KOSEKVELD MED JENTENE

GIRLSNIGHT

Jeg tenkte å dele noen hyggelige bilder fra i går med dere 🙂 Ingenting er mer koselig enn en skikkelig rolig lørdagskveld med gode venninner! I går var jeg og Lina på besøk hos Ninus, og vi ble der til sent på kveld. Koste oss med hjemmelaget pizza, gresk salat, godis, chips og grønnsaker med dip. Skikkelig kvalitetstid med gode samtaler og planlegging om ting vi vil gjøre fremover. Det er ingen hemmelighet at vi gleder oss til lysere tider, men det vil jeg tro de fleste gjør? Hehe! Jeg burde vel egentlig ikke klage, for i dag er det bare to dager jeg til jeg hopper på flyet mot USA og Karibien. Pakkingen venter jeg derimot med til i morgen, søndagskvelden er hellig for meg og skal nytes med sushi, spill og hygge ♥ Har du hatt en fin helg?

5 kommentarer

 1. Hege Kristin

  så ut som en koselig helg <3

 2. Charlotte

  Så koselig! Jeg lengter selv helt latterlig etter sommer og sol altså. Har bestilt tur til Spania og til Paris, så jeg har i det minste mye å se frem til. Skulle gjerne vært med i kofferten til USA altså, hihi <3

 3. Deilig med en rolig lørdagskveld i blant ja 🙂 Så ut som en god pizza.

  Jeg vet du er opptatt av dyrenes rettigheter, så kan du vær så snill å dele denne linken med leserne dine tror du? https://www.change.org/p/sign-justice-for-dog-with-ears-cut-off-for-selfies?recruiter=194397416&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg

  Denne handlingen er virkelig kvalm, og gjort av mennesker som har psykopatiske tendenser. Jeg håper så mange som mulig kan signere denne underskriftskampanjen, så denne hunden kan få rettferdighet.

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

 4. Alltid så koselig med besøk av deg, du er best <3

 5. Kristina Andersen

  Nina: I like så, min beste Ninus <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *