NÅ SKAL JEG KOSE MEG

SUNDAYS

Med fare for å høres skikkelig sær ut – gudd så digg det skal bli med en skikkelig alenekveld! Jeg har fartet så mye rundt de siste dagene og nesten ikke vært hjemme hos meg selv, så denne søndagskvelden har jeg altså satt av til en solid dose me-time. Jeg forguder vennene mine og digger familien min, men er det noe som er helt sikkert, så er det at jeg liker veldig godt å ha en kveld helt alene i blant også. Det var derimot ikke lett å takke nei når venner inviterer til grillings og volleyball på denne solfylte søndagskvelden, men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg må kule helt ned resten av dagen for å lade opp til den nye uka. Da venter det nemlig en haug av spennende ting, og enda en ny tur til Oslo i forbindelse med jobb. Men, litt sosialt har jeg selvfølgelig fått presset inn i dag også. Jeg og daddy cool var nemlig på fotballkamp! Årets første i strålende sol, så kvoten min med dagslys har jammen meg fylt seg greit opp denne dagen også.

Nå venter sushi, film og dyne i sofaen. Nyt kvelden, dere!

20 kommentarer

 1. Minrefleksjon

  Nå fikk jeg lyst på sushi. Tror det må være noe av det beste jeg vet. Kos deg i kveld. 🙂

 2. Hvor er soffaen fra og hva heter den? :))

 3. Martine Ellefsen

  Ha en fin kveld duu 😉

 4. Må bare få si at jeg synes du gjør en utrolig god jobb med bloggen din. Du har så fine og rene bilder, skriver bra, fin stil… og ja, det er rett og slett skikkelig kvalitet over bloggen. Spesielt i forhold til mange av de andre bloggerne som ligger øverst på topplisten huff

 5. Hege Kristin

  ha en fin kveld <3

 6. mallows

  ser utrolig godt ut

 7. Hei! Jeg skal til Gran Canaria om noen uker, ikke langt fra der dere var i fjor. Lurte på hvordan temperaturen var? Måtte dere kle dere veldig på kveldene, typisk jakke/cardigan? Lurte også på hvor den resturanten du liker så godt, El Cenador(?), ligger? Har veldig lyst å prøve når jeg først er der☺

 8. Kristina Andersen

  Lea: Så hyggelig du liker bildene mine, Lea! 🙂

 9. Kristina Andersen

  A: En cardigan om kveldene kan være fint å ha 🙂 Selv tror jeg ikke vi hadde brukt for det faktisk, men man vet aldri – det er kjipt å fryse.. Usikker på hvor nøyaktig den ligger, si navnet til en taxisjofør – så kjører de deg dit 🙂

 10. Kristina Andersen

  Minrefleksjon: I knooow! Sushi er ALLTID en sikker vinner 😀

 11. Kristina Andersen

  iselin: Den er fra Muuto 🙂 Modellnavn husker jeg dessverre ikke..

 12. Hei! Lurte bare på hvilken bronzer/solpudder du bruker i kinnene eller eventuelt pannen din?😊Sliter med at hver gang jeg bruker mitt så ender jeg opp med små nupper der jeg har brukt det.. ha en fin kveld!

 13. Hvor kjøper man best sushi i krsand?

 14. Martine

  Jeg har hatt litt forskjellig stiler hjemme i det siste, og har nå bestemt meg for å skifte ut alt! Synes du har en slik stil jeg kunne tenke meg, og lurte på om du kunne dele litt nettsider man kan handle alt fra pynteputer til såper? 🙂

 15. MakeYourHome

  For et vakkert hjem du har! 🙂

 16. Åh, eg velger også helst den med chilimayo! yum! 🙂 Ha ein fin mandag 🙂

 17. Kristina Andersen

  Anonym: Anastasia Beverly Hills <3

 18. Kristina Andersen

  Martine: Åh, vet du – jeg har ikke handlet noe særlig med interiør på nett Martine.. Det aller meste har jeg handlet direkte i butikk <3 Men jeg har hørt rykter om at Ellos har mye fint på nett, og Room21 – der kjøpte jeg faktisk stuebordet mitt 🙂

 19. Statera Marit Ebeltoft

  Litt alenetid er gull av og til 🙂

 20. Hvor er det fine svarte fatet på stuebordet ifra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *