EN STOR AVGJØRELSE

I går tok jeg den største avgjørelsen jeg har tatt noen sinne etter 10 år som blogger… Det føles rart, spennende og kanskje litt skummelt – men mest av alt veldig gøy. Så dagen gikk til å la det synke inn at det blir en solid forandring for meg fremover, men det er heldigvis en forandring jeg virkelig ser frem til 🙂 Tenker jeg forteller dere i løpet av uka!

BIG CHANGES AHEAD

Det siste døgnet har gått til mye jobb, og på kvelden dro jeg til Celina for å slappe av. Vi koste oss med hjemmelaget pizza, og bestis hadde til og med bakt kake til oss. Snickerskake, den var helt amazing! Tror jeg må be om oppskrift slik at jeg kan dele med dere. Celina må være den eneste venninna mi som enda ikke har sett Best Før, så jeg bestemte meg dette kunne hun ikke gå glipp av. Så vi snurret selvfølgelig noen episoder! Og om hun ble klein, da?! Haha.. Pute over ansiktet og ingen forståelse på hvorfor den godeste Lena aldri klarer å oppføre seg. Jeg tror jeg har sett denne serien to ganger, men blir seriøst aldri lei. Vil se absolutt alle episodene igjen og igjen, jeg! Måtte sesong to komme fort! Jeg elsker seriøst serier som får meg til å le så krampa tar meg… Linn Skåber må være den råeste dama ever!

Ellers må jeg jo si gooood morgen! Lørdagen skal gå til bare kos, og det skal bli så digg! Jeg har trent fem dager denne uken, og kroppen føles seriøst helt mørbanket. Men det er likevel så innmari digg, jeg føler meg både sterk og sunn om dagen – to ting som virkelig gjør meg glad 🙂 Nå skal jeg spise rundstykker med speilegg til frokost, før jeg skal gå laaang tur i skogen med Milo. Så blir det bytur med to venninner, før kvelden skal brukes sammen med Ninus. Gleder meg! Har dere det fint, skjønne mennesker? Jeg setter utrolig stor pris på dere alle

20 kommentarer

 1. Ååå, så spennende. Fortell fort!!

  Det hørtes ut som en deilig lørdag, spreke deg. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Gleder meg til å høre fine deg.

 3. Tipper du skal begynne på et studie jeg 😉

 4. Du er så vakker Kristina! Smilet ditt er nydelig, og du har så fin utstråling 🙂 Et lite kompliment fra meg en lørdags formiddag. Og til en annen ting: jeg liker de dypere innleggene dine så godt, og håper inderlig på flere! Tenk så mye det egentlig er å skrive om? Jeg håper vi får se mer til det snart 😀

 5. Det blir spennende med forandringer! Heier på deg 😀

 6. Den tannkremen du la ut på snapchat i går,hvor er den fra?:)

 7. Selvsagt setter du pris på alle dine leserne:kr

  Det er tross alt takket dem du kan tjene penger på å kose deg, spise kake , trene, så skrive om det, kalle det for en jobb og få bra betalt i tillegg 😉

 8. Så spennende! Gleder meg til å høre hva det blir til 🙂 er det studier, flytting eller ny jobb..?

 9. Så spennende det blir å høre.

 10. Jeanette

  Håper virkelig ikke at du har tenkt å gi deg som blogger!

 11. Kristina Andersen

  Anna: Den er fra Crest, Anna 🙂 Jeg kjøpte en haug av de i Florida, men vet de kan bestilles over nett også. Anbefales 🙂

 12. Kristina Andersen

  Renate: Så god du er, takk for fine ord! 🙂

 13. Statera Marit Ebeltoft

  Spennende 🙂

  Haha nå må jeg huske å få sett litt av «best før» , mange som skryter 😀

 14. Ikke noe kroppspress altså, bare trent 5 ganger denne uka!

 15. WencheS

  Vil gjerne ha oppskrift på snickerskake😀🎂

 16. DET bilde ved skrivepulten av deg,WOW .Må jo være ett av de flotteste bilder av deg.Ha en fortryllende søndag Kristina:-)

 17. Kristine

  Tipper kanskje plattformbytte jeg 😀

 18. Til deg anonym over her.Nå er det da stor forskjell på å trene 5 ganger i uka enn å vise bare kroppper og mage på alle sosiale medier. Visse bloggere og personilg trenere har en alt for stor trang til dette.Sender ut utrolig dårlig signaler.Kjipt for deg Anonym som ikke har andre ting å gjøre på en lørdagskveld enn å poste sure komentarer.Stå på videre flinke Kristina,du er et godt og normalt forbilde.

 19. Lisa // Fjords & Beaches

  Åh, so spennende! Eg ELSKER å lære om/høyre om alt som har med blogging å gjere! 🙂

 20. Ragnhild

  Ny bloggplatform tipper jeg. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *