DESTINATION: FORT LAUDERDALE

God morgen fra det jeg er sikker på at er verdens fineste sted

Endelig er vi fremme og årets familieferie er i gang! Vi kom til Fort Lauderdale i går kveld, hentet leiebilen og kjørte rett til huset vårt. Vi var ganske overtrøtte etter mange timer på reise, så før vi hoppet i bingen ble det en snartur innom matbutikken for å fylle opp kjøleskapet her. Sistnevnte er det beste jeg vet med å bo i hus eller leilighet når jeg er på ferie, jeg er så hotell-lei etter mye reise at jeg er ikke i tvil om hva jeg velger hvis jeg har muligheten. For meg er det helt utrolig deilig å lage mat her vi bor, uten å stresse rundt etter å finne både frokostspot og kaffe. Og når vi bor i dette fantastisk fine huset vi gjør nå, så frister det nesten ikke å dra bort herfra i det hele tatt 😉 Her skal vi bo frem til lørdag, og det er ingen tvil om at vi skal kose oss her.

I dag var jeg våken som et lys og klar for å gripe dagen allerede 05.30, hehe. Kanskje ikke så rart når det er seks timers tidsforskjell? Det er jo uansett barnemat i forhold til 11-timers forskjellen det var på Hawaii for noen uker siden, der stresset vi seriøst i over en uke før vi i det hele tatt var i nærheten av en normal døgnrytme. Slitsomt! Så denne gangen tror jeg at jetlaggen skal gå lekende lett, seks timer er faktisk ikke så galt. Jeg krysser i hvert fall fingrene! Og om jeg våkner noen timer før tiden så gjør det absolutt ingenting, her er det så nydelig at jeg burde egentlig vært våken hele døgnet kjenner jeg.

MY BREAKFAST SPOT

Jeg skal selvfølgelig vise dere huset vårt og hele området her, det er virkelig så amazing at jeg måtte seriøst klype meg i armen når jeg våknet her i dag. Et av de fineste stedene jeg noen sinne har bodd på, om ikke det fineste faktisk. Men som dere ser er ikke sola helt på lag med oss i dag, det er ganske så overskyet og grått akkurat nå. Derfor venter jeg til det klarner til litt her, så skal dere få et skikkelig bildedryss 🙂 Gleder meg til å ta dere med på enda en fin reise, godtfolk!

20 kommentarer

 1. Hege Kristin

  så fint det var <3

 2. ÅÅ, kos deg så masse Kristina!! Gleder meg til å lese mer om turen <3

 3. Cathrine

  Hvem passer Milo når hele familien er på ferie?

 4. Skal dere på cruise etterpå? 🙂

 5. Ser så fint ut! gleder meg til bildedryss, håper også å se flere bilder på Snapchat. Artig Om du skriver litt om selve reisemålet også.

  Ha en fin ferie videre!

 6. Jeanette

  åh,ser herlig ut! du må kose deg masse,gleder meg til å se flere bilder 🙂

 7. Lizbeth Osnes

  Du må kose deg MASSE på tur! Gleder meg til flere bilder 🙂

 8. Lisa // Fjords & Beaches

  Åh, so deilig det ser ut! Er nesten heilt sikker på at eg har køyrt båt gjennom den kanalen der, haha! Dei kaller det jo ‘Little Venice’ i Florida, det er jo so flott der! Masse nydelige hus 🙂

 9. Kristina Andersen

  Mina: Yes 🙂

 10. Kristina Andersen

  Iselin: Hei søta! Planen vår for turen er Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica og Mexico 🙂 Klem <3

 11. Kristina Andersen

  Lisa // Fjords & Beaches: Helt enig! Utrolig mange fine hus her 🙂

 12. Kristina Andersen

  Hege Kristin: Enig! 😀

 13. Kristina Andersen

  Cathrine: Hilde og kjæresten hennes passer han <3

 14. Charblotte

  Gleder meg masse til de neste bildene fra reisen din! Ha en herlig tur 🙂

 15. Kristina Andersen

  charblotte: Takk gode deg <3 Gleder meg til å dele 😀

 16. Charblotte

  Jeg bare elsker positive mennesker! Er litt sent her nå, men jeg logger inn i morra og håper på nye bilder og oppdateringer fra deg 🙂 <3

 17. Nydelig sted! Mulig du allerede har skrevet det, hvis ikke hvordan leier man hus der, hvor dyrt basert på døgn eller uke? (hvis man er mange er det sikkert både mer lønnsomt og koslig enn hotell) Kos dere videre 🙂

 18. Hvor leier dere gjennom? 🙂

 19. dreamofstyle

  Er ikke det verdens herligste sted?! Var der for en måned siden, og jeg drømmer tilbake allerede! Kunne ha flyttet til det nydelige stedet. Et lite tips: du burde dra til Lauderdale by the Sea, herlige restauranter og nydelig strand. Utrolig mange gode og herlige restauranter langs «elvene».

  Kos deg masse! =D

 20. Kristina Andersen

  Anonym: Privatperson 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *