PARADIS PÅ JORD

på reise med rccl

Jeg tenkte å starte tirsdagen med å dele et realt bildedryss fra gårsdagen med dere. For en dag! Jeg elsker virkelig Labadee, og forbinder dette stedet med pur glede. Et aldri så lite paradis på jord

LABADEE, HAITI

Midt mellom Cuba og Puerto Rico i Det Karibiske Hav finner du dette eventyret av en sted, som faktisk er Royal Caribbean sin helt egen private øy. Tro meg når jeg sier at dette er et skikkelig paradis – både for stor og liten, barn eller voksen. Her kan du velge å gjøre alt eller ingenting, og her er det noe kjekt for absolutt alle! Enten du vil sveve over den fine øya i en dødskul zipline (må prøves!), dykke blant fantastiske korallrev, padle i kajakk, kjøre karusell i fjellene, ta turen til den flytende aquaparken for å leke deg litt, leie vannscooter, ta massasje eller bare slappe helt av i solsteiken på en deilig solseng. Her er det med andre ord så mye å gjøre at timene mildt sagt flyr avgårde! Det er helt nydelig å vite at det finnes slike magiske steder som dette rundt i verden, og da tenker jeg spesielt på Labadee – denne øya har noe helt spesielt med seg.

ADVENTURE OF A LIFETIME WITH MY FAMILY

I går ble det kajakktur på oss, og for en innmari fin opplevelse det var å padle rundt på Labadee. Se nærme på korallrevene, og bare nyte det fine synet av verdens mest krystallklare vann. Etterpå ble det rigget til med en gigantisk BBQ-fest på stranda, med all verdens deilig grillmat, friskt tilbehør og god stemning. En helt fantastisk dag som aldri vil gå i glemmeboka 🙂 Tenk at det finnes steder som dette, dere? Jeg er så takknemlig for denne fine turen sammen med mine foreldre og lillebror, det er ingen tvil om at jeg skal lage fotoalbum fra denne turen og virkelig ta ekstra godt vare på disse gode minnene.

Ellers tenkte jeg å dele en skikkelig gladmelding med dere! Om du og dine også blir fristet til et helt unikt eventyr som dette, får dere nå 10% rabatt på absolutt alle reiser hos Royal Caribbean. Det dere gjør er å ringe kunderservice hos Royal Caribbean på telefon 815 00 185 når du bestiller turen, og oppgi rabattkoden «Kristina Andersen». Da får dere altså 10% rabatt, uansett hvor du bestiller cruise og når enn du ønsker å reise. Det har ingenting å si om reisen din ikke er før neste år, allerede dette året, neste måned eller enda lengre frem i tid – rabatten kan uansett brukes på det du ønsker. Men, denne eksklusive koden kun for dere varer bare frem til 31.03.17 – så ikke glem å bruke den før tiden løper ut, da! En reise som dette anbefales på det varmest, her får man oppleve så mye spesielt, unikt og flott at ord strekker seriøst ikke til. Vi har hatt cruiseturer med familien hos RCCL nesten hvert eneste år siden jeg var en liten jente, så ja – vi er mildt sagt helt frelst alle sammen! Hehe.. Håper flere av dere kan få glede av koden, en ferie som dette er virkelig noe alle skulle fått oppleve 🙂

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

37 kommentarer på “PARADIS PÅ JORD

 1. Charlotte skriver:

  Ser helt fantastisk ut!! Dette er absolutt noe jeg håper jeg får gjort om ikke mange år <3 Tusen takk for at du deler bilder og erfaringer med oss 😀

 2. Emilie skriver:

  Får selv litt flashback til da jeg var der i 2014. Herregud for en tur og opplevelse. Jentene og jeg tok Zip linen. Kos deg litt for meg og!
  Har så ekstremt lyst på cruisetur igjen, men litt vanskelig når man er på innspurten av sykepleien. Men om noen år, da vil jeg tilbake <3

 3. Victoria skriver:

  Så fine bilder!
  Vi reise på tur med rccl i sommer, fra Miami, til Bahamas og til Key West. Vi kombinerte 14 dagers tur i Miami med dette 4 dagers cruiset (og det kun fordi du reklamerte det på din blogg! :D) Var en helt fantastisk tur, jeg er sjeleglad for at vi valgte å gjøre det! Verdt hver eneste krone, for vi fikk opplevd så mye spennende og fint på kort tid som vi aldri ville opplevd ellers. Elsket at de hadde opplevelser i hver havn!
  Det jeg lurer på er, hvilken rute reiser dere nå? Jeg drømmer meg bort ofte på nettsiden deres, men er jo helt umulig å velge! Har også lyst på en tur med den nyeste båten! Så plis fortell hvilken rute dere er på nå 😀
  Stor klem! Og ha fortsatt en super ferie!

 4. Cathrine skriver:

  Jeg synes det er så rart når Haiti beskrives som paradis, for der cruisebåtene besøker ser det virkelig flott ut. Men sånn lokalbefolkningen lever er alt annet enn paradis etter åresvis med voldelige konflikter, diktatur og ikke minst jordskjelvet som drepte over 200.000 i 2010. Jeg lurer på om disse cruisehavnene gavner lokalsamfunn og ikke bare cruiseselskaper sånn utover noen arbeidsplasser evt.
  Dette er IKKE kritikk av deg eller ferievalget ditt, du kan ikke ta ansvar for eller fikse alt som er galt i verden, og det er jo et annerkjent feriested. Som turist ser man sikkert ikke de ille områdene engang vil jeg tro. Jeg har bare tenkt mye på at det finnes et sånt lite ferieparadis i et land som Haiti.

 5. Laila Marina skriver:

  så utrolig fint det var der! Karibien er skikkelig vakkert, var på Dominikanske forrige uke, amazing.
  Virker som en fantastisk tur, kos dere masse 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Hun syns flyturen ble for lang denne gangen, så hun er hjemme med resten av familien <3

 7. Kristina Andersen skriver:

  Laila Marina: Åh så herlig Laila, dit har jeg også lyst å dra en gang 😀 Nå har vi nettopp kommet hjem fra en magisk dag på Jamaica <3

 8. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Ikke? En uke med gratis mat og drikke på flere restauranter, samt at du får oppleve flere land og steder på samme uke – uten å bruke ei krone hvis du ikke vil? Jo, det er billig! Jeg har reist masse, og skal man bo i ei uke på hotell + mat og drikke i USA / Karibien / Middelhavet, blir prisen langt dyrere enn 13 000.

 9. Kristina Andersen skriver:

  Cathrine: Jeg syns det er helt fantastisk at RCCL har laget en slik plass på nettopp Haiti, og grunnen er det du beskriver over 🙂 Jeg snakket med flere av de som jobbet på Labadee i går, og de bor jo på øya og tjener penger nettopp pga dette stedet. De var så glade for å ha muligheten til å jobbe og kunne forsørge familien sin. Fattigdom preger store deler av verden, slik vil det dessverre alltd være. Kontrastene mellom fattig og rik er stor på flere steder i verden, ikke bare i Haiti..

 10. Kristina Andersen skriver:

  Victoria: Så herlig Victoria!! Og så gøy rabatten min kom til nytte for dere 😀 Denne gangen reiser vi Labadee – Jamaica – Mexico, med avgang fra Fort Lauderdale. Dette er nok min absolutte favorittrute med RCCL, anbefales 🙂 Stor klem tilbake!

 11. Laila Marina skriver:

  Jamaica, wow! jeg er så misunnelig 😀
  Jeg tror haiti og dominikanske er ganske likt sånn natur mesig, siden det er samme øy. Jeg tror kanskje doiminkanske er litt mer amerikanisert enn haiti? Det føltes iallfall som vi var på kanariøyene for amerikanere 😛 Men helt ærlig, så vet jeg ikke, for har alltid bare hvert der 3 og 3 netter omgangen på layover, så har liksom ikke sett så mye utenfor resort stripen langs puerto plata #turist
  Ha en super tur videre 🙂

 12. Kristina Andersen skriver:

  Emilie: Lykke til med siste innspurt av skole søte deg, så får du ta deg en velfortjent ferie når du endelig er ferdig <3

 13. Kristina Andersen skriver:

  Marie: I dag var vi fra 09.00 på morgenen og frem til 18.00 på kvelden. Maaange timer! Hvor lenge vi får bli på hver havn varierer, men det er alltid god tid til å se og gjøre det man ønsker. Som oftest er vi tilbake på cruiset to-tre timer før vi må, nettopp fordi tiden er såpass god 🙂

 14. Kristina Andersen skriver:

  Odette: Pjuuh, nå skal vi se om jeg husker alle! Jeg skal prøve, haha :p De jeg kommer på her i farta er Oasis Of The Seas, Harmony Of The Seas, Allure Of The Seas, Adventure Of The Seas, Liberty Of The Seas, Navigator Of The Seas, Majesty Of The Seas og noen til jeg ikke husker akkurat nå. Blitt en god del turer gjennom årene, og flere skal det bli <3

 15. Åsne skriver:

  Jeg prøver på nytt Kristina 😉 Det teppet du har i stua, hvor er det i fra og hva heter det? Jeg er på leting etter ett helt likt teppe <3

 16. Anita skriver:

  Jeg synes cruise ser litt kjedelig ut med tanke på hvor i livet jeg er nå, og hva jeg ønsker å bruke en reise til. Når jeg blir eldre og ikke fullt så glad i backpacker livet og virkelig få oppleve et land skikkelig når jeg først er der, ja da skal jeg kose meg på cruise! Nå synes jeg 8-12 timer er aaaalt for lite i et land, spesielt siden det går i strender og aktiviteter man kan gjøre hvor som helst i verden.

 17. Marie skriver:

  Nydelig strandkjole, hvor er den fra?
  Kjekt å se at du koser deg på tur, det fortjener du (og dere) 🙂

 18. Charlotte skriver:

  Hei! Det står på hjemmesidene deres at det er 35 % rabatt – kommer dine 10 % i tillegg? Eller gjelder ikke de når det allerede er rabatt på cruisene?

 19. Odette skriver:

  Majesteten!<3 Grei liste med skip dette:) Alltid like gøy å lese om RCCL-turane dine for ei som voks opp i dette miljøet.
  Labadee er eit visuelt paradis, sjølv om ein kan diskutere den uheldige politikken på Haiti. Ein vert ganske skjerma som turist (sidan dei einaste frå lokalbefolkninga er dei som kjem gjennom nålauget til rederiet), men eg trur ikkje det har noko for seg å skru tida 45 år tilbake når skipa la til i Port au Prince og turistane vart kjørt til luksusresortane, forbi tiggande mødre med fleire ungar enn dei kunne brødfø. Det gir ikkje meir inntekter, då turistane ikkje ønskjer å sjå elendigheita og held seg om bord på skipet. Alternativet er at rederiet kuttar ut Labadee fullt og heilt, men det vil vere negativt for dei som får inntektene av dette (eg er usikker på kven som får leigeinntektene for området, men neppe ein med reint mjøl i posten). Generelt sett er ikkje Karibien eit velståande område, men korleis hadde situasjonen vore dersom cruiseindustrien ikkje hadde starta?

 20. Victoria skriver:

  Tusen takk for svar! 🙂
  Dessverre bestilte jeg ikke med rabattkode fra deg, jeg var faktisk bare random innom Ticket på CC Vest (Oslo) og da så jeg en brosjyre om det cruiset, og da tenkte jeg med en gang: Det var DET Kristina blogget om! Så tittet vi masse på det og da endte vi plutselig på tur til Miami og med Rccl 🙂 Hadde jo aldri tatt med meg brosjyren om ikke du hadde skrevet om det, haha!

 21. dreamofstyle skriver:

  Åå! Det så helt nydelig ut! Når vi var der med rrcl nå i januar var det dessverre så store bølger at vi ikke fikk lagt til på Labadee, og Haiti var en av grunnene til at vi valgte den ruta vi gjorde 🙁 Så det var litt nedtur. Men det så jo helt nydelig ut der! Skulle gjerne vært i Mexico også, der så det å helt fantatisk ut =D

 22. Kristine skriver:

  Hei! For å bestille med rabatten, må man bestille hele reise over telefon, eller er det nok å ringe kundeservice etter at man har bestilt på nett feks? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *