DENIM KINDA DAY

LOOK FROM THE WEEKEND

 topp HER / skjørt hm / sko bianco / veske celiné


Endelig er toppen dere har spurt så om tilbake på lager! Den.er.så.fin! Uten tvil det plagget jeg har brukt mest denne sommeren, så jeg tror det er på tide å klikke hjem litt flere farger av den. Den er like fin til både skjørt og jeans, og såå nydelig med de vide armene helt nederst. En stor favoritt! Her våknet jeg opp til regn i dag, og lurer veldig på hva som skjer? Haha! Sørlandet har vist seg fra sin beste side de siste dagene, så her forstod jeg ingenting når jeg ble møtt til synet av grå himmel og regn. Og jeg som skulle på vannscooter i dag! What a bummer. Da får jeg heller finne på noe annet kjekt, så får sjøen vente til sommeren kommer tilbake 🙂 Men aller først, en tur på trening! Sees igjen litt senere

17 kommentarer

 1. Denim*

  Veldig fint antrekk, elsker bare skuldre!

 2. Heldige dere som har vært bortskjemt med finvær☺️ Her har vi vel hatt en godværsdag i hele juni… Ellers har det bare vært overskyet og regn😓

  1. kristinaandersen

   Nei så kjedelig! La meg tippe, bor du i Bergen??

   1. Helene

    Nei, bor på Vinstra (verdens navle😂).

   2. Hadde hun bodd i Bergen (som meg), hadde hun vært enda ‘heldigere’ – ikke EN fordømt dag uten regn i juni, faktisk! Vi har nok en gang slått en rekord, jippiii, sa hun med dryppende sarkasme. Er så merkelig å vite at andre har sommer rundt omkring i landet, for her er det såvidt vår. Men det er fantastisk grønt og frodig pga regnet, i det minste:D

 3. Sååå fin bluse og nydelige bilder.

 4. Hei 🙂 Først vil jeg si at jeg liker bloggen din! Det er alltid god stemning og et fint avbrekk i hverdagen for min del. Ler meg ihjel av filmene til deg og Knollen 🙈. Vi (jeg og kjæreste) skal innom Kristiansand på ferien vår i år før vi reiser videre til Danmark. Har du noen gode tips, vil du eventuelt lage et innlegg om hva man bør få med seg på sommerferie i Kristiansand? 🙂 Vi skal være to dager, fra søndag til tirsdag morgen. Klem Andrea

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg, kos deg masse her med kjæresten <3
   Her har du en guide 😀
   http://kristinaandersen.blogg.no/1463146951_den_store_kristiansan.html

 5. Anne Siri

  Hei 🙂 Du har en så fin, positiv og glad blogg! 😀
  Du nevnte du skulle ha et innlegg der du testen Kylie Cosmetics lipsticks som du kjøpte for en tid tilbake. Kommer det fortsatt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Du, jeg vet ikke om jeg orker å vie et helt innlegg til de.. Men lipglossene var gode, fine farger og fine på leppene 🙂

 6. Hei Kristina <3
  jeg er fast leser av bloggen din og en ivrig stalker på instagrammen din, (haha:p) elsker stilen din i både mote og interiør, og synes du virker så utrolig herlig:D Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med tips til outfits på Palmesus og festival, det hadde vert så inspirerende! Hvordan man kler seg til festival for oss som ikke går helt crazy med festival looken 😀 Ønsker deg en fin dag!:D

 7. Hva bruker du under toppen?

  1. kristinaandersen

   Ingenting 🙂

 8. Hei søta! Er det lov å spørre om hva du betalte for Celine belt veska ?.Jeg finner ingen oppdatert pris på den. Vet den tidligere lå rundt på 20000,- gjør den det fortsatt eller har den steget i pris?

 9. Hei, hvilken størrelse har du i den toppen ?

 10. Nydelige deg!! Tenkte å kjøpe samme bluse – den er bare såå lekker😍 Men er så usikker på hvilken størrelse jeg skal ta.. Hvilken str. har du i din?😃

  1. kristinaandersen

   M<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *