DENIM KINDA DAY

 

LOOK FROM THE WEEKEND


 topp HER / skjørt hm / sko bianco / veske celiné


Endelig er toppen dere har spurt så om tilbake på lager! Den.er.så.fin! Uten tvil det plagget jeg har brukt mest denne sommeren, så jeg tror det er på tide å klikke hjem litt flere farger av den. Den er like fin til både skjørt og jeans, og såå nydelig med de vide armene helt nederst. En stor favoritt! Her våknet jeg opp til regn i dag, og lurer veldig på hva som skjer? Haha! Sørlandet har vist seg fra sin beste side de siste dagene, så her forstod jeg ingenting når jeg ble møtt til synet av grå himmel og regn. Og jeg som skulle på vannscooter i dag! What a bummer. Da får jeg heller finne på noe annet kjekt, så får sjøen vente til sommeren kommer tilbake 🙂 Men aller først, en tur på trening! Sees igjen litt senere

13 kommentarer på “DENIM KINDA DAY

 1. Anne Siri skriver:

  Hei 🙂 Du har en så fin, positiv og glad blogg! 😀
  Du nevnte du skulle ha et innlegg der du testen Kylie Cosmetics lipsticks som du kjøpte for en tid tilbake. Kommer det fortsatt? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Takk snille! Du, jeg vet ikke om jeg orker å vie et helt innlegg til de.. Men lipglossene var gode, fine farger og fine på leppene 🙂

  • rrh skriver:

   Hadde hun bodd i Bergen (som meg), hadde hun vært enda ‘heldigere’ – ikke EN fordømt dag uten regn i juni, faktisk! Vi har nok en gang slått en rekord, jippiii, sa hun med dryppende sarkasme. Er så merkelig å vite at andre har sommer rundt omkring i landet, for her er det såvidt vår. Men det er fantastisk grønt og frodig pga regnet, i det minste:D

 2. Maren skriver:

  Hei Kristina <3
  jeg er fast leser av bloggen din og en ivrig stalker på instagrammen din, (haha:p) elsker stilen din i både mote og interiør, og synes du virker så utrolig herlig:D Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med tips til outfits på Palmesus og festival, det hadde vert så inspirerende! Hvordan man kler seg til festival for oss som ikke går helt crazy med festival looken 😀 Ønsker deg en fin dag!:D

 3. Helle skriver:

  Hei søta! Er det lov å spørre om hva du betalte for Celine belt veska ?.Jeg finner ingen oppdatert pris på den. Vet den tidligere lå rundt på 20000,- gjør den det fortsatt eller har den steget i pris?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *