HAPPY BIRTHDAY

SOME ONE I LOVE WAS BORN TODAY
The "happy birthday giftbag"

I dag har min kjære bestevenninne bursdag, og jeg var så heldig at jeg fikk bruke kvelden med henne i går på kvelden. Og da måtte jeg overraske henne ved dere, slike dager syns jeg alltid er ekstra gøy!

Når jeg var i USA kjøpte jeg med meg hjem en haug av coole celebrations-effekter, de har så mye fint der nede og det er ekstra gøy å gi bort noe man har lagt litt ekstra energi i. Neste gang skal jeg seriøst ha med meg en egen liten trillekoffert jeg kan fylle med alle slike fine ting, det var mildt sagt vanskelig å ikke gå amok i butikkene der nede og jeg klarte vel ikke helt å la være heller. Så jeg er ganske sikker på at alle disse tingene var grunnen til at jeg hadde ni kilo overvekt i kofferten min på hjemreisen… Haha! En gavepose med fine ting i er alltid en favoritt å gi bort hos meg, og hvis du topper det hele med ballonger – da tror jeg bursdagsbarnet blir ekstra glad.

7 kommentarer

 1. Så koselig med en slik gave – takk for inspirasjon!

  1. kristinaandersen

   Såå kjekt det falt i smak, Martine 😀

 2. Jeanette

  Herlighet,de rosene var sykt fine!!

  1. kristinaandersen

   Enig!! 😀

 3. Du virker så god og omsorgsfull, Kristina <3 Jeg håper du får en veldig fin helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille Janne! God helg <33

 4. Ragnhild

  Så heldige venninnen din er 😀 koselig gave!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *