BLI MED Å TESTE HAIR LUXIOUS

Nå er det fem uker siden jeg begynte på Hair Luxious, og jeg er så spent på hvor bra disse vil bli å funke! Jeg har jo gått på hårtabletter i sikkert fire år, men byttet over til disse så fort de kom på markedet. Her var det mange faktorer som spilte inn som gjorde at jeg ønsket å prøve noe nytt, men absolutt viktigst av alt for meg var næringsinnholdet. Forskjellen på Hair Luxious og andre hårprodukter på markedet er nettopp det, her er det ikke spart på noe som helst og tabelettene inneholder hele 8 typer av B-vitaminer på toppen av de andre ingrediensene. Hair Luxious er utviklet for alle typer hår, enten du er blond, brunette, har tørt eller skadet hår – you name it!

Jeg er vel ikke den eneste som kjenner til dårlig hårvekst? Hehe.. Dette er grunn nummer en til at jeg selv sverger til hårtabeletter, jeg ønsker meg lengre hår naturlig og ikke minst sterke lokker som ikke knekker av. Det skal selvsagt sies at disse tabelettene ikke er en mirakelkur som gir deg hår ned til rumpa etter noen uker, disse må brukes over tid og du må ha tålmodighet. Enkelt og greit vil jeg selv anbefale å gjøre dette kosttilskuddet til noe du tar hver dag, hele tiden, for å oppnå maksimal effekt. Jeg tar to tabletter av disse sammen med trankapsler og andre vitaminer hver eneste morgen, sånn at jeg ikke glemmer det og de blir en del av morgenrutinen min før jeg starter dagen 🙂

VITAMINS FOR LONGER HAIR
Hair Luxious kan du bestille HER, og bruker du rabattkoden
«kristina20» – får du 20% rabatt på første bestilling. Yay!

15 kommentarer

 1. Hei fine du! Lurer på om du vil anbefale de beste stedene og spise middag i Kristiansand? Skal dit om ikke lenge, og er ikke så veldig kjent i byen 😬

  1. kristinaandersen

   Her kommer en Kristiansand-guide, som blant annet har restaurant tips 😀
   http://www.kristinaandersen.no/2016/05/13/den-store-kristiansand-guiden/

 2. Takk for et supert tilbud.De skal bestilles.

  1. kristinaandersen

   Yayy 😀

 3. Gir dette økt hårvekst over hele kroppen?
  Hvis ikke, hva er det som gjør at kun håret på hodet vokser? Hva inneholder disse pillene?

  1. kristinaandersen

   Hei Anita! Næringsinnhold kan du se ved å klikke på linken til produktet, da får du opp alt av innhold 🙂 Det er en kjent sak at blant annet B-vitaminer setter fart på hårveksten, da spesielt biotin.

 4. Lisa Marielle

  Kristina! My fave girl <3 Går du fremdeles på HairCare og vet du om man kan benytte både Hair Luxious og HairCare samtidig? Jeg er super nysgjerrig på HL, men har brukt HC i over ett år nå… Hvilken er din favoritt? God helg vakreste og fineste Kristina 🙂 Hils Knollen 😉 SMASK fra meg.

  1. kristinaandersen

   Det er ikke nødvendig å gå på begge to samtidig mener nå jeg. Her må du rett og slett se selv hvilken du ønsker å bruke 🙂 Hilser tilbake fra Knollen, hehe! Klem 🙂

 5. Hvilken leppestift bruker du på bildene her?😍

  1. kristinaandersen

   En fra YSL 🙂 Nummer er dessverre skrapet bort, så jeg kan ikke si hvilken modell..

 6. Hei 🙂
  Jeg har gått på haircare en stund nå, men blir så sykt dårlig av smaken på de.. Brekker meg hver eneste gang, så nå har jeg sluttet. Smaker disse tablettene likt som haircare eller er det annerledes smak?

  1. kristinaandersen

   De smaker ikke noe, syns jeg 🙂

 7. Jeg sliter med kjempetørr hodebunn, og føler også jeg mister mye hår pga. det.. Tror du disse vil hjelpe?

  1. kristinaandersen

   De skal hjelpe mot hårtap, ja 🙂

 8. Hei Kristina! Jeg har et spørsmål som ikke er helt relevant i forhold til disse pillene, men i den calvin klein buksa der, tørr jeg spørre hvilken størrelse du har? Sitter å vurderer å bestille, men vet ikke hvordan de er i størrelsen…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *