BREAKFAST BY THE POOL

Endelig våknet vi opp til strålende sol, og det er jeg så glad for! Hele gårsdagen var det nemlig regn og overskyet, så tirsdagen vår ble derfor brukt til shopping. Det passet meg egentlig midt i blinken 😉 Sawgrass Mills her i Fort Lauderdale er et helt gigantisk outlet shoppingsenter, og jeg må innom der hver gang jeg er her. Timene bare flyr, og i går trasket vi rundt i over åtte timer. Say whaat? Til tross for det ble det faktisk ikke så alt for mye med meg i posene, jeg kjøpte meg noen nye jeans og en fantastisk cool dongrijakke fra Levis, sko, kjoler og litt sånn småtteri. Knollen tok overraskende nok helt avgårde, og jeg er bombesikker på at han vil trenge ny koffert med seg hjem! Hehe.

I dag har altså solen endelig kommet på besøk, så dagen skal brukes ved poolen og til å slappe av. Det gledes! Det er jo så fint her, så det skal absolutt ikke bli feil å få litt sol på kroppen til denne utsikten.

THE BEST BREAKFAST SPOT

Litt snapshots fra dagens frokost. Det er så mye godt her, dagligvarebutikkene i USA er virkelig en fest i seg selv. Jeg kunne gjerne vært der i flere timer, jeg! I dag ble det ferske baguetter, vannmelon, jordbær, appelsinjuice og masse godt pålegg til frokost. Og… cupcakes. Er man på ferie, så er man på ferie! For en nydelig start på dagen

12 kommentarer

 1. Lisa // Fjords & Beaches

  ELSKER matbutikker i utlandet, haha! OG i USA er dei jo heilt sjuke! For ein nydelig frokost 🙂

 2. Kristina Andersen

  Lisa // Fjords & Beaches: Enig, det er så gøy!! 😀

 3. Ser helt fantatsisk ut 🙂

  Lenge siden kjolen er kjøpt og hvor fra? 😉 Veldig fin!

 4. Kristina Andersen

  Ida: Den er fra zara <3

 5. Hege Kristin

  så ut som en nydelig frokost <3

 6. kristine Andersen

  Så god frokosten så ut. Det ser også veldig fint ut der. Ønsker deg en fin ferie 😊

 7. Kristina Andersen

  Hege Kristin: Frokost i sola slår aldri feil <3

 8. Kristina Andersen

  kristine Andersen: Takk snille! Vi koser oss veldig 😀

 9. Kommer du fra en veldig velstående familie? Jg mener: dette er jo ikke en billig norgesferie akkurat… 🙂 Nydelige bilder!

 10. kristine

  Hei! hvor er kjolen fra? 😀 😀

 11. Rikke Tansøy Johansen

  Åh, herregud så koselig <3

 12. Kristina Andersen

  kristine: Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *