MYE Å FEIRE

I går tok jeg meg rett og slett en skikkelig fridag! Og det var så deilig. Sov til jeg våknet av meg selv, slappet av hjemme, spiste byens beste burger med Susanne og bare koste oss i sola. Det hadde vært en onsdag med høy partyfaktor, så jeg trengte torsdag til å hente meg litt inn igjen 🙂 Sommeren har kommet til sørlandet, så det er bare å nyte alt man kan!

Her sitter jeg og prøver å våkne meg selv med Alan Walker sin Tired på full guffe. Jeg.er.så.trøtt! Blåmandag føles det som. Men her er det bare å kvikne til, denne fredagen går på full guffe før hele helgen braker løs. Først er det trening, så skal jeg jobbe og ha shoot – før jeg skal på fiskebrygga og kose meg sammen med Hilde når kvelden kommer. Og i morgen? Da blir det utgang igjen, da! Det er jo som sagt sommer, noe som fort tydeligvis betyr partysesong, men hei – det er innafor å kose seg litt ekstra i disse dager kjenner jeg 🙂 Mye å feire, ting går veldig fint om dagen og jeg er så fornøyd! Ønsker dere alle sammen en nydelig start på dagen, så sees vi igjen litt senere ♥

levis jakke / vero moda jeans / céline veske & solbriller – vans sko

8 kommentarer

 1. So deilig med ein fridag! Eg blir alltid ekstra trøtt etterpå også, det er merkelig med det 🙂

  1. kristinaandersen

   Du sier noe, Lisa! Men nå er det heldigviiis helg, og det skal bli deilig 😀

 2. Jeg døde av snapchaten du la ut natt til torsdag 😂 Som du sletta rett etterpå 🙊 Hva skjedde ?? 😂

  1. kristinaandersen

   Hahaha! Den skulle ikke ut på story, for å si det helt enkelt :p

 3. Kan du ikke lage et lite innlegg om ferieplanene dine? 🙂 Alltid spennende å høre om, og få inspirasjon 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har ingen planer, eeenda.. Tar det på spontanen i år, tror jeg 🙂

 4. Du har så fin stil 😀 Hvor kjøper du bukser fra?

  1. kristinaandersen

   Takk Ida! Disse er fra Vero Moda 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *