ALL SMILES BEFORE DINNER

YESTERDAYS LOOK

God morgen fra herlige Florida  Jeg tenkte å starte dagen med å dele disse antrekksbildene med dere, denne kjolen må være min nye favoritt og jeg er så glad for at jeg kjøpte den i rød også. Og det villeste av alt? Den koster sånn 249 kroner… Det er vel hva man kaller for et røverkjøp, og jeg har linket til den nederst i innlegget hvis du vil sjekke den ut 😉 I går dro vi ut for å spise hele familien på Houston’s, en supersjarmerende og fin restaurant ved Pompano Beach. Anbefales så absolutt hvis dere en gang er i Fort Lauderdale! Eneste er at det kan være lurt å ringe for å booke bord i god tid, hvis ikke kan du risikere å måtte vente i en time eller to for å få bord ute. Og det vil man ha når man skal spise der, her er det nemlig utsikt over hele havet og alle de fine båtene. Maten var også helt nydelig, jeg spiste spareribs og det var virkelig et skikkelig festmåltid.

Mens dere leser dette ligger jeg forhåpentligvis å snorker i senga mi, vi er jo som sagt seks timer bak dere her nede og det er derfor natta her når det er morgen hjemme i Norge. Men jeg prøver å tidsinnstille innleggene, slik at dere ikke skal merke noe til det. Vi sees igjen litt senere, da tenkte jeg å vise dere det fine huset vi bor i. Stor klem!

annonselenke Kjolen min finner du HER / Solbriller fra Céline / Klokke fra Olivia Burton / Veske fra YSL

12 kommentarer

 1. Lisa // Fjords & Beaches

  Kjempefin kjole 🙂 Og VESKA var heilt nydelig! Den er offisielt lagt inn på wishlisten, haha!

 2. Ingvild

  Well, helloo there! Spørs om ikke jeg også må bestille meg denne kjolen! 🙂

  Har du fulgt med på VM i ski de siste dagene? Jeg synes Klæbo (som fikk bronse på sprint i går) minner så om broren din! Haha, jeg klarer ikke tenke på noe annet når jeg ser han!

 3. ÅÅ drømmen er å dra på ferie til USA <3

  Elsker kjolen 😀

  Hvilken str har du i den?

 4. Så utrolig flott! Ser helt magisk ut med ferie, sol og kos. Kos deg masse videre på tur. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Hege Kristin

  så fint antrekk <3

 6. Cecilie

  Hei! Jeg skal selv til Florida med familien om noen måneder. Kan du si litt om hvor dere leier fra og beliggenhet i Fort Lauderdale? Ser magisk ut!

 7. For et lekkert antrekk! Men den vesken og slipperser, det var krasj! Med noen litt mer classy sko hadde dette vært perfekt synes jeg:-)

 8. Kristina Andersen

  Iselin: M <3

 9. Kristina Andersen

  Cecilie: Vi leier fra privatperson 🙂 Usikker på om det er greit at jeg navngir, så jeg vil derfor ikke gjøre det. Utrolig fint her, ja 🙂

 10. Annonym

  Altfor mye tilbehør til kjolen. Og flip flops….

  Solbriller!!! Bare nei…

  Skjønner at sola er sterk for øynene, men la fotografen holde de.

 11. Ville bare fortelle at jeg digger bloggen din!! btw superfint antrekk!

 12. Kristina Andersen

  malen: Sjukt koselig å høre Malen 😀 Takk for fine ord!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *