Gamledager, pranks og nedgangs hamburger

En hilsen fra meg og Geir, som syns det var riktig så kjekt å være med på videoblogg igjen! Jeg ler meg seriøst ihjel når han forteller om «nedgangs hamburgeren» min, hehe.. Denne mannen er til å spise opp, og jeg takker høyere makter for at han kom inn i livet mitt som regnskapsfører for noen år tilbake. Og det til tross for at jeg ikke holdt meg til de ti bud 😉

20 kommentarer på “Gamledager, pranks og nedgangs hamburger

 1. e skriver:

  Blir gøy å se på dere videre! Dere er en uslåelig kombo altså. 😉 Det er ofte litt vanskelig å høre hva Geir sier, mest fordi det er en annen dialekt enn min, men kunne du bedt han snakke litt saktere? Digger bloggen<33

 2. Kjersti skriver:

  ELSKER BLOGGEN DIN, og spesielt du å Geir! herregud, du er verdens fineste jente!! MED beina på jordet! hahahha!! elsker humoren deres!! keep up the good work!!

 3. silje skriver:

  Ååh, dette var gøy!! For en mann!! Kom gjerne med litt økonomiske tips og hvordan man holder styr og orden, og hvordan du personlig har lært deg dette underveis:)

 4. Madelen skriver:

  Dialektchallenge: En setning – en dialekt – trekkes. Den andre gjetter.
  Foodchallenge: En matrett ekkel/ikke ekkel – den andre gjetter med bind foran øynene.
  Spørsmålsrunde.
  Dere lager en slags spørrerunde der dere kommer med påstander så skal den andre gjette om det er sant eller ikke.

 5. Anne B skriver:

  spørsmålsrunde! never have i ever 😉 ooog vlogg med geir, knollen, stian og du- i ein video <3333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *