LÆR DEG Å LIKE MANDAGER

Yes, da var mandagen plutselig her igjen! Den kommer alltid med et lite smell, gjør den ikke vel? En dag mellom lørdag og søndag hadde virkelig ikke vært feil, det er jeg helt sikker på at vi alle er enig i 😉 Jeg er som de fleste vet egentlig en sånn skikkelig irriterende ‘mandagselsker’, men denne vinteren sliter jeg litt med å holde på den positive tankegangen min kjenner jeg. Hehe! Heldigvis har jeg tre supertriks jeg alltid holder meg til, og vet du hva? De gjør faktisk mandagen mye lettere for meg! Så jeg tenkte det kunne være fint å dele de med dere ♥

GJØR DET ‘KJIPE’ KVELDEN FØR

Hver eneste kveld før jeg legger meg, gjør jeg ting klart til morgendagen. I går kveld gjorde jeg mitt faste rituale, nettopp for å gjøre starten på denne mandagsmorgenen litt mykere for meg selv. Jeg satte klar kaffemaskinen på benken, la en kapsel oppi den og satt favorittkoppen klar for dagens første kaffikopp. Jeg la frem vitaminene jeg tar på kjøkkenbenken, slik at jeg skulle slippe å leite de frem i dag. Jeg gjorde til og med klart dagens første vannglass, med to sitronskiver stående oppi, stående i kjøleskapet. Da kan jeg starte dagen med iskaldt sitronvann, ta vitaminene mine og trykke start på kaffemaskinen – uten at det tar meg så veldig mye mer enn et lite minutt. Disse små valgene hjelper meg så utrolig mye, og vet dere hvorfor? Fordi alt føles fort mye tyngre på morgenen. Derfor velger jeg alltid å gjøre den litt lettere for meg selv, med å bruke fem minutter ekstra før jeg legger meg til å sove på kvelden.

NEI TIL UNØDVENDIG STRESS

Hastverk på morgenen er noe jeg bare ikke orker. Det gjør meg både irritert og sliten, kanskje til og med litt hissig – sånn allerede før dagen har startet. Derfor unngår jeg nettopp hastverk. Stå opp en halvtime før du vanligvis gjør, og ta deg tiden til en god frokost med nyhetene som underholdning. Litt ekstra tid er gull verdt, og det har utrolig mye å si for hvordan resten av dagen blir. Slik er det i hvert fall for meg 🙂 Spesielt på mandager, som fort kan føles litt ekstra hard.

VÆR LITT MER POSITIV

Det å tenke positivt skal man virkelig ikke undervurdere. Våknet du til solskinn inn vinduet i dag? Nyt det! Våknet du til en koselig sms? Så heldig du er! Hva med å lage en ekstra god lunsj i dag, så har du noe å se frem til under arbeidsdagen? Gjør det! Det er så små tingene som ofte utgjør de store forandringene, og hvis man klarer å endre sin egen innstilling til å være bare litt mer positiv – så er mye gjort. La meg gi et lite eksempel! Jeg sover som regel alltid uten rullegardin om nettene, rett og slett fordi jeg blir gladere av å våkne av lyset utenfor enn en ulende alarmklokke. Kanskje det er verdt å prøve ut for deg også? Det skal sies at det kan være lurt å ha alarmklokken som backup de første dagene, hehe.

pics: pintrest

ØNSKER DEG EN SUPER START PÅ DEN NYE UKA!

12 kommentarer

 1. Lisa // Fjords & Beaches

  Weee, god morgen og TAKK for gode tips! 🙂

  I dag skulle eg stå opp klokka 6 og få unna litt bloggjobb før ‘vanlig’ jobb. Men når vekkerklokka ringte var det ikkje sjangs, og dagen blei plutselig kortere enn eg hadde håpa. Då er det gøy med inspirasjon frå slike som deg, som er so flink til å ha ein produktiv morning!

  Skjønner at motivasjonen ikkje alltid er der for deg også, så setter STOR pris på tips som dette 🙂 Den første skal eg begynne med allereie i kveld! Ha ein fin dag <3

 2. Hei:) har du fortsatt de 2 sorte veskene du la ut på snappen igår?:) sendte Mail også om det .

 3. Elsker mandager selv 🙂 Alltid deilig med en ny uke, komme seg på trening, skrive to-do lister og fylle opp kjøleskapet 😀

  Forresten, jeg har et spørsmål om det du solgte på snapchat. Jeg sendte en mail og sa jeg ville kjøpe skjerfet du hadde til salgs, men hvis jeg ikke fikk svar på mailen i går, betyr det at det var noen som kjøpte det før meg?

 4. Charlotte

  Herlig innlegg! Jeg legger ofte frem klærne kvelden før, da slipper jeg å stresse med det på morgenen, hah! Håper du får en strålende start på uken, fine du <3

 5. Hvorfor svarer du ikke på spørsmålene angående vottene dine fra ugg? Spent på hva ditt synspunkt er angående virksomheten til ugg 🙂

 6. Henriette

  Det finnes også et par gode youtube videoer om hvordan bli et A-menneske eller generelt lære seg og stå opp tidligere enn man gjør og da også være mer uthvilt! 😀

 7. Kristina Andersen

  Tove: Hei Tove! Vottene mine er supergamle, jeg hadde ikke kjøpt de igjen nå 🙂

 8. Kristina Andersen

  Henriette: Alt man finner på youtube altså! Genialt 😀

 9. Kristina Andersen

  Lisa // Fjords & Beaches: <33

 10. Kristina Andersen

  Emilie: Alt ble solgt veldig raskt, Emilie :/ Men blir ny runde snart igjen tenker jeg, så da er det bare å følge med 😀 Klem!

 11. Hege Kristin

  fine tips! selv er jeg veldig glad i mandager <3

 12. Garfield

  P-Ø-H
  Mandager er noe forbanna skit åkke som;)
  å «tenke posetivt» hjelper ikke.Mandag er ukas værste dag.
  Mandagshat til folket!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *