EN NYDELIG START PÅ HELGEN

STARTING THE WEEKEND WITH MY GIRL

Hvor heldig er ikke jeg som fikk startet helgen min med denne fine jenta og denne gode lunsjen? For en fest av en herlig formiddag! Monique hadde disket opp med ordentlig god mat til oss, og serverte et helt fantastisk grytestekt surdeigsbrød som må være noe av det beste jeg har smakt. Jeg har allerede fått oppskrift, så det spørs om jeg ikke må prøve meg på det selv. Mums! Vi koste oss i flere timer, og jeg hadde egentlig ikke lyst å dra hjem igjen. Kan jeg ikke få flytte inn i dette huset, please? Her bor man jo seriøst et lite steinkast fra havet, og jeg kjenner det hadde passet meg helt perfekt. Har selvfølgelig invitert meg selv på grillings til sommeren, og jeg teller allerede ned dagene 😉 Nå skal jeg få unnagjort litt jobb her hjemme, før jeg setter snuten mot flyplassen ikveld for å hente bestevennen som endelig kommer hjem for helgen. For en gledens dag!

18 kommentarer

 1. Dette så jo bare fantastisk ut.Nydelige bilder.

 2. Kan du legge ut oppskrifta på brødet? Det så virkelig snadder ut. :-))) Ha ei nydelig helg !!

  🙂

 3. Hva hadde dere som tilbehør? Ser det er mye krukker med forskjellig spennende på bordet der 😄

 4. Minrefleksjon

  Brødet så helt nydelig ut. Synes du alltid tar bildene på en måte som gjør at det ser så innbydende og lekkert ut noe som gjør det ekstra artig å åpne bloggen din. En fin helg til deg.

 5. Kristina Andersen

  Elin: Det kan jeg hvis jeg prøver å lage det selv. Var suupergodt! 😀

 6. Kristina Andersen

  Minrefleksjon: Så hyggelig å høre, tusen takk! God helg 🙂

 7. Er Stian bestevennen:):):)? Kos deg masse Kristina, det fortjener du:) tar du forresten b12 fremdeles?:)

 8. Hvor er toppen din fra?

 9. Monique

  <3 <3

 10. Hege Kristin

  så herlig ut 😀

 11. Birgitte

  Hvor er toppen din fra? Den så skikkelig fin ut 😀

 12. Har ikke lest bloggen din på noen måneder nå tror jeg, men må innrømme at det var som et dusin solstråler rett i fleisen! Keep going, liker særlig det som motiverer til å lage sunn mat, lunsje i solen og gå tur i finværet 😀 rett og slett være produktiv og positiv <3 Takk!

 13. Kristina Andersen

  Birgitte: H&M Trend 🙂

 14. Kristina Andersen

  Anna: Så sykt koselig! Takk for fine ord Anna, det gjør meg glad 😀

 15. Kristina Andersen

  Silje: Ja, det er Stian vet du 🙂 Det gjør jeg, selv om flere mente jeg ikke burde. Hehe! Tenker å teste en stund og se om jeg føler meg bedre 🙂

 16. Kristina Andersen

  Ida: Hei Ida! Den er fra H&M Trend 🙂

 17. Hei Kristina! Vet du hvor Monique har kjøpt de superfine tallerknene fra? Syntes de var knallfine! 🙂

 18. Kristina Andersen

  Sara: Usikker! Hør med henne på instagram 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *