BRYGGEKOS


SUMMER FUN WITH FRIENDS

Noen blinkskudd fra gårsdagen! Kristiansand på sommeren altså, her er hver dag en fest i seg selv 🙂 Om dere skal nedover her på ferie eller besøk, må dere love meg å dra på bryggekonserten vi har her hver tirsdag. Det er helt fantastisk! Masse glade mennesker, god mat, drikke, fine båter og konsert direkte fra brygga. Det er så utrolig koselig! I går var det Pål Rake som spilte opp til allsang, han er en av de aller flinkeste jeg vet om. Så om dere er i sommerbyen min ila sommeren, må dere absolutt ta turen ned til Fiskebrygga for å oppleve en slik fin tirsdagskveld! Her er det fortsatt sol og deilig temperatur, så jeg tenkte å ta turen ut til sjøen for å bade og sole meg. Såå deilig med dette sommerværet! Senere blir det grilling hjemme hos familien

14 kommentarer på “BRYGGEKOS

 1. kristinaandersen skriver:

  Hei Monica! De kan kjøpes på forskjellige interiørbutikker 🙂 Noen har jeg kjøpt her i Kristiansand, mens to av de kjøpte jeg i København. De er så fine!

 2. Anja skriver:

  Det så fantastisk hyggelig ut. Misunnelig. Jeg vil å! Nesten så jrg vurderer et par dager der i sommer. Har de konserter hele sommeren igjennom? Ha en god kveld. Her har forkjølelsen kommet. Drit kjipt.. klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Silje skriver:

  Hei Kristina, jeg skal besøke Kristiansand for første gang noensinne på søndag! Jeg tror kanskje jeg skal følge tipset ditt og gå på bryggekonserten, i tillegg til dyreparken så klart. Har drømt om å gå der siden jeg var et barn, haha. Håper det fine været deres holder seg til jeg kommer 😛
  Du så nydelig ut på bildene forresten 😉

  • kristinaandersen skriver:

   Det måå du gjøre Silje 😀 God tur hit på søndag, håper sommerværet holder seg for deg!! Klem

 4. S skriver:

  Hei, kan du vær så snill fortelle hvordan man kan bli gode venner med eksen? Vil ikke miste han som venn, men er redd for at det skal skje og trenger tips 🙁

 5. Mia skriver:

  Jeg vet du ikke liker når leserne dine kommenterer på at dere ser ut som et par, men jeg må bare få det ut, dere ser ut som en million dollars! Et stjernepar hadde dere vært, og jeg overdriver ikke når jwg sier at jeg tenkte på dere to som hovedroller i en Amerikansk love-serie, jeg hadde definitivt sett på den serien. Håper dere finner tilbake til hverandre en dag, for han virker helt nydelig, og du er nydelig – perf combo!

 6. Ann Merete skriver:

  Søk på «Lyngby vase» på google så får du opp flere treff på nettbutikker som har dem, f.eks. ting.no, hviit.no, glassoginterior.no, mitthjem.as osv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *