fire uker <3

 5. Mathilde

  Må bare spørre, hvilke type maling er det du har malt soverommet i? Er det Jotun Lady Pure Color? Den nyansen av Deco Blue du har er helt nydelig!

  1. kristinaandersen

   Det er Deco Blue 🙂

 6. Hei, hva slags leppestift/lipgloss har du brukt på bildene fra innlegget som ble postet 21 juni? (Bildene der du er på brygga) 🙂

  1. kristinaandersen

   YSL leppestift, og gloss fra Clarins 🙂

   1. Har du fargekode/navn på de? 😊😇

 7. Høres ut som en skikkelig koselig morgen ☺️ Utrolig fin farge på veggen din forresten!
  https://utdinterior.no

 8. Nysgjerrigper

  Jeg lurer på hvem som tar alle disse bildene av deg i sengen og tidlig på morgenen….hehe? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *