TODAYS LOOK

God fredagskveld, dere! Denne oppdateringen kom litt senere enn planlagt, men i dag har jeg rett og slett løpt rundt som en duracell fra morgenen og frem til nå. Men jeg har kost meg og fått gjort masse nyttig, så jeg kan ikke klage! Min morgen startet med å ringe inn helgen på skikkelig vis, med en ordentlig god treningsøkt sammen med Elaine. Ingen bedre måte å starte fredagen på! Etterpå var det møter og jobb for min del, før jeg møtte mommo og lillebror for en koselig middag sammen. Så godt å få litt kvalitetstid, spesielt sammen med Knollen som er russ i disse dager, da ser jeg mildt sagt lite til rakkefanten… Haha! Men i dag fikk vi endelig lurt han med, og det var riktig så hyggelig. Biff, fløtegratinerte poteter og soppstuing stod på menyen. Helt nydelig 🙂
Nå skal jeg bare få unnagjort litt småjobb her hjemme, før jeg hopper i bilen og kjører avgårde til jentekveld hos Nina. Gleder meg massemasse til å bare slappe av med bestevenninna! Hva står på kveldens plan hos dere? Ønsker dere alle sammen en nydelig fredag, håper dere koser dere hva enn dere finner på og at livet behandler dere fint om dagen! Stor klem fra meg
 

bikbok jeans – kotoure jakke – celine veske – hermés armbånd

19 kommentarer på “TODAYS LOOK

 1. Tara skriver:

  Du stråler som alltid, Kristina. Nydelig er du! Jeg skulle imidlertid ønsket at du ikke hoppet på trenden med disse jakkene. Du stått så fint opp mot pels, derfor overrasker det meg at du vil fronte disse fjærjakkene. Klarer ikke å finne dokumentasjon på at disse er dyrevennlig produsert, og dersom det er tilfelle er saken en annen. Håper det, men det meste av fjærproduksjon er jo absolutt ikke det dessverre 🙁
  Ikke vondt ment, jeg synes det er så flott at du har brukt stemmen din til å fronte dyrevelferd tidligere, og hadde håpet at du skulle fortsette med det 😀 Ha en strålende helg!

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Tara! Når jeg kjøpte denne i Oslo, forklarte jeg hvor ekstremt opptatt jeg er av dyrevelferd. Jentene i butikken leser bloggen min, og de vet hva jeg står for. Hun jeg kjøpte jakken av forsikret meg 100% at fjærene kommer fra allerede døde dyr. Klem!

 2. Miriam skriver:

  Huff, ser helt dødt ut sånn du holder veska på de fleste bildene dine :p Sorry, men det ser bare heilt sykt dumt ut.. Men fint antrekk 🙂

 3. Celina skriver:

  Har fulgt deg i dødsmange år, men serrriiiiøøøst etter du bytta platform så har bare bloggen din blitt så…jeg vet ikke, så fin? haha. Du tar så mye mer varierte og kule bilder, og du stråler som aldri før! Nei detta liker jeg 🙂 Stå på videre, jeg DIGGER sånn som det har blitt! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Altså, HURRA! Jeg blir så glad for å få slike tilbakemeldinger at du aner ikke 😀 Tuusen takk Celina, koser meg veldigveldig om dagen <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Tuusen takk Anna, så gøy å høre! Stortrives virkelig på den nye bloggen,så gøy at det «skinner igjennom» 🙂

 5. kristinaandersen skriver:

  Den er den, Vilde! Superfin og god 🙂 Usikker hva den heter, men mener det er Never Denim sin modell.

 6. Lisbeth skriver:

  Du er så vakker, Kristina! Du stråler, virkelig <3 Og klesstilen din er så fin og inspirerende. Håper du får en fantastisk helg <3 stor klem!

 7. Helene skriver:

  Hei Kristina! Synes det er litt spesielt at du kjøpte denne jakken av fjær, kun etter at en ansatt i butikken forsikret deg om det.
  Allerede døde dyr? Blir pels laget av levende da? Hvor lever disse fuglene, og hva er grunnen til at de blir drevet oppdrett med?
  Synes du alltid har gått frem som et godt eksempel, men dette var vekdig korttenkt. Man kan ikke lage regler for alle andre enn seg selv, og synes det er veldig skuffende at du gjør reklame for denne uten å ha sjekket opp selv.
  Gjør litt mer research. Om du går inn i en pelsbutikk så mener de også at dyrene lever gode liv i bur og kan «forsikre» om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *