MIN FAVORITT RESTAURANT

I går var siste kvelden vår her i Fort Lauderdale, og da var det ingen tvil om hvor vi måtte bruke den. CHIMA  Livets restaurant i mine øyne, og er det ett sted du virkelig bør dra for å spise hvis du er i nærheten – så er det dette stedet. Bare husk å book bord, spesielt i helgene – da kan det fort bli lang ventetid. Matopplevelsen er mildt sagt noe for seg selv, og timene bare flyr avgårde når man er på middag her. Konseptet går ut på at det er en stor buffet i midten av restauranten, hvor du selv går å forsyner deg av alt tilbehør du kan tenke deg. De beste salater, diverse ostefast, spekeskinker, deilige supper, ris, potetmos, grønnsaker..osv.. Utrolig mye godt! Så kommer det kelnere som går rundt med all slags kjøtt, kylling og fisk som har blitt grillet, hvor de kutter direkte ned fra spyd det du ønsker på tallerkenen din. Her kan du med andre ord bli sittende en hel kveld, og spise akkurat så mye du vil. Heeelt nydelig, jeg gleder meg alltid til å komme tilbake hit 🙂

DINING AT CHIMA IN FORT LAUDERDALE

En sterk restaurantanbefaling av meg, her må du love meg å ta turen hvis du er i Fort Lauderdale. Du vil ikke angre! Husker jeg fortalte Ida om dette stedet når vi var på Hawaii, og vi endte opp med å google oss halvt ihjel i håp om at Chima var der også. But nok luck there! Hehe. Ellers må jeg jo ønske dere god morgen, klokken er halv ni her og jeg ligger fortsatt i senga mi. Snart er det tid for en siste frokost på terassen, før vi må pakke kofferten og seile avgårde til nye eventyr. Karibien – here we come!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

6 kommentarer på “MIN FAVORITT RESTAURANT

  1. Caroline skriver:

    Høres helt fantastisk ut! De har en liknende restaurant på fairmont The palm i Dubai også, men det vet du sikkert, siden du har vært der 😀

  2. Lisa // Fjords & Beaches skriver:

    Om du er i Orlando noken gang har restauranten i Disney’s Polynesian samme konsept! Er kjempegøy! 🙂

  3. Hanna skriver:

    Om du er andre steder i USA er Fogo De Chao (den orginale) og Texas de Brasil samme konsept – de finner man overalt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *