BILDEVEGG FRA DESENIO

annonse

Akkurat denne delen av stua mi er jeg utrolig fornøyd med. Spesielt bildeveggen over sofaen syns jeg er supercool, og den passer perfekt inn til stilen jeg har valgt å ha i leiligheten 🙂 Det var jammen ikke lett dette med å skulle bestemme seg for prints og selve oppsettet, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet jeg til slutt endte opp med. Jeg har hatt disse printene siden jeg flyttet inn for over et halvt år siden, og hadde nesten trodd at jeg kom til å bli lei etter noen måneder. Jeg blir som kjent for lei av ting og bytter stadig ut interiør, men vet du hva? Jeg er ikke i nærheten av å være lei denne bildeveggen en gang! Så disse skal bli hengende en god stund til, jeg digger sammensetningen og syns denne veggen er helt perfekt.

STØRRELSER OG PRINTS

Mange av dere har spurt meg om hva slags størrelser jeg har i de forskjellige printsene, så jeg tenkte å svare skikkelig på dette nå. Mange tror kanskje at denne type postere er veldig dyrt i pris, men det er det så absolutt ikke. Prisene er veldig rimelig, og i tillegg er leveringen super rask. Jeg har bestilt plakater og posters fra denne fine nettbutikken flere ganger, og blir alltid like fornøyd over hvor smooth handelen faktisk går. Anbefales på det sterkeste!

Verdenskart HER – jeg har størrelse 50 x 70 Marc Jacobs sitat HER – jeg har størrelse 50 x 70 Kate Moss ‘life is a joke’ HER – jeg har størrelse 70 x 100 Black Feather HER – jeg har størrelse 50 x 70

DESENIO.NO

Fra i dag og frem til førstkommende torsdag har jeg fått en eksklusiv rabattkode til dere lesere, hvor dere får 25% rabatt på alle postere (gjelder ikke Tove Frank, Lisa Bengtsson, Foto factory og Kate Moss) hos Desenio.no. Rabattkoden dere må bruke er «kristinadesenio», og denne koden varer altså kun i to dager, fra 21-23 februar.

32 kommentarer

 1. pleier ALDRI å komentere blogger , men må bare si at du ser smashing ut!! smilet ditt smitter virkelig og jeg blir alltid inspirert når jeg trykker meg inn på bloggen din. du virker som en utrolig god hjertet person <3 når det er sakt så må jeg spørre hvor genseren er fra også? nydelig farge

 2. Hvor er den fine genseren fra? 😀

 3. Cecilie

  Super fine bilder! Digger det😃

  Kan eg spørre kor genseren din er fra? Og lampene på

  Veggen?

  Stooe klem kose deg på ferie😃

 4. Hvor er genseren din fra?

 5. Kristina Andersen

  Vilde: Den er fra Nelly 🙂

 6. Kristina Andersen

  Cecilie: Lampene på veggen er fra Muuto, og genseren fra Nelly 🙂 Klem!

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Så utrolig skjønn du er! Tusen takk for fine ord, godt å lese her jeg sitter noe lei på flyet…. haha! Genseren er fra Nelly 🙂 Klem!

 8. Hei Kristina. Hvilken størrelse har du på by Lassen kubus bowlen?

 9. Kjøper du rammer også hos dem, eller i fysisk butikk i ettertid?

 10. Hege Kristin

  så fint det var 😀

 11. Hvor er sofaen din fra:)

 12. Teppet! Hvor fra?

 13. åå typisk at rabatten ikke er på Kate Moss plakaten da for den er jo den kuleste!!

 14. Pent bilde 🙂 Kan jeg spørre hvor sofaen din er fra?

 15. Har du link til de lampene dine? Knall fine 🙂 Lurte også på om du kunne laget et innlegg og vist småting og interiør ting du er spesielt fornøyd med? Kanskje sånn dyrt vs billig opplegg? Gjerne med linker 🙂 Hadde vært gøy å lese fra deg!

 16. Hvor har du kjøpt rammene?

 17. aah! Leiter og leiter etter nytt stuebord og ditt falt virkelig i smak! Hvor har du kjøpt det? 😀

 18. kjøper du rammene der også ? 😀

 19. Kristina Andersen

  karen: rammene er kjøpt i nettbutikken de også 🙂

 20. Kristina Andersen

  Ja: Hos nettbutikken 🙂

 21. Kristina Andersen

  Helene: OX Denmarq 🙂

 22. Kristina Andersen

  Anette: Den er fra Muuto 🙂

 23. camilla

  Digger veggen din sjæl! Og de har så mye fint på den siden! Flytter til høsten så tror jaggu jeg må kjøpe noen postere derfra selv. Hvordan har du hengt de opp? Hva har du brukt?

 24. Kristina Andersen

  camilla: Bare med tynne spikere, det funket fint 🙂

 25. Kristina Andersen

  Tina: Small tror jeg 🙂

 26. Kristina Andersen

  R: Det bestemmer du selv hva du vil gjøre 🙂 Mine er kjøpt hos Desenio ja.

 27. AnnaMyklebust

  Så utrolig fint du har det ! 😀

 28. Du som har så mange bilder fra reisene dine, hvorfor gjør du ikke heller stuen litt mer personlig med egne bilder? 🙂 De kan jo printes i svart/hvit hvis de også.

 29. Hvilke rammer har du brukt?:)

 30. Hei! Kan jeg spørre hvor vegglampene over soffan er fra? Kjempekule! 😀 Kos deg videre på ferie!

 31. Hvor er teppet i fra? Og hva heter det? Har sååå lyst på likt <3

 32. Hvor er det kule svarte fatet(?)som du har på bordet ifra? 😀 Har vært på utkikk etter et slik et men alle jeg har kommet over er så små.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *