EN LETTERE START PÅ DAGEN

God onsdagsmorgen, dere! Er vi virkelig halvveis til helg allerede? I går var jeg så surr i dagene at jeg seriøst ikke husket hvilken dag det var uten å se i kalenderen min, men nå har jeg altså sånn halvveis kontroll igjen 😉 Du vet det blir en fin dag når du våkner til solstråler i ansiktet og fuglekvitter utenfor.. Ah, deilige Sørlandet! Jeg har begynt å sove uten rullegardin igjen, og det anbefales virkelig hvis du ønsker en lettere start på dagen. Jeg våkner av meg selv hver eneste dag rett før syv, og slipper da med andre ord en iPhone som uler verre enn en nyfødt grisunge. Det stemmer! Finnes det noen kjipere start på dagen enn nettopp det? I dont think so! Så prøv det – dropp rullegardin nå i disse fine tider, men selvfølgelig ha alarmen som backup sånn i tilfelle, så slipper du å forsove deg til jobb. Det er i hvert fall ikke en pangstart på dagen, for å si det sånn! Haha..

Nå skal jeg finne frem treningsklær og bælme nedpå en energyshot, før jeg er klar for å starte dagen på trening. Etterpå skal jeg hjem å knipse nye bilder av leiligheten til dere, jeg har nemlig hatt en liten makeover her. Gleder meg til å vise! Ha en deilig onsdag så lenge

designer remix topp – zara jeans – bianco sko – ysl veske

24 kommentarer

 1. Strålende sol her i Trøndelag også 🙂 Må desverre sove bort noen timer etter nattas vakt på sykehuset. Men klager ikke på det når det allerede er helg en onsdags morgen. Ha en fin dag i det nydlige været 🙂

  1. kristinaandersen

   Nattevakt tar på kan jeg tenke!! Sov noen timer og kos deg senere, Linda <3

 2. Åå så fine bilder! 🙂 Elsket antrekket! Synes håret ditt er helt nydelig i den lengden også:)
  Gleder meg til og se make-overen i leiligheten 😀 God Onsdag videre!

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg! Gleder meg masse til å vise 😀

 3. Ingvild

  God morgen, fineste Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Good morgen skjønne deg 😀

 4. Så forbanna nydelig du er! ☀️

  1. kristinaandersen

   Right back at ya, Oliviusen min <33

 5. Herreguuuud du stråler!!!! <3 og så utrolig flott med litt kortere hår!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Celina <3

 6. Hei ☺ jeg håper at det er greit at jeg spør. Jeg lurte på hvilken strl du hadde på Levis jeansen du hadde på i forrige innlegg og om de vier seg mye ut? Har sett på de men er veldig usikker hvilken strl jeg skal velge. Ha en fin dag 😊

  1. kristinaandersen

   Størrelse 28 🙂 Usikker på om de vier seg, mine er helt nye <3

  2. Har selv akkurat kjøpt levisbukse, kommer veldig ann på modellen du ønsker, men den du tenker på vier seg ut, så lurt å kjøpe størrelse mindre enn du kanskje ville kjøpt ellers!

 7. Ragnhild

  Så fine bilder 😀

  lurte på om du trener med veninner hver dag? For da kan du jo lage en liten treningsvideo ilag med de? 😀

  1. kristinaandersen

   Ja, jeg trener egentlig aldri alene lengre 🙂 Jeg skal høre med de, jeg!

 8. Så nyydelig du er 😍 Skikkelig fin på håret også!!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 9. Så fint antrekk og helt nydelige bilder.

 10. Herregud så fin du er. «Smileblunkefjes «.
  Du er virkelig min favorittblogger. Masse smil, latter og humor. Og beina plantet på jorda.

  1. kristinaandersen

   Så koselig å høre!! Tusen takk, snille <3

 11. Lidveig

  hei. hvor får man kjøpt blusen fra designer remix? 🙂

  1. kristinaandersen

   Høyer 🙂

 12. Så nydelige bilder av deg,og for en fin topp.Den kledde deg virkelig.Fina.

 13. Hei! Hva har du på leppene her? Veldig fresht! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *