PAMPERING DAY

annonse

Når jeg skal ut på reise er det alltid enkelte ting som må ordnes, og ja – jeg snakker om sånn overfladiske greier som hår, hud og negler. Jeg vet ikke med dere, men selv syns jeg det er en skikkelig luksus å føle meg fresh og velstelt før jeg plutselig skal løpe rundt i sommerkjoler 🙂 I dag vil jeg rett og slett gi en liten shoutout til de som alltid sørger for at jeg føler meg fin, enten jeg skal på ferie eller ei. Marianne og Hilde – de beste av det beste.

VERDENS BESTE FRISØR

I dag har jeg blant annet farget håret og klippet meg hos denne digge dama. Har du sett for ei snelle? Heldigvis er Marianne minst like flink som hun er fin, så det er alltid en fryd å stikke innom henne for å bli hårfin. Timene flyr i frisørstolen når jeg har så godt selskap som duller med meg. Marianne har veldig fulle lister da hun mildt sagt er en poppis frisør, men er du heldig har hun kanskje en ledig plass til deg også. Vil du farge håret, klippe deg, forandre look totalt eller kanskje sette på extensions? Hva enn du ønsker, så fikser Marianne det! Hun holder til hos Duo Frisører, som definitivt er byens fineste frisørsalong. For et sted, her lyser det kvalitet og fine folk så langt øyet kan se. Jeg føler meg så heldig som får lov å komme her altså! Du kan bestille time hos min kjære Marianne online HER, eller ringe på telefonnummer 38 09 72 01 ♥

NEGLER OG HUD

Etterpå gikk turen til min kjære Hilde, for å legge shellac på neglene, farge og vokse brynene, samt ta en syrebehandling på huden for å få litt ekstra glød til ferien. Sistnevnte er uten tvil mitt skjønnhetstips nr.1, man blir så fresh og fin! Og neglene? I dag gikk vi for en superfin duserosa farge på både føtter og fingre, så nå føler jeg meg virkelig fresh altså 🙂 Jeg har fikset både negler og bryn hos Hilde i alle år, og kommer aldri til å bytte til noen andre. Hun er så effektiv og dyktig at det er en fryd å være hos henne! Og vet dere hva? På torsdag var hun med meg opp på eldresenteret også, hvor hun gjorde alle madammene der neglefine. For en glede, og så utrolig snilt av salongen å la Hilde få fri noen timer for å glede noen som fortjener det. Jeg blir så glad i hjertet og utrolig takknemlig for at flere engasjerer seg i nettopp eldreomsorgen. Det var ordentlig fint å se hvor glade beboerne ble, så jeg håper virkelig vi kan få til å gjøre noe sånt sammen igjen når jeg er hjemme fra ferie. Hilde holder forresten til på Miabell hudpleie her i Kristiansand, og du kan bestille time hos henne online HER eller ringe 38 02 29 80 ♥

12 kommentarer på “PAMPERING DAY

 1. Caroline skriver:

  Så herligt! Hørtes ikke feil ut med frisørtime og nye negler, kjenner jeg stresser sånn med bachelorskriving at både negler og hår stryker med, haha. Jaja, når jeg er ferdig med dette skal jeg gi meg selv dette i premie 😀 Vil også gi deg en påkjenning på det flotte arbeidet du gjør for de eldre, blir så varm i hjertet når jeg tenker på den innsatsen du gjør for dem! For ett forbilde du er <3

 2. Kristina Andersen skriver:

  Caroline: Det fortjener du som premie når du er ferdig med bachloren, Caroline! Og tusen takk for fine ord <3 Klem

 3. Kristina Andersen skriver:

  ThereseJ: Jaa han er nesten helt frisk, i tillegg ferdig på medisinene sine. Hvis ikke hadde jeg aldri reist i fra han <33 Tusen takk Therese!

 4. Anonym skriver:

  Så deilig å lese av kommentar her at Milo nesten er helt frisk igjen <3 <3 Er bare så vondt når våre firbeinte er syke, man føler seg så forferdelig hjelpeløs:O God tur og storkos deg på ferie!! Skulle inderlig gjerne tatt en ferie fra pisseværet i Bergen nå, men trøster meg med at det ikke er vinterkaldt og at våren virker nærmere enn noen gang før på denne tiden av året:p

 5. Ingvild skriver:

  Ååh snupp, du er så fin! 😀 har du noe gang tenkt å gå tilbake til blond? Eller har su gitt opp det prosjektet? Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *