PÅFYLL ETTER TRENING

ICED COFFE WITH BANANA

YUM! Jeg er en av de som liker å trene på tom mage, når jeg trener så tidlig som 08.30 – er det ikke alltid lett å dytte ned frokost først. Da er det fort å få «sting» når jeg står på mølla, fordi jeg er hakket for mett. Men denne deilige drikken fungerer utmerket, både før og etter trening 🙂 Skal jeg ha en tung styrkeøkt, liker jeg å drikke den først – for å få litt ekstra energi til å gi absolutt alt jeg har. I dag tok jeg den etter trening, og det smakte skikkelig digg!

it’s super duper easy ..

EN BANAN – TRE SS PULVERKAFFE – ISBITER – VANN

Alt du trenger for en deilig vri på iskaffe! I dag trente jeg 40 minutter cardio, etterfulgt av en fullkroppsøkt sammen med Elaine. Heerlig start på torsdagen 🙂 Her står det jobb på planen, før lillebror kommer til meg etter han er ferdig på jobb for å hjelpe meg litt. I går ble jeg liggende på sofaen med tv-serie cirka hele dagen, pollen slår meg helt ut i disse tider og jeg orker egentlig ingenting. Men nå føler jeg meg faktisk litt bedre, så da får jeg prøve å gnu på mens kroppen spiller på lag. Ser dere igjen litt senere! Smask

6 kommentarer

 1. Elisabeth

  Heisann. Kor har du kjøpt veggpynten? Dei svarte som henge på veggen?

  1. kristinaandersen

   Hei Elisabeth! Det er POW vegglysestaker 🙂 Såå fint, spesielt i mørket.

 2. Åå, det så digg ut! Jeg elsker hjemmelaget iskaffe på denne tiden av året. Såå godt <3 Håper pollen gir deg litt fred snart. Her har forkjølelsen virkelig inntatt kroppen, men satser på at jeg er mye bedre i morgen <3

  1. kristinaandersen

   Jeg også, Charlotte! Så mye bedre med noe kaldt nå på sommeren 😀 God bedring med forkjølensen kjære deg <3

 3. Hei Kristina!
  Har du tenkt på å prøve allergivaksinasjon mot pollenplager? Den er forbeholdt de som er ekstra plaget selv med medisinering, og det høres kanskje ut som du er det? Jeg slet veldig, og begynte med vaksinering sist høst, allerede denne våren merker jeg stor forbedring. Før så måtte jeg alltid sove minst par ganger i løpet av dagen, nå er jeg fremdeles trøttere enn om vinteren, men trenger ikke å sove. Vaksinasjonen varer jo i minst tre år, så jeg har troen på at jeg blir enda bedre etter hvert. Dersom du ikke er kjent med dette så anbefaler jeg deg å lese litt om det, legene er desverre altfor dårlige til å opplyse om dette, jeg måtte selv lese meg opp og spørre om det. Programmet startes om høsten og flere vaksiner kan kombineres, jeg får mot gress og bjørk.
  Ønsker deg en fin dag <3

 4. Cecilie

  Hei Kristina 🙂
  Har i flere dager nå hatt lyst å prøve denne iskaffen, ser så god ut! Men kunne du gitt meg målene, har ikke peiling på hvor mye vann og isbiter som må til ser du.
  Takk på forhånd, så får du ha en fiin dag Kristina <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *