THE BEACH IS ALWAYS A GOOD IDEA

på reise med rccl

Da kommer det som lovet et sommerfriskt bildedryss fra en helt fantastisk fin dag i Mexico 🙂 Jeg elsker denne plassen, og skulle gjerne hatt ei uke eller to akkurat her! Ta båt til de forskjellige øyene, ha enda mer tid til å se seg rundt og få med seg alt dette utrolig flotte landet har å by på. Men det får vi ta en annen gang, kanskje allerede senere i år? Jeg hører nemlig rykter om at det melder nesten en meter snø den dagen vi kommer hjem, så en ting er sikkert – jeg tviler på at jeg blir hjemme så alt for lenge. Haha! Jeg har vært så mye på reise den siste tiden og har det så utrolig fint her i Karibien at jeg glemmer at livet mitt egentlig er hjemme i kalde Norge.. Heldigvis kan jeg fortrenge akkurat den tanken ett par dager til, og godt er det.

CUZUMEL, MEXICO

Fine, fine Cozumel! Vi har fartet så mye rundt og vært så aktive denne ferien, at når vi var i Mexico tok vi oss rett og slett en skikkelig avslappingsdag på stranda. Det er jo virkelig et eventyr i seg selv, og det var så fint der at jeg følte jeg trasket rundt i et levende maleri. Kritthvit strand, krystallklart hav, svaiende palmer, iskald sangria i sola og tropiske dyrelyder over alt. Magisk! Jeg leide meg i tillegg snorkleutstyr og ble liggende ute i vannet leeenge – fiskene her er så utrolig nyskjerrige på mennesker, så det var en sann fryd å få svømme rundt blant flere hundre fargerike fisker og flotte korallrev. Noe så nydelig, jeg skjønner ikke at det er mulig! Her skulle jeg gjerne hvert hver dag i resten av mitt liv sammen med familien 🙂 Massasje tok vi også, det ble 60 minutter i himmelen på verdens diggeste, utendørs spa som var nydelig plassert midt i jungelen. FOR en dag!

Denne kvelden blir den siste her på skipet for nå, og jeg blir helt dårlig av at vi snart må dra.. Jeg vil ikke hjem! Men jeg kan ikke klage riktig enda, Kapteinen av Harmony Of The Seas har nemlig invitert meg + hele familien opp på broen for å vise oss rundt her og forhåpentligvis også la meg styre skipet 😉 Hehe, jeg har i hvert fall troa og gleder meg skikkelig! Skal selvfølgelig ta med meg kamera og dele bilder med dere siden. Ønsker deg en nydelig fredagskveld!

26 kommentarer

 1. Hege Kristin

  så nydelig <3

 2. Tusen takk for svar i forrige innlegg 🙂 Bare et siste spørsmål: Hva koster det for øl/vin ombord? Er det billigere enn i Norge? Haha,er litt opptatt av dette 😛

 3. Er turen sponset siden det står ‘på reise med rccl’ over hvert innlegg?

 4. Susanne

  Åå, så nydelige bilder! Kan du si noe om hvilket kamera og redigeringsprogram du bruker?

 5. Trudebr

  Fysøren for nokken fine bilder!! Har så lyst dit 🙁 vurderer det til neste år!! Kos deg den siste tiden <3

 6. Kristina Andersen

  Susanne: Jeg bruker Canon 6D med to forskjellige objektiver, og redigerer alt av bilder i lightroom <3

 7. Kristina Andersen

  Anne: Det er litt billigere for alkohol her enn i Norge 🙂

 8. Kristina Andersen

  Kia: Min reise er sponset, familien min har betalt sin selv 🙂

 9. Kven er kaptein??

 10. Kristina Andersen

  Odette: Gus Andersson 🙂

 11. Reise mer? Du påvirker ikke akkurat i noen miljøvennlig retning!

 12. Ser fantastisk ut!! Var på cruise selv for 2 uker siden på Allure of the seas,-cruise kan virkelig anbefales:) Var og i Mexico, men ikke så fornøyd med stranden. Her ser det jo helt amazing ut-hva heter det der dere var? Nyyyyt ferien videre:D

 13. Mette Dahl

  Ser helt nydelig ut!

 14. Ragnhild

  herreguuuud du er så syyyykt pen 😀 ha en strålandes tur!! kjenner eg vil til varmere land no.

 15. Hvor er bikinien fra? Kos deg videre!

 16. Ser sååå fint ut, det er akkurat den cruisereisen jeg kunne tenkt meg. Lurer litt på en ting – er det mange yngre par på cruisereisene du har vært på? Jeg og kjæresten vurderer veldig å prøve få til en cruisereise neste år, men er så mange som sier det er best for familier. Jeg tror vi kunne kost oss skikkelig, så tenkte jeg måtte høre med cruiseeksperten hehe 🙂

 17. Kristina Andersen

  Anna: HM:)

 18. Kristina Andersen

  Tonje: Ja, det er det absolutt! Dette er den perfekte kjærestetur kan jeg love deg <33 Dere kommer til å få en opplevelse for livet sammen 😀

 19. Kristina Andersen

  Janne: Dette er Chakanab Beach <3

 20. Hei 🙂

  Reiser dere med reseibyrå? Hvor mye koster ca denne turen for en person?

 21. Caroline

  Ser fantastisk ut! Hvordan er flyruten? 🙂

 22. Charlotte

  Ser helt fantastisk ut!! Litt misunnelig her jeg sitter hjemme i kalde Bergen, hah! Kos deg masse masse <3

 23. SongCai1000

  Fine bilder og nydelig sted 🙂

 24. Du som kommenterer på at reising ikke er miljøvennlig- spiser du kjøtt? Spiser du eksotisk frukt? Kjøper du klær produsert i Asia? Mest sannsynlig. Det er så idiotisk å kommentere på at reising ikke er miljøvennlig, fordi det vi gjør i hverdagen er så innmari mye verre. Å det er flest hverdager;-)

  Dette ser fantastisk ut! Jeg lurer også på hva det koster med en halvliter eller et glass vin ombord? Litt billigere enn i Norge sier liksom ingenting, her koster det jo alt fra 60-120..

 25. Hei! Sjekket ut litt priser og så videre på cruise. Er det slik at man ikke får dratt før i tidligst november om man bestiller nå? Vil gjerne dra i sommer..

 26. Kristina Andersen

  julie: Du kan dra akkurat når du vil 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *