FEM TV-SERIER DU VIL SE

Yes, vi vet alle at jeg er tvserie-mesteren! Det er nesten litt flaut hvor mye jeg har sett gjennom årene, men la gå – vi har vel alle våre hobbyer? Haha! Her om dagen fikk jeg spørsmål fra en leser som lurte på om jeg ikke kunne samle alle mine favoritter i et innlegg, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Men for at ikke innlegget skal bli milelangt med alt for mye tekst, så kommer jeg til å dele de opp. Her kommer del en, fem tv-serier jeg virkelig digger og anbefaler på det varmeste!


REVENGE

Serien utspiller seg i magiske Hamptons, hvor vi følger Emily Thorne. De fleste tror hun er ny i området, men der tar de feil. Emily bodde nemlig i dette rike og velstående nabolaget for mange år siden, før det skjedde en fryktelig hendelse som ødela både familien hennes og deres gode navn. Nå er hun tilbake, og hun vil ta hevn! Så fort Emily er tilbake i Hamtpons, begynner dramatiske og skumle ting å skje. Hun har et brennende ønske og store planer om å ta hevn på menneskene i nabolaget som ødela livet hennes, basert på nettopp opplevelsen sin fra barndommen.

DEXTER

Denne serien er så fantastisk spennende og avhengighetsskapende! Dexter handler om nettopp Dexter, som er hovedpersonen i serien. Dexter opplever en traumatisk hendelse som barn, og blir foreldreløs bare tre år gammel. Han blir adoptert av Harry Morgan, en politimann som finner han på åstedet hvor moren til Dexter er drept. Harry forstod tidlig at Dexter hadde farlige tendenser, og lærte han å kanalisere sin grusomme lidenskap (som går ut på å drepe på grunn av spenningen), ved å gi den en konstruktiv mening: å drepe folk som fortjener det, folk som vet hvordan de lurer rettssystemet, slipper unna og aldri blir pågrepet for sine gjerninger. Dexter Morgan jobber som blodekspert for politiet i Miami og lever samtidig et innmari spesielt dobbeltliv. På dagtid jobber han for å sikre spor som kan finne og felle mordere juridisk. På nattestid gjør han jobben litt mer grundig og jakter selv på den kriminelle og tar livet av personen.

http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2015/10/dexterbanner.jpg

THE FOSTERS

Denne serien er så fin, og helt utrolig bra! Serien handler om en flott familie med både fosterbarn og biologiske barn, som alle oppdras av to mødre. Steff og Lena, hvor den ene er rektor og den andre er politi. De er en familie på fem, som får seg en uventet prøve når Lena møter på Callie, en tenåring med en trøblete fortid som har bodd i flere ulike fosterhjem. Familien bestemmer seg for å ta til seg Callie, i den tro om at hun bare skal bli i noen uker, frem til hun får en mer permanent plassering… Jeg har sett alle sesongene som er ute av denne, og håper så inderlig det snart kommer en ny en!

http://www.spoilersguide.com/media/images/51/ff/f28ee6420aa0beb2ef5cc589c94a.jpeg

SONS OF ANARCHY

Tidenes dramaserie som er umulig å legge fra seg hvis man først har begynt! Dette er nok min store favoritt, den er altså så ekstremt bra at jeg er helt lei meg for at jeg allerede har sett den… Haha! Sons Of Anarchy handler om en motorsykkel-klubb i California, som mildt sagt ikke holder seg til loven. Serien tar for seg historien til Teller-familien fra småbyen Charming, sammen med flere medlemmer av Sons Of Anarchy, familien deres, innbyggere fra byen, samt rivaler og motstandere som arbeider for å stoppe klubbens farlige posisjon. Dette er en historie om en motorsykkelgjeng som kaller seg SAMCRO, og medlemmenes liv i hjemme og i klubben. Jeg er helt misunnelig på dere som enda ikke har sett denne serien, den er rett og slett råbra!

https://www.walldevil.com/wallpapers/a74/sons-of-anarchy-jax-teller-tara-knowles-clay-morrow-gemma-teller-morrow-opie-winston.jpg

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE

Serien handler om den flinke og piltoppfyllende jusstudenten Christine, som har jobbet knallhardt for å få praktikantplass hos et av de største firmaene i Chicago. Studievenninnen hennes introduserer plutselig Christine for en ny verden – nemlig sugardaddy livet, hvor pengene regner, bilene er raske, husene er som slott og forpliktelsene er få. Her treffer hun tilfeldige menn, tjener raske penger ved sex og livet hennes blir raskt snudd på hodet. Styrtrike menn kjøper hele pakken og får kjærestebehandling av den søte jenta, og Christine oppdager fort at penger og luksustilværelsen slett ikke er så verst. I hvert fall ikke til å begynne med.. Men hvordan skal det gå med jobben som pliktoppfyllende og flink student – i tillegg til å være intern i et prestisjefylt firma, kombinert med en jobb i luksusprostitusjonsmiljøet?

Har du sett noen av disse, og hvilken liker du i så fall best? 🙂

40 kommentarer

 1. Anniken

  Du bør se 13 reasons Why og Black orphan på Netflix 😊

 2. martine

  Åh, revenge ble jeg såå sykt hekta på!! Og så forsvant det fra viaplay!! Må være beste serien jeg har sett av disse 🙂 Klarte ikke helt å interessere meg for soa eller dexter dessverre, the fosters har jeg sett hele! Veldig fin serie 🙂 The girfriend experience glemte jeg at jeg begynte på, må nok se den ferdig:-) Akkurat her er vi utrolig like, finnes ikke noe bedre enn å se serier, føler jeg har sett alt :p

  1. kristinaandersen

   Er den borte?? Det er jo helt krise! Innmari bra serie altså 😀

 3. Martine K. Akselsen

  Revenge er så bra!!

 4. Camilla

  Hei Kristina!

  Jeg vil bare tipse deg om en serie jeg syntes er veldig morsom: Brooklyn Nine Nine! Og forresten, en film som er helt.. merkelig men hysterisk er The Swiss Army Man! Håper de faller i smak <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Camilla 😀

 5. Hvor ser du A Girlfriend Experience? 😀

  1. kristinaandersen

   Tv2 Sumo så jeg den på 🙂

   1. Catrine

    Det er kanskje ikke så mange som betaler 449 kr i mnd for tv2 sumo der man kan se denne serien? Nesten litt irriterende å bli tipsa om den :-p

 6. Elsker the fosters og revenge 😀 Men har du sett sesong 4 av revenge nylig? I tilfelle, kor har du sett den?
  Ha ein fin søndag <3

  1. kristinaandersen

   Mener jeg så alle på samme plass, alle sesongene skal ligge på ViaPlay eller NetFlix? 🙂

 7. Rebecka

  Hei!
  Loggfører du treningen din? Har du gjort det tidligere? Kunne du skrevet et innlegg om hvordan få progresjon i treningen?:)

  1. kristinaandersen

   Nei, men lurer på å loggføre den ukentlig på bloggen. Hva tror dere om det? 🙂

 8. Dette innlegget passet midt i blinken nå ettersom jeg ikke har noen serier jeg ser på for tiden, unntatt Blacklist som jeg må vente på hver fredag da 😂 Av disse har jeg kun sett Fosters, Dexter så jeg ett par episoder av, men dette er ikke noe for meg 😳 Men vurderer å gi sons of anarchy et forsøkt, til tross for at jeg er litt skeptisk 🙈

  1. kristinaandersen

   Hurra! Gi SONS et nytt forsøk, det er en helt sykt bra serie 🙂

 9. The Fosters er bare helt nyydelig <3 Jeg sitter også å venter på en ny sesong, håper virkelig det kommer en snart.

 10. Elsker the fosters <3 Beste serien, tar opp så mange bra temaer som trengs å taes opp!
  Du hadde sett the blacklist du, hadde du ikke? Har du sett spin-offen også? Blacklist redemption heter den, handler mest om mannen til Liz og moren hans.
  Også må jeg selvfølgelig tipse deg igjen om Parenthood om du fortsatt ikke har sett den serien, den er så fiiin <3

  1. kristinaandersen

   Den er så utrolig bra! Blacklist har jeg sett, og digger den! Men spinoffen har jeg enda tilgode, gleder meg til å se den 😀

 11. Kristin

  Hvor ser du The Girlfriend Experience? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tv2 Sumo 🙂

 12. The girlfriend experience ligger ikke ute noen plass, letet på netflix og viaplay…

  1. kristinaandersen

   Tv2 Sumo så jeg den på 🙂

 13. Ååå.. jeg trodde du skulle komme med helt nye serietips… alle disse har du jo tipset om før 🙈. Elsker alle seriene du tipser om, og har sett nesten alle 👍🏽.. (hvertfall alle disse). Du må komme med nye tips heller 😄😄 Klem!

 14. Benedicte

  Elsker film og serietips! De faller som regel i smak 😀

 15. Stemmer at girlfriend ex ligger på sumo, men man må betale cmoore i tillegg for å se det.

 16. Hei!Hvor ligger The fosters? Kan tipse deg om en serie på Nrk nett-Før vi dør. Så bra krim serie. Du blir garantert hekta om du liker krim. Så spennende!Boys på NRK nett er en feelgood serie det også. 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!! 😀

 17. Karoline

  Hvor ser du The Fosters? 🙂

  1. kristinaandersen

   NetFlix / ViaPlay 🙂

   1. Karoline

    Har sett etter den begge steder, men klarer ikke å finne den?! Haha

 18. The fosters er såå bra. Venter på ny sesong på Netflix, håper den kommer snart. Soa har jeg ikke sett, men skal faktisk prøve å se på den i kveld!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Me2, Anja! Hvordan gikk det med SOA? Det er den type serie du må gi 3-4 episoder 🙂 Klem!

 19. Anbefalar å teste ut «designated survivor» på Netflix! 🙂

 20. Friday night lights og Nashville er kjempefine serier, Minner om Fosters 🙂 Enig med hun andre som tipset om Før vi dør, beste krim siden Broen 🙂

 21. Du må se The Affair. Ligger på Hbo og Netflix 😊 Fantastisk 👍👏 13 reasons why er også verdt å se på. The killing er veldig spennende og Game of Thrones blir man helt hekta på 😊

 22. Jeanette

  Jeg ELSKET Revenge! Sykt bra serie 😉

 23. The blacklist og the blacklist redemtion (bør the «vanlige» blacklist først!
  Designated survivour er også kjempe bra. Og prison break er min favoritt! Alle 4 er veldig spennende og selv drøyer jeg leggetiden i flere timer fordi «jeg bare må se en til» ! 😀

 24. Kristina

  Du må se Riverdale på netflix! Kjempespennende serie! 🙂

 25. The Fosters kjem ut med sesong 5 11. juli i USA <3 Såg du skreiv at du håpte det kom ny sesong så ville berre sei i frå 😀 Et tips viss du lurer på kortid en episode går, eller kortid ny sesong kjem so skjekk ut epguides.com/fosters (eller navnet på serien du ønska å sjekke) 🙂

 26. Lene-Marie

  Hei:) Kunne du ikke skrevet under de hvor du har sett de ulike seriene?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *