EVERY DAY CRAVINGS

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har laget sukkerfri gele. Det er så innmari godt, akkurat like digg som den vanlige varianten – om ikke bedre! Og akkurat det er vel heller sjeldent for sunnifiserte ting, i hvert fall etter min mening 😉 Oppskriften har jeg lagt ut før, men etter antall screenshots på snapchat her om dagen, tenkte jeg å dele den igjen. Supert å toppe med sukkerfri vaniljesaus, vanilje kesam, pisket krem eller bare ingenting. Den er like god uansett!

GET THE RECIPE HERE

GOOD MORNING

Nå skal jeg redigere ferdig en ny v-log til dere, denne gangen joiner den godeste Geiremann meg – så det er bare å glede seg! Haha.. Etterpå skal jeg opp noen timer på eldresenteret, mange av dere har spurt meg om jeg fortsatt er der og selvfølgelig er jeg det. Blir glad hver eneste gang jeg er der, torsdager er alltid en god dag! Og du? Tusen takk for alle fine kommentarer på gårsdagens innlegg, så hyggelig at dere likte min lille makeover. Interiør er noe jeg syns er innmari gøy, og har planer om å dele mer av i tiden fremover. Yay! Ha en fin start på dagen, dere! Så sees vi med ny video senere

8 kommentarer

 1. Rebecca

  Et lite tips: IKKE kok opp fun light saften. Aspartam tåler ikke oppvarming og danner dermed giftstoffer. Hell heller saften oppi når blandingen er avkjølt og du kan stikke fingeren i uten å kjenne noe (ca 30 grader) før du setter den i kjøleskapet! Ellers er tanken din like god som deg, Kristina ^^

 2. Mmmm dette så digg ut.Så bra ut med zero saus også,viste ikke det fantes…

  1. kristinaandersen

   Den er suupergod 😀

 3. Ingvild

  Haha, elsker at det er mest vaniljesaus 😀 den zero-varianten er SÅ GOD! Jeg drikker av tuten, liksom…

  1. kristinaandersen

   I KNOW!! Alt for god den 😀

 4. Så utrolig lekkert laget med geleen i glasset på den måten:) superinspirert:)

 5. Håper du vet at Zero-vaniljesausen ikke er helt sukkerfri. Den inneholder ca 5 sukkerbiter. Men klart mindre enn den orginale. 🙂

 6. Ragnhild

  åå snadder 😀 fri fra jobb i morra så kanskje eg skal mekke meg det her 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *