DONUTS FOR BREAKFAST

på reise med rccl

VITAMIN SEA

God morgen fra det åpne hav! Nå har vi sjekket inn på verdens største cruiseskip, bedre kjent som Harmony Of The Seas. Hit kom vi i går kveld, og skal være i en uke for å få opplevelser for livet. For nøyaktig ett år siden var jeg på nøyaktig samme reise med Royal Caribbean som det jeg er nå, husker dere det? Jeg og Hilde var på tidenes jentetur 🙂 Denne gangen er jeg her med familien, på et skip som utrolig nok er enda større. Heelt vilt! Det er 20 restauranter her liksom, hvor sykt er ikke det med tanke på at vi faktisk er på en båt? Det føles egentlig som en flytende by, og det er nettopp derfor jeg liker cruise så godt!

I dag skal vi bare være til sjøs, før vi ankommer Labadee på Haiti i morgen tidlig. Er det noen av dere som har vært der? Labadee er virkelig tidenes paradis og lekeland, her er det så mye gøy å finne på at det kribler i hele kroppen av tanken på at jeg skal tilbake. Sist vi alle var der sammen er faktisk for hele 21 år siden, og da var vi der på bryllupsreisen til mamma og Øyvind. Så ja, jeg tenker det skal bli ekstra spesielt for mine foreldre å komme tilbake dit igjen nå så lenge etterpå 🙂 Nå har vi nettopp spist en god frokost her, og om ikke lenge vil jeg komme meg avgårde på trening. Så blir det bading, soling og en tur på spa senere i dag! Håper alt er fint med dere, og at dere nyter søndagen hjemme i Norge

25 kommentarer

 1. Kjersti

  Hvor er kjolen/toppen din fra?☺️

 2. Hege Kristin

  dette så utrolig godt ut 😀

  kos deg masse <3

 3. Herlig! Kos deg masse 😀

 4. Lisa // Fjords & Beaches

  Ser kjempedigg ut! Og 20 restauranter høyres heilt sjukt ut, haha! Kos dikkan 🙂

 5. Hei hei! 🙂

  Hvor mange timer sånn ca har dere til disposisjon på hvert sted skipet ankrer opp?

  Er sååå lysten på en slik tur 🙂

 6. Hilde i Oslo

  Hei! Jeg har også vært i Labadee / Haitit! Har også vært på cruise med RCCL i Karibien! Andre stopp vi hadde var Cozumel / Mexico, Ocho Rios / Jamaica og Cayman Island / Georgetown. På Labadee gikk vi bare tur og slappet av på strendene. I Mexico dro vi over til en øy som het Paradise. Det tok ca 30 eller 40 minutter over m båt. Anbefales! I Ocho Rios var vi i en flott botanisk hage og tuslet rundt i butikkene i havna. På Cayman Island besøkte vi Seven Mile Beach. Kos deg masse! Håper dere får rolig sjø … det hadde dessverre ikke vi … Har aldri vært så sjøsyk i mitt liv! Sto på land i Mexico og spiste sjøsyke tabletter …!!!!

 7. Shipohoi! Koselig morgen! Kan du skrive litt mer om hvor du kjøper de ulike antrekkene dine? Pris og størrelser?

 8. Kjersti

  Så herlig! Cruise i Karibien er virkelig å anbefale:)

  Vet du hvor mye rabatt vi kan få ved å bruke rabattkoden din?

  Nyt ferien videre!!

 9. Neeeei! cruiseskip er versting når det kommer til forurensning!!!! Ikke front dette please

 10. Kristina Andersen

  Hilde i Oslo: Takk for tips Hilde 🙂

 11. Kristina Andersen

  Kjersti: Dere får 10% rabatt <3

 12. Kristina Andersen

  Kjersti: Jeg kjøpte kjolen på Galleria, et kjøpesenter i Fort Lauderdale. Men dessverre husker jeg ikke navnet på butikken 🙁

 13. Kristina Andersen

  Stine: Det er maaange timer, god tid til å kose seg 😀 Mellom 8 – 12 timer på hver plass cirka, tror jeg <3

 14. Hei, har du noen tanker om kontroversene i forbindelse med Labadee? Hva med å ta en tur ut av det avsperrende området og inn i det «virkelige» Haiti (hvis det er mulig)? Ikke meningen å være surmaget, men vurderer cruise i Karibien selv, og er ikke så giret på å reise til Haiti, hvis jeg ikke kan gå utenfor gjerdet. Ha ellers en strålende tur!

 15. Charlotte Tunes

  Ser helt fantastisk ut!! <3

 16. Var med RCCLs Allure of the Seas en uke i midten av november 2016. Labadee, Haiti -> Falmouth, Jamaica -> Cozumel, Mexico. Labadee var absolutt det beste stoppet! Om du ikke prøvde forrige gang bør du absolutt prøve den ziplinen som går langs stranden! Kan virkelig anbefales og langt fra så skummelt som det ser ut til.

  Bon Voyage!

 17. Hei 🙂 Er ikke det pappaen din?

 18. Kristina Andersen

  Anonym: Jo, det er det 🙂

 19. Kristina Andersen

  TMF: Ziplinen tok jeg sist jeg var her for ett år siden. Helt RÅ opplevelse 😀

 20. Kristina Andersen

  Linda: Vil du ikke være på Labadee, er det ikke stor mer vanskelig enn å velge en annen rute. Cruiseturen hvor du er innom Bahamas, St Maarten..osv.. er også superfin 🙂

 21. Hege Margrethe

  Jeg blir så reisesyk av å lese bloggen din i disse dager! Vi la bryllupsreisen til USA og Karbien og var der i sept 2016, og det føles ut som igår. Spesielt når jeg ser bildene fra promenaden, restauranten og balkongen ombord på skipet. For en nydelig reise det er <3. Vår rute var Haiti, Jamaica og Mexico, hvor Haiti forsåvidt var min favoritt opplevelsesmessig. Vi fikk unnagjort så mye på de 7-9 timene vi var i land. Håper dere nyyyter reisen, ser helt vidunderlig ut! Hilsen en misunnelig sørlending!

 22. Såååå deilig, var på samme cruiseskip i sommer og det var helt fantastisk! Nyt tiden på ferie

 23. Marianne

  Dere burde virkelig prøve jamie oliver sin restaurant på båten. Spiste der 3 dager på rad når jeg var der i sommer. Også burde dere bestille bord så fort som mulig på den restauranten de lager maten foran deg. Husker ikke navnet men det var helt klart den beste restauranten som var på båten 😊

 24. Kristina Andersen

  Marianne: Takk for tips Marianne! 😀

 25. Kristina Andersen

  Hege Margrethe: Så herlig med bryllupsreise i Karibien og USA, Hege! Det høres ut som drømmen spør du meg 🙂 Akkurat det samme gjorde foreldrene mine også når de giftet seg. Takk for koselig kommentar, vi koser oss veldig på tur og ja – Haiti er helt magisk 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *