TI TING JEG IKKE KLARER MEG UTEN

TRAVELS

Fordi, reising gjør livet til et litt eventyr i seg selv. Skulle valget stått mellom en dyr veske eller en ferie, er jeg aldri i tvil om hva jeg ville valgt. Jeg har vært så mange fine steder, men har en haug igjen på listen over nye plasser jeg vil oppleve. Favorittene til nå har vært Bahamas, Hawaii, Santorini, Jamaica, Monaco, Mexico, St Maarten, Cannes, Capri, Barcelona og selvfølgelig Dubai.

WORKING OUT

Trening er uten tvil noe jeg trenger i livet mitt. Både fysisk og psykisk, men hovedgrunnen er sistnevnte. Hvis jeg ikke får trent på en periode, spiller hodet meg virkelig et puss og jeg blir direkte deppa. Gode rutiner her er virkelig viktig for meg, og jeg er glad jeg er en av de trening som regel alltid kommer naturlig for. Det er rutine nr.1 som jeg digger! Jeg trener for å kunne bli gammel med stil, altså ha en god helse og en sterk kropp som kan bære meg hele livet.

SOCIALS

Hva ville vel livet vært uten de man er glad i? Venner og familie? Ingenting ville betydd noe uten de. Og jeg takker høyere makter hver eneste dag for alle jeg har i livet mitt. Er det noe jeg ikke forstår meg på og faktisk blir direkte trist av, så er det enkelte bloggere som henger ut familien sin og ødelegger gode bånd rundt seg – kun for å tjene penger eller lyve på seg ekstra klikk. Det gode liv er ingenting uten mennesker som er glad i deg og et godt nettverk av folk du trives med.

HAPPY MUSIC

Musikk er noe jeg må ha i livet mitt. Hver eneste dag! Det påvirker humøret så innmari, og setter jeg på en skikkelig gladsang – ja da blir jeg direkte GLAD. Jeg hører på musikk hvor som helst og når som helstt, kanskje spesielt på trening og på roadtrips.

COFFEE / ENERGY DRINKS

Yes, jeg er en av de som er totalt avhengig av koffein. Klarer meg ikke uten i det hele tatt! Det beste jeg vet er en kopp sterk, svart kaffe om morgenen. Det må til for å få en ordentlig panstart spør du meg! Så blir det jo gjerne en energi drikk i løpet av dagen også. Uten disse to tingene fungerer jeg ikke optimalt, og blir direkte trøtt i hodet hvis jeg ikke får i meg en solid dose koffein. Jeg drikker derimot adri dette etter klokken 18.00, da føler jeg nemlig at jeg ikke får sove.. Haha!

MILO

Min lille firbeinte bestevenn, som i sommer blir syv år og skal leve for alltid. Slik er det med den saken! Milo er seriøst hele min verden, og jeg elsker den hunden av hele mitt hjerte.

IPHONE AND LAPTOP

Alt av jobb hos meg foregår på sosiale medier, så mobiltelefon og laptop har jeg alltid på meg. Det er ikke sjeldent jeg drar på en jentekveld med datamaskinen i veska.. Problemet mitt er at jeg blir mer stresset når jeg skal «logge av» og klarer ikke fokusere på andre ting enn å tenke på alt jeg burde gjort, derfor er det like greit at jeg har med meg disse tingene – så kan jeg svare på mails og gjøre det jeg må når som helst. Så blir jeg en god og mer tilstedeværende person sekundet etterpå 😉

TV SERIES AND MOVIES

Garantert ikke en nedslående bombe, eller hva? Min største «guilty pleasure» her i livet er uten tvil tv-serier og filmkvelder. Det er min avkobling i hverdagen, og en av de få tingene som får meg til å glemme alt annet rundt meg. Jeg har så mange favoritter, og hygger meg maks når jeg kan synke ned i sofaen og snurre en episode eller fem. En kveld i uka har jeg alltid seriekveld, hvor jeg nyter alenetid og ser episoder helt til øynene mine blir firkanta. Such a nerd!

COSY CLOTHES

Jeg klarer meg ikke uten koseklær, og smetter inn i dette så for jeg er kommet meg hjem. Det skjer ikke at jeg går rundt i jeans hjemme, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Koseklær er et must for meg, og dette har jeg faktisk et eget skap til her hjemme….. Haha!

MY APARTMENT

Jeg er så utrolig glad i leiligheten min, og den er uten tvil mitt favorittsted å være. En liten funfact! I dag er det faktisk nøyaktig ett år siden jeg vant budrunden her. Den 29 april i fjor la jeg inn det siste og vinnende budet etter en budrunde sendt fra marerittet, og fikk til slutt telefon fra megleren om at drømmeleiligheten var min. Det er muligens den sykeste følelsen jeg har hatt i hele mitt liv! Jeg husker jeg postet dette innlegget og gledet meg så til å ta dere med på et nytt kapittel. Tenk at det er ett år siden allerede? På denne tiden i fjor bodde jeg hjemme på jenterommet etter å ha solgt den andre leiligheten min, og var mildt sagt utålmodig etter å få overta den jeg bor i nå. Tiden flyr!

21 kommentarer

 1. Martine K. Akselsen

  Kjenner meg igjen i mange av tingene, og er helt enig med deg i det med at noen bloggere henger ut familie.. Skjønner ikke greia, hvordan klarer de seg i hverdagen liksom? :/ Familie og venner er alt!

  Kunne du laget en sånn liste en gang med 10 ting du ikke klarer deg uten av.. hva skal jeg si, overfladiske ting? Små ting i hverdagen om du skjønner hva jeg mener? 🙂

  1. kristinaandersen

   Absolutt! Det kan jeg få til i neste uke <3

 2. Ragnhild

  sykt hva trening kan gjøre med humøret! 🙂 og det er sykt det er 1 år siden du fikk leiligheten, det har gått fort!!

  1. kristinaandersen

   Det har gått såå fort, Ragnhild! Føler ikke det er mange månedene siden jeg flyttet inn.. Men tiden flyr når man har det fint 😀

 3. For et herlig innlegg, digget det:D Er så koselig å bli bedre kjent med folk slik <3

  1. kristinaandersen

   Yay! Så gøy det falt i smak 😀

 4. Et evt ellevte punkt ville vel vært Geir? 😀 haha!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Helt riktig :’)

 5. Et gjennomført og gøy innlegg.

 6. Kunne du laget et eget innlegg om kosetøy? Har så lyst til å finne noe «fint» kosetøy…

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg 🙂

 7. Så gøy! Og tenk at du har hatt denne leiligheten i et år. Det har gått fort! Så mange fine ting du nevner, men pass på de energi drikkene dine. Har vært mye om det i det siste at det kan føre til nyreproblemer. Jeg liker det så godt selv, men prøver å trappe litt ned nå. Bare et lite tips😀 ha en god lørdag, skjønne deg! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   I know, Anja! Må virkelig prøve å trappe ned litt på de :O Håper gårsdagen din var fin, stor klem <3

 8. Hvorfor «skjuler» du alltid kroppen din( spes lårene) men vesker og sidebilder? Har du komplekser? Kan jo forstå det.,, biggybiggy

  1. Unnskyld deg, men hva faen er problemet ditt, elena? Måtte bare få inn en liten gallekommentar, liksom? Dra deg tilbake til under steinen du av en eller annen grunn krøp frem fra. Det er ikke behov for deg.

 9. martine

  Du har så mye fine klær, og ser alltid så smashing ut! Kunne du ikke hatt ett innlegg med en slags guide over hvilke plagg man måå ha i garderoben? Etter graviditet, fødsel, gått opp i vekt og ned i vekt har jeg ryddet bort nesten alle klærne mine! Har typ to gensre :p Synes det er så vanskelig å finne fine plagg som kan brukes til flere antrekk om du skjønner meg… 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh, slike ting er jeg ikke så god på Martine.. Haha! Men jeg skal tenke på det, kaanskje jeg kan prøve å få det til 😀 Klem!

 10. Katrine

  Helt enig med deg. Må si at du er en heelig person Kristina. Du liker fine ting men er alikevel jordnær og ikke noe selvopptatt som mange andre bloggere. En ting som mangler på listen din er en mann 😉 I hvertfall for meg 😂 Hehe. Men ser ut som di klarer deg helt fint uten.

 11. Ranveig

  Så du lagde knekkebrød på snap, har du oppskrift? Ha en fin helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Kommer nå straks! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *