WATERFRONT VILLA

FAMILY

Ei litta selfie av familien på tur 🙂 I går fikk jeg knipset bilder av huset vi bor i her, og jeg har gledet meg så til å vise dere! Vi bor på et sjarmerende sted i Pompano Beach, cirka 20 minutter på utsiden av Fort Lauderdale. Vi har derfor leid bil, noe som er helt supert her nede! Det er helt fantastisk fint her, uten tvil den flotteste beliggenheten jeg har vært på når det kommer til hus. Innsiden er også helt nydelig, med stor stue, lounge og kjøkken – selvfølgelig med utsikt rett ut til havet. Ellers er det tre store soverom med tilhørende toalett, slik at man virkelig får kjenne litt på hotellfølelsen også. Jeg og lillebror har fått «master bedroom» hvor vi har stort bad, walkin closet og direkte utgang til bassenget fra sengen vår. For en luksus 🙂 Jeg kjenner jeg ikke er klar for å flytte ut herfra allerede i morgen, så en ting er sikkert – her må vi tilbake!

Processed with VSCO with s3 preset


Det er en fryd å våkne opp her om morgenen altså, en skikkelig drøm 🙂 I morgen går turen videre til Karibien, så jeg tenkte å høre med dere nok en gang. Hva burde vi se i Cozumel i Mexico og Jamaica? Har dere noen gode tips? Jeg har allerede besøkt både Blue Hole Falls og Dunn River Falls på Jamaica, så denne gangen må vi oppleve noe annet der. Det frister med krystallklart hav, store fossefall og egentlig noe som kan minne om stedene jeg har nevnt over – men likevel skiller seg litt ut. Samme med Mexico, vi har så lyst å se noe som er helt unikt og veldig vakkert. Om du har tips så blir vi alle veldig glade, vi vil jo få med oss det beste begge stedene har å by på når vi først er der. Håper alt står fint til hjemme i Norge

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

43 kommentarer på “WATERFRONT VILLA

 1. Camilla skriver:

  Hei! Vet ikke hvor lenge dere skal være på Cozumel, men hvis dere har tid ville jeg tatt ferga inn til Playa del Carmen og besøkt en cenote i nærområdet der! 🙂 F eks. Rio Secreto, har ikke vært i akkurat den selv, men har hørt at det er en av de beste! Mexico er fantastisk <3

 2. Kristina Andersen skriver:

  Camilla: Takk for tips! Vi har ikke mer enn ti timer der, så kanskje det blir for lite? Eller? Jeg får undersøke litt 🙂

 3. Stine skriver:

  Ser helt fantastisk ut! Skal dere på Cruise med Royal Caribbian igjen? Snuser litt på det, har lyst på en rundtur i Karibien rett på nyåret 2018. Kommer det noen rabattkode etter du har vært der, slik som sist? 😉 😉

 4. susanne skriver:

  Jeg vil anbefale dere å dra på dune buggy drive med snorkling. Dere kjører på en firehjuling isssh bil langs kysten av cozumel, også får dere en time med snorkling i den fantastiske sjøen 🙂 Dere stopper også på en plass hvor det severes nydelig buffet med mye nachos og digg! men husk kontanter!!

 5. Kristina Andersen skriver:

  Stine: Det gjør det! Bare bruk rabattkoden KRISTINA ANDERSEN når du kontakter kundeservice på telefon: 815 00 185. For å oppnå rabatten må rabatt kode Kristina Andersen oppgis <3 Koden varer ikke så lenge denne gangen etter hva jeg vet :/

 6. Marie skriver:

  Ikke for å være frekk (selvom denne kommentaren kanskje blir oppfattet som frekk) men hva skjer med øyenbrynene dine her? ser ut som du har bommet totalt når du har tegna de!! synes dine naturlige bryn er så fine!! Eller har du kanskje farget de og fargen har kommet en del utenfor på huden?
  Uansett, kos deg videre på tur 🙂

 7. Karoline skriver:

  Vi kom hjem fra samme cruise reise for en uke siden, med oasis of the seas. Vi var på Chankanaab beach club, der kan man snorkle rett fra en fantstisk strand og maten var kjempe bra. De har delfiner, noe jeg misliker, men man må betale ekstra, så man kan holde seg unna å støtte det. Vi så forøvrig ville delfiner utenfor den stranden. De har og store iguaner som går ville på området.

 8. Hannah skriver:

  Da vi var på cruise i karibien og besøkte cozumel, dro vi på utflukt der vi badet med delfiner, noe som virkelig var en fin opplevelse og som kan anbefales!

 9. Sofie skriver:

  Jeg bor for tiden i Mexico, i turistbyen Playa del Carmen, en 45 minutters båttur unna cozumel. Jeg har vært her i over 5 måneder og enda ikkke besøk cozumel, med vilje. For dere som ikke har vært i Mexico før(?), kan jeg skjønne tulum vil være fint, MEN ikke det fineste dere kan se. Øya er stor og ikke like idyllisk som det sies og du må (bør) leie bil for å kjøre rundt øya. Isla Mujeres derimot er en annen øy, like i nærheten, som er mye finere. Også finnes det «pink Lagoon» her, som skal og må være fantastisk! (Har enda ikke sett det, men det er et sterkt ønske).
  Ellers kan dere alltids besøke playa som er en liten fin turistby med fine strender og gågate.

 10. Anonym skriver:

  Hvor fant dere huset? 🙂 Er det bestilt gjennom en nettside eller noe slikt? Og kan du vise hvordan det ser ut inni? 🙂

 11. Anonym skriver:

  Hvorfor er ikke hun søte bestemoren din med? Hun hadde jo sikkert hatt glede av en tur på cruise- eller har hun vært på noe slikt før kanskje:)

 12. Line skriver:

  Anbefaler virkelig Tulum når du er på Cozumel. Fantastiske mayaruiner som ligger helt ved sjøen. Et av de nydeligste stedene jeg har vært! 🙂

 13. Ragnhild skriver:

  Hei! Så gøy å følge deg på tur. I Cozumel vil jeg anbefale å leie bil, kjøre rundt og bare se og nyte omgivelsene rett og slett! 🙂 + snorkling som allerede er nevnt.

 14. Lisa // Fjords & Beaches skriver:

  So sjukt fint det var der!
  I Mexico hadde eg reist inn til Playa del Carmen-området og bada i cenoter! Det er jo eit must! Akumal Beach er og like ved, der du kan svømme med skilpadder (berre å leige snorkelutstyr og vasse ut frå stranda – det er mange av dei der!). God tur! 🙂

 15. Marie skriver:

  Når vi var innom Cozumel med skipet så dro vi på rundtur rundt øya med en sjåfør som stoppet der vi ville samt at han viste oss forskjellige plasser. Det kan anbefales! 🙂

 16. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Hvorfor du lurer på dette, som er langt over grensen til å grave i privatlivet til andre, kan jeg virkelig ikke forstå. Men jeg skal likevel svare deg, da Mommo har vært med oss på alle familieferier de siste tre årene 🙂 Denne gangen syns hun at flyreisen ble for lang, og valgte selv å heller bli hjemme. Noe jeg forstår, hun er tross alt 74 år.

 17. Kristina Andersen skriver:

  Karoline: Chankanaab Beach var jeg på for ett år siden, skikkelig digg sted! Så om vi ikke finner på noe annet, lurer jeg på om vi bare skal dra der igjen. Men ja, bare å holde seg LANGT unna de stakkars delfinene :/ <3

 18. Kristina Andersen skriver:

  Lena: Jeg har ikke fått knipset det enda, alle tingene våre er jo her..osv.. Men skal se om jeg kan få gjort det i dag før jeg reiser, huset er helt amazing på innsiden 🙂

 19. Charlotte skriver:

  Åå, ser helt fantastisk ut!! Du er heldig altså <3 Kos deg masse videre!! Gleder meg til å se flere bilder fra turen 🙂

 20. Linnea skriver:

  Hvor på Jamaica stopper dere?
  Vil anbefale Glistening waters luminous lagoon i Falmouth, det ligger ca midt mellom Montego Bay og Ocho Rios der de fleste cruiseskipene legger til land.
  Ellers er krokodillesafari i Black River og Floyd’s Pelican Bar også veldig gøy, men det blir et stykke unna hvis dere er på vestkysten 🙂

 21. Anonym skriver:

  Synes du var fin med brynene dine, jeg, selvom de var litt ulike her – pytt pytt! Men jeg må likevel få si at jeg ELSKER de vanlige brynene dine uten noe sminke på, jeg kunne gjort så mye for slike selv <3 Kjempeklem!

 22. Rikke skriver:

  Rick’s cafe bør dere besøke på Jamaica! Den ligger på listen over topp 10 barer i verden 🙂 Superfint å se på solnedgangen der også, bare google det 😀

 23. Linnea skriver:

  Ja, det var utrolig kult!
  Jeg tror dessverre ikke det er mulig å se at vannet lyser når man bader i det på dagtid :/

 24. Yvonne skriver:

  Jeg ville og dratt til Tulum eller Isla Mujeres, men høres ut som knapt med tid! På Cozumel ville jeg leid scooter og kjørt rundt øya. Fine fotostopp langs ruta også slipper du stress:)

 25. Siri skriver:

  Hei! Vi vurderer en tur til Florida i vinter å tenker å leie et hus siden vi er så mange, men jeg vet ikke om jeg stoler på alle stedene jeg har funnet. Hvor leide dere hus fra?

 26. Anonym skriver:

  Angående kommentaren om hvorfor din mormor ikke ble med; hvorfor er dette å grave i privatlivet mener du? Du har jo presentert henne på bloggen flere ganger, og som du skriver selv har hun vært med dere på tur før 🙂
  Du lever jo av å utlevere privatlivet ditt, og skaper et slags venninneforhold til leserene dine, ikke rart du får slike spørsmål da. Kos dere videre på ferie!

 27. Lise skriver:

  Snakk om å lage surmuler av et enkelt spm kjære deg!
  Jeg trodde du hadde skrevet tidligere at dere fire og henne skulle
  reise sammen, så at noen er så HYGGELIGE å faktisk spørre om
  mormoren din synes jeg du takler uheldig. Du er på ferie for andre gang i år,
  cheer up 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *